şenol hoca sonradan oyuna girenlere laf etti.
ilk 11 de düşündüğüm oyuncuyu belkide önümüzdeki hafta 18 e bile almıcam dedi bu performansla(bunun gibi bişeydi)
şu takıma kaliteli tecrübeli bi defans alın diye yırtındık...mustafa yumluyla olacak iş mi allah aşkına...
bugünkü maçta tecrübeli defansta olsa birşey değişmezdi bütün takım manisa 10 kişi kaldıktan sonra oynamayı bıraktı gol yediğimiz pozisyonda 3 oyuncu sadece topa baktılar koşmadılar bile
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
kahvede sacmaliyan renktaslara gülmekden kirildim simdi foruma girip devam edim dedim sagolsun arkadaslar yaniltmadi beni...
Orta sahayi 3 lememiz lazim yoksa bu yuku kaldirmalari zor bence, ama onun disinda takim gayet iyiydi sonucda rakibimiz futbol takimi degildi karate takimiydi...
Futbolla alakasiz onlarca pozisyon yasadik Cüneyt belki 1 oyuncuyu atti ama bunun sayesinde en az 2 oyuncuyu sahada tuttu...
şenol hoca sonradan oyuna girenlere laf etti.
ilk 11 de düşündüğüm oyuncuyu belkide önümüzdeki hafta 18 e bile almıcam dedi bu performansla(bunun gibi bişeydi)
Ha Serkan'a Mustafa Yumlu'ya birşey demedi yani?Serkan bu takımda bidaha oynarsa izlemem maç falan..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Kayıpta etkili olan 2 etkenin ciddiyet ve stoper olarak düşünüyorum.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Yorum