İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Zokora sahanın en iyilerinden bir tanesiydiİlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse dersin arkadaş Zokora yalandan sahada geziyor.
Selçuk nereye Zokora nereye.
Selçuk gibi belki savunmanın arkasına adam kaçıramıyor ama savunmayı daha sağlam tutuyor
Yorum
-
Şenol hoca filozofluğu bırakıp işine dönmezse bu sene playofa kalamayız ,ş.ligindede rezil oluruz. Bu kadar basit hani harbiden çok üzüldük bu maça ;ama şu çapulcu manisaya puan kaybedilmez ya gerçekten kötü bir takım vardı karşımızda.Ben hocadaki bu düşüşü gördükten sonra ,bu sene şampiyonluğun en büyük adayı şikebahçe olarak görüyorum olan bu....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Moralim bozukdu sen güldürdün beni, Allah razi olsunİlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse dersin arkadaş Zokora yalandan sahada geziyor.
Selçuk nereye Zokora nereye.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
colman çok başına buyruktu.adrian vrken colmanın dağıtıcılığı bitecek gibi.ama zokorada topu oyuna sokmada çok başarısız.o bölge bizi yıkacak.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu nedeni Colman'ın berbat oyunu..YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Zokora'yı beğendim ben. Ama nadir de bazen birden oyundan düşüyor basmıyor adama.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum