Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üçlü orta sahayla oynayamalıyız yukarda arkadaşlarda yazıdı, bu orta sahayla kolay kolay hiç bi takıma üstünmlük sağlayamayız.

-Mesela:

----------Zokora-------
    Sapara----------Colman
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• geçen seneki kabızlık aynı devam ediyor, öne geçiyoruz ikiyi bulamıyoruz çok pozisyon veriyoruz.

bugünkü maçta Kahenin şutundan sonra birinin gırtlağını patlatarak "lan adam gibi oynayın 5 dakika kaldı" demesi lazımdı.

Ayrıca defansı sirküle eden ve ortasahaya destek vermeyen Şenol Hocanın da kabahati büyük
      Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sapara - Vittek kac antremana cikti?
        Sapara eminim yürüyen colmandan iyidir.

Yorum

• Beyler bayanlar olan oldu şimdi takıma destek gerek köstek olmamalıyız milletin gazına gelmeyin bu takım başarıyı hak ediyor o kadar
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Geçen Seneki Manisa Vak'asından Sonra Kendine Gelen Takıma Bu Senede Aynısı Olur Umarım ..

Yorum

• Adam arkasını dönmüş müş. Görmesek inanacağız. Trabzonsporuz diye ses çıkarmayacak mıyız, mantığa bak.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Henrique çok bencil diye Rize maçından sonra demiştim.Bu maçta da kanıtladı.Vermesi gerektiği zaman vermedi.Burağa değilde devam edip serkana verdiği pozisyon örneğin.
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• rakip takimin oyun disiplinini begendim....10 kisi oynadilar cozulmediler....birde yigit gokoglan iyi topcu....
                  ıslak imza....

Yorum

• Sezon öncesi defans hattı için olan kaygımın sürdüğünü görüyorum.

Ayrıca çok önemli üzerinde durulması gereken ve yıllardan beri süregelip artık bitirilmesi gereken şey; futbolcuların maç seçmesinin önüne geçmek olmalı. Yoksa bu sezon büyük sıkıntı çekeriz

Ayrıca bir sitem de baştakilere: Böyle başa böyle traş
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:29.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Senol Güneş'in tribal enfeksiyondan acilen kurtulması lazım adam hayata küsmüş dünyayı sen mı düzelteceksin be Müslüman takımınla ilgilen sen 10 kişilik takıma ikinci yarıda 1-0 yenilecek kapasitede misin toparla kendini felsefeyi bırak işine bak.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Henrique ne yapmış ki anlamadım valla.
                        İsim vermedi hoca. Oyuna girenlere salladı kabaca. İlk 11'de oynatsam mı diye düşündüklerimi artık 18'e alır mıyım diye düşünüyorum dedi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Facebook'da yazmışlar aynen katılıyorum; Sapara gelir, Colman'dan formayı alır.

Yorum

• o kadar dedim stoper alın diye.

almazsan gelen topu ileri şişiren mustafayla hem defansın arkasına sarkan adam olunca , hem de topları çıkarırken böyle sorun yaşarsın.
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• bizim ne yapıp colman-zokora ikilisini geçen seneki selçuk-colman ikilisine çevirmemiz lazım.rakip kendi kalesinde topu aldımı hooop bizimkalenin önünde.ünal hocanın tespiti doğru.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Gene başlamışız birilerini asıp kesmeye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X