Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca nasıl olsa alırız bu maçı diyerek Cech'i bir göreyim dedi ama oyun düzeni değişince takım fena bocaladı Manisa atak üstüne atak yapmaya başladı sonunda da golü yedik.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz taraftarda şapkasını önüne koysun,Umut düşmanları keyiflimisiniz? Cok ararız ama neolursa olsun takıma sahip çıkacağız bugun hak etmedik İnter macı belki cok daha zor olacak neolursa olsun bu takım bizim.

valla hiç kusura bakma umutu zerre kadar aramadık.pozisyona giremedik ki kaçıracak adam arayalım..sanki forvete 10 gol pozisyonu geldide bizimkiler atamadı.ayrıca merak etme en geç devre arasında bize döner umut.
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Var kardeş,içim kan ağlıyor.Trabzonsporluyum ben, hazırlık maçındaki kötü skorlara dayanamıyoruz lig maçında nasıl dayanalım.
        Bende Aynı Durumdayım Ama Saygısızlığa Gerek Yok Biz Bugun Buralara Geldiysek Şenol Hocanın Payı Çok Büyük.

Nasıl Bir Futbolcu Bir Maçta Formsuz Olabiliyorsa Hocada Olabilir.

Asıl Sorun Sahadakilerdeydi.

Bu Beraberlik Bence Daha Hayırlı Geçen Seneki Manisa Mçı Gibi ..

Yorum

• iyi niyetinize hayranim yonetim harika tekinik kadro harika transferler harika gidenler kaka hadi hayirli aksamlar.
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Başka bir şey düşünmeli mi bilmiyorum.

1-0 öndesin, rakip 10 kişi ve bu maçı alamıyorsun.

Bunu nasıl savunabiliriz arkadaşlar? Bunun açıklaması yok.

Sen samsun, karabük değilsin, Trabzonsun ve bu maçı alamıyorsun.

Yorum

• bu gece uyku yok..
              giden puanlar yüzünden mi peki? tabi ki hayır. zerre umrumda değil..
              ama çok şey beklenilen oyuncuların böylesine ciddiyetsiz ve umursuz olması beni deli ediyor.
              yapılan hamleler ile ben bile bu başımıza gelebilecekleri içimden geçirmiştim değişiklik anında.
              bu ligde aldığımız puanlar, kaybettiğimiz puanlar hiç umrumda değil de, oyuncular çok kopuk.
              inşallah teknik ekip olarak bu maçtan biraz da olsa ders alırız ve İnter maçında daha az hata yaparız.
              herkese iyi geceler.
              En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:31.

Yorum

• Şenol Hocanın dediklerinden anladığım, hoca Henriqeye çok kızmış...

Yorum

• --------------Tolga-------------
                  Celustka---Giray---Glo----Cech

-------Zokora---Aykut(Sapara)---

Burak-------Adrian-------Henrigue

------------ Halil-----------------
                  En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:33.

Yorum

• ikinci yarı hazırlık maçı edasında geçti zaten celutska bir sağa bir sola serkan orta sahaya zokara defana kaydırırsak böyle olur maçın önemini kavrayamadık hele maçın bitimine 35 40 dakka kala ayağınızda top çevirin uyarısını hiç anlamadım rakibin 10 kişi sen 1-0 öndesin ve tehlikeli bir skor sen 40 dakka top çevirceksin oyun olarak geçen senenin ikinci sezonuyla bir fark yoktu tek fark şanstı bu sezon geçen sezon kadar şanslı olacakmıyız orasını allah bilir colman ve volkan şen kötü oynadı zokara son bölümlere kadar kendini zorlamadı bizimkiler golü yedikten sonra akıllandılar o zamanda iş işten geçmişti zaten 90 dakika son 5dakikadaki oyunu oynamamız lazımdı amaç inter maçına kadar oyuncuları yormamak ise sapara vittek aykut ilk 11 de başlasa daha iyi olurdu
                    En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:32.
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• sapara bu colmanı keser. bu takımdan birşey olmaz demek çok büyük laf!! bu takımın zamana ihtiyacı var bu gerçek . mesele lakayt oyunda, şenol hoca hiç sahadaki futbolculara laf atmasın en büyük lakaytlık onda idi. iyi tokat attı manisa,kendimize getirir diye umuyorum

Yorum

• şu takıma kaliteli tecrübeli bi defans alın diye yırtındık...mustafa yumluyla olacak iş mi allah aşkına...

Yorum

• Sapara Colman'dan formayı alır almasına orasa kesinde.

Birinin formayı Zokora'dan alması lazım...

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Henrique çok bencil diye Rize maçından sonra demiştim.Bu maçta da kanıtladı.Vermesi gerektiği zaman vermedi.Burağa değilde devam edip serkana verdiği pozisyon örneğin.
                            Yapma Allah aşkına bi pozisyonda net vuracağı topu Serkana verdi, Auta attı, başka pozisyonda dışarıda ki Burak'a çıkardı, sadece bir pozisyonda kaleye vurdu o şutda etkili oldu bence takım adına, nerede bencillik yapmış yarım saat içinde?

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim ne yapıp colman-zokora ikilisini geçen seneki selçuk-colman ikilisine çevirmemiz lazım.rakip kendi kalesinde topu aldımı hooop bizimkalenin önünde.ünal hocanın tespiti doğru.
                              Bunu nedeni Colman'ın berbat oyunu..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eeeee maç sonu ne demiş bizim prof bulamadımda.!!
                                senin şenol hocadan istediğin nedir kan davan falan mı var adam broosun öldürdüğü kadroyu adam etti laf söylemeye hakkın mı var.
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X