Sezonu güzel başlayıp güzel bitirelim. Yeni sezon hapimize hayırlı olsun.
Bu seneyide şampiyon bitirelim.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
bugün bilet alırken tüm kale arkasının misafir takıma tahsis edildiğini gördüm. ama endişe içerisindeyim dolacak mı diye. millet daha köyünden dönmedi sanırım. cebindeki parasını da harcamış yada çocuğun okuluna harcayacak. kahvede seyredecek herhalde.
bugün bilet alırken tüm kale arkasının misafir takıma tahsis edildiğini gördüm. ama endişe içerisindeyim dolacak mı diye. millet daha köyünden dönmedi sanırım. cebindeki parasını da harcamış yada çocuğun okuluna harcayacak. kahvede seyredecek herhalde.
Endişelenme, dolduğu kadar
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Nereden gördün bende onu sromak için foruma girmiştim yine geçen seneki gibi tüm kalae arkasını vermişlermi acaba diyecektim önceki sene vermemişlerdi Biletixin sitesinde öyle birşey görmedim ben ama
Benim bildiğim Şenol Hoca hiç bir yeni transferi bu maçta sahaya sürmez. Yukarıdaki kadroyla çıkarız %90
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Yorum