Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocanin sallamaya hakki var elbet.
    Lakin öz elestiri yapmayada hakki var!
    Bekliyoruz Hocam.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu maçta takımın başında olsaydım takıma ateşlemek için sahaya dalardım ...

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk 15 dakika 3 pas yapamadık.Umarım oyuncuların aklı İnter maçındadır da o yüzden kötü oynamışlardır
        Maç seçme bu sezonki en büyük düşmanımız
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başında bir teknik direktör olan takım laubali oynayamaz.

Buna TD izin vermez, veremez.

Bu rahatlık bizimkilerde varsa Şenol hocadan kaynaklanır.
          Altına imzamı atıyorum bravo

Yorum

• şenol hoca sonradan oyuna girenlere laf etti.
            ilk 11 de düşündüğüm oyuncuyu belkide önümüzdeki hafta 18 e bile almıcam dedi bu performansla(bunun gibi bişeydi)
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sonradan girenlerin kötü oynaması şart değil, hocanın dediklerini yapmamış olsalar kızmasına yeter
              Kızmasın demedik zaten fatura onlara çıkarılmasın dedik.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Zokoranın arkasında bugün egemen olsaydı kimse selçuk lafı etmiyor olurdu.. defans göbeğinde eksiklik var.. Zokora nereyi tamamlasın..
                Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu takıma kaliteli tecrübeli bi defans alın diye yırtındık...mustafa yumluyla olacak iş mi allah aşkına...
                  bugünkü maçta tecrübeli defansta olsa birşey değişmezdi bütün takım manisa 10 kişi kaldıktan sonra oynamayı bıraktı gol yediğimiz pozisyonda 3 oyuncu sadece topa baktılar koşmadılar bile
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi ne dersin bu Zokora işine?Ben hiç beğenmedim...
                    İkinci yarının ilk 15 dakikası gözükmedi. Onun dışında beni utandırdı. Özellikle ilk yarının Adrian ile en iyisiydi.

Yorum

• kahvede sacmaliyan renktaslara gülmekden kirildim simdi foruma girip devam edim dedim sagolsun arkadaslar yaniltmadi beni...

Orta sahayi 3 lememiz lazim yoksa bu yuku kaldirmalari zor bence, ama onun disinda takim gayet iyiydi sonucda rakibimiz futbol takimi degildi karate takimiydi...
                      Futbolla alakasiz onlarca pozisyon yasadik Cüneyt belki 1 oyuncuyu atti ama bunun sayesinde en az 2 oyuncuyu sahada tuttu...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şenol hoca sonradan oyuna girenlere laf etti.
                        ilk 11 de düşündüğüm oyuncuyu belkide önümüzdeki hafta 18 e bile almıcam dedi bu performansla(bunun gibi bişeydi)
                        Ha Serkan'a Mustafa Yumlu'ya birşey demedi yani?Serkan bu takımda bidaha oynarsa izlemem maç falan..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Senol Hoca, özellikle bugünden sonra nesteri vuracaktir, bundan eminim. Gecen sezonda manisa maci ile kendimize gelmistik, simdi ilk hafta olmasi sans

Sampiyonlar ligi maclarina motive olurlar ama daha yildiz olmadan, oldum havasina girenlere ne demeli?

Diyorum ya, futbolculara garanti para dagitirsaniz, takim dengesini kurmakta zorlanirsiniz.

Macin sadece ilkyarisini dogru dürüst seyredebildim. Her ne kadar sistem oturmamis olsa da, bu kadar lakayitlik olmaz...
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• alanzihoya söyledi o lafı başkasına değil bide colman

Yorum

• Kayıpta etkili olan 2 etkenin ciddiyet ve stoper olarak düşünüyorum.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• zokora ve adrian günün en iyisiydi

bence bir kez daha izleyin macın tekrarını

kötüler Senol hoca,serkan,colman,alanzinho
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X