Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim ne derse dersin arkadaş Zokora yalandan sahada geziyor.

Selçuk nereye Zokora nereye.
    Selçuk S.çsında B.kuyla Oynasın ..

Yorum

• Hocanın Henrique'ye değil Alan ve Colman'a laf söylediğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        204 ü aç renkdaş
        İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Inter maçında oynayabilecek tek forvetimiz Henrique. Hocanın ona kızdığını sanmıyorum. Oyuna normal olarak geç soktu, sakin ve kontrollü oynadı. Oldukça da olumlu işler yaptı.
        Abi ne dersin bu Zokora işine?Ben hiç beğenmedim...

Yorum

• takım iyi de, bu takıma mustafa yumlu-giray defansı yakışmıyor.
          adrian ve henrique bizim lige fazla oyuncular tutamayız gibime geliyor onları.
          kitap oku ve yorumla! ve unutma;
          evladına bırakacağın en değerli miras,
          ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• İlk 15 dakika 3 pas yapamadık.Umarım oyuncuların aklı İnter maçındadır da o yüzden kötü oynamışlardır
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Zokora'nın mevkisi orta sahanın ortası değil önlibero oynasın sonra eleştirelim.
              Bordomavi.net

Yorum

• Henrique'ye laf söylediini sanmıyorum hocanın he eğer söylemişse hocaya da Kamp döneminin en golcü adamını sen ligin ilk maçında neden yedek tutuyorsun diye sorarlar.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlkyarı ne oynadık Allah askına 2 pas yapamıyor takım Senol hoca sonradan girenlere kızıyor pes yani.
                  Sonradan girenlerin kötü oynaması şart değil, hocanın dediklerini yapmamış olsalar kızmasına yeter
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takım form tutsun kimse durduramaz. Zaman zaman çok üst düzey görüntü verdik. Şöyle bir 5-6 hafta geçsin bakalım. Volkan, Halil yüzde 30-40 ile oynadılar. Yedeklerden bir o kadar kaliteli takım çıkar daha. Marek belli ki topla arası çok iyi. Hücumcu bir bekimiz oldu. Sağda Celustka'dan şüphemiz yok. Glowacki var. Gerçi bir stoper lazımdı ama olsun. Acele etmeyelim. Biz de 85 dakika İspanya'da güçlü bir rakibe karşı 10 kişi oynadık. Maçı alabilirdik bile. Fazla takılmayalım.
                    çok iyi özetlemişsiniz aynen ben de takımı çok üst düzey buldum lig için rahat sürükleriz ligi ayaklar açılsın uçar bu takım.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Hiç sevmem bir oyuncuya hemen eleştirmeyi ama Halil bu takımda oynayamaz bu yetenekle bu çok net.Serkan bu formla oynayamamlı kendini toplamalı.Ve Giray onun nasıl futbolcu olabildiğine bile şaşırıyorum adam Trabzonspor un defansında göbekte oynuyor ya valla helal olsun.
                      Bi de Colman a laf edenler Colman bu takımda topu bilen 2 3 adamdan biridir.

Yorum

• Herkes eleştirirken söylemesi daha önemli. Colman her zaman ilk 11 oynar
                        Takım iyi. İş disiplini eksiğimiz vardı hala var.

Yorum

• Manisaspor:1- 1: Sadri ŞENER, Maç sonucu...
                          DİK OYNA!
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                          KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• Aykut bu takımda 11 oynar.

Yorum

• Bugun Barca Da 2-0 Öndeydi 2-2 bitirdi maçı ..

Olur Böyle Kazalar Önemli Olan Ders Çıkarmak.

İnter Maçına Odaklanalım

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                henrique ye laf soylemek sacmalık

zoko,henri,celustka,adrian harika transfer

sorun yerli kadroda

tamda tahmin ettigim gibi
                                aynen katılıyorum.mustafa ve halil oynamasa daha iyiydi.yerlilerin takıma adapte olmasını bekleyeceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X