İlk olarak İsa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle204 ü aç renkdaşAbi ne dersin bu Zokora işine?Ben hiç beğenmedim...İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter maçında oynayabilecek tek forvetimiz Henrique. Hocanın ona kızdığını sanmıyorum. Oyuna normal olarak geç soktu, sakin ve kontrollü oynadı. Oldukça da olumlu işler yaptı.
Yorum
-
Sonradan girenlerin kötü oynaması şart değil, hocanın dediklerini yapmamış olsalar kızmasına yeterİlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlkyarı ne oynadık Allah askına 2 pas yapamıyor takım Senol hoca sonradan girenlere kızıyor pes yani.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
çok iyi özetlemişsiniz aynen ben de takımı çok üst düzey buldum lig için rahat sürükleriz ligi ayaklar açılsın uçar bu takım.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım form tutsun kimse durduramaz. Zaman zaman çok üst düzey görüntü verdik. Şöyle bir 5-6 hafta geçsin bakalım. Volkan, Halil yüzde 30-40 ile oynadılar. Yedeklerden bir o kadar kaliteli takım çıkar daha. Marek belli ki topla arası çok iyi. Hücumcu bir bekimiz oldu. Sağda Celustka'dan şüphemiz yok. Glowacki var. Gerçi bir stoper lazımdı ama olsun. Acele etmeyelim. Biz de 85 dakika İspanya'da güçlü bir rakibe karşı 10 kişi oynadık. Maçı alabilirdik bile. Fazla takılmayalım.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Hiç sevmem bir oyuncuya hemen eleştirmeyi ama Halil bu takımda oynayamaz bu yetenekle bu çok net.Serkan bu formla oynayamamlı kendini toplamalı.Ve Giray onun nasıl futbolcu olabildiğine bile şaşırıyorum adam Trabzonspor un defansında göbekte oynuyor ya valla helal olsun.
Bi de Colman a laf edenler Colman bu takımda topu bilen 2 3 adamdan biridir.
Yorum
-
aynen katılıyorum.mustafa ve halil oynamasa daha iyiydi.yerlilerin takıma adapte olmasını bekleyeceğiz.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenrique ye laf soylemek sacmalık
zoko,henri,celustka,adrian harika transfer
sorun yerli kadroda
tamda tahmin ettigim gibi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum