Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu 2. yarı harcanan pozisyonlara deli olmamak elde değil.

Ayıptır ya ne bu lakaytlık daha ilk haftadan ?

Yorum

• Yediğimiz golü oyuncularmımz neden izledi bana anlatabilirmisiniz ?
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Adaletli Hocamiz 3 Gün önce gelen Cechi oyuna aliyor ama Türk Futbolcularina o sansi vermiyor.
        Olmadi Hocam.
        Eger orta sahayi güclendirme niyetin vardiysa pek ala Sezeri alabilirdin oyuna.
        Ayrica önde degil 3, 33 Forvet olsa ne olur!
        Orta sahadan gelen olmayinca (Zokora ve Colman 90 Dakika heryere kosamazlar) önde bosuna beklediler.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Cech 20 dakka oynadı kaç tane bindirme yaptı sayamadım.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• şenol hoca şu maçı veriyosunya sana nediyeyim bazen 3.lig hocası ayarında işler yapıyorsun insanı zıvanadan çıkarıyorsun
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• - Volkan şen'i çıkarmanın anlamı neydi onuda anlamış değilim , ayrıca Mustafa Yumlu'nun ilk 11'de ne işi var...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• kafa maçta değildi çoğunda.tyediğimiz gol konsantrasyon eksikliği tamamen
                Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Şenol Güneş'in hatalı oyuncu değişiklikleri yüzünden maçı kaybettik.
                  10 kişi oynayan takımdan baskı yedik 45 dakika.
                  Serkan bu takımda oynamamsı lazım bu kadar net.Topa vurmayı bilmeyen bir adam.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dk 50 1-0 öndeyiz, rakip 10 kisi tolga hakemden zamana oynama diye ikaz aliyor.
                    Macin özeti bu olsa gerek. 90 dk bir dakikasinda bile bu maci aliriz havasi yokdu. Manisayi tebrik etmek lazim.
                    Hoca yine basin toplantisinda laf yetistirirken takimi unuttu.
                    tolganın bu hallerine ifrit oluyorum.. nedir bu ya. akçaabat forması mı giyiyor nasıl bir vizyondur. çok fazla sinirliyim çok fazla.

şenol hocaya ilk defa bu kadar sinirliyim, 96 daki fener maçında bile helal olsun demiş biriyim. nedir bu lakayt, sinmiş oyun.. şenol hoca sana yakıştıramadım bu anlayışı sana

Yorum

• İlk haftadan çıldırdım. İnanılır gibi değil. İkinci yarı ders olarak okutulmalı. Bir takım önde olduğu maçı, 10 kişi rakibine nasıl teslim ederin dersi.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vasat dediğin takım geçen sene bizi yenen 2 takımdan birisi.
                        Ayrıca 45 dk'dan fazla 10 kişi oynamalarına rağmen hiç oyundan düşmediler.
                        Buna neden olan bizdik.
                        Bu takımın karşında örneğin şikebahçe olsaydı 3...4 ü bulmuştu.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bu nasil bi futboldur biri bana anlatsin.10 kisiye karsi 1-0 a yatan baska bi takim yoktur.olamaz boyle bisey..
                          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Maçı oyuncu değişikliği olmadan bitirseydik galibiyetle ayrılırdık..
                            FIRTINA

Yorum

• Vay be ligi takip etmeyecek taraftara bak. 300 kişi burada.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Defans almayan aldırmayanlara az bile

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X