Adaletli Hocamiz 3 Gün önce gelen Cechi oyuna aliyor ama Türk Futbolcularina o sansi vermiyor.
Olmadi Hocam.
Eger orta sahayi güclendirme niyetin vardiysa pek ala Sezeri alabilirdin oyuna.
Ayrica önde degil 3, 33 Forvet olsa ne olur!
Orta sahadan gelen olmayinca (Zokora ve Colman 90 Dakika heryere kosamazlar) önde bosuna beklediler.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
- Volkan şen'i çıkarmanın anlamı neydi onuda anlamış değilim , ayrıca Mustafa Yumlu'nun ilk 11'de ne işi var...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Şenol Güneş'in hatalı oyuncu değişiklikleri yüzünden maçı kaybettik.
10 kişi oynayan takımdan baskı yedik 45 dakika.
Serkan bu takımda oynamamsı lazım bu kadar net.Topa vurmayı bilmeyen bir adam.
dk 50 1-0 öndeyiz, rakip 10 kisi tolga hakemden zamana oynama diye ikaz aliyor.
Macin özeti bu olsa gerek. 90 dk bir dakikasinda bile bu maci aliriz havasi yokdu. Manisayi tebrik etmek lazim.
Hoca yine basin toplantisinda laf yetistirirken takimi unuttu.
tolganın bu hallerine ifrit oluyorum.. nedir bu ya. akçaabat forması mı giyiyor nasıl bir vizyondur. çok fazla sinirliyim çok fazla.
şenol hocaya ilk defa bu kadar sinirliyim, 96 daki fener maçında bile helal olsun demiş biriyim. nedir bu lakayt, sinmiş oyun.. şenol hoca sana yakıştıramadım bu anlayışı sana
İlk haftadan çıldırdım. İnanılır gibi değil. İkinci yarı ders olarak okutulmalı. Bir takım önde olduğu maçı, 10 kişi rakibine nasıl teslim ederin dersi.
Yorum