Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Muhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ..........................................Tolga Zengin

Serkan..............Giray Kaçar............ Glovacki...........Celustka

.............................................. Zokora.

Volkan Şen...................................................................Marek Cech (Adrian)

..............................................Colman

.........................Burak Yılmaz..................... Paulo Henrique
    marek cech'in orda ne işi var, bari sol beke yazsaydın
    Emekleri çaldın yine.
    Günahkarsın Fenerbahçe !
    Ama bu dünyada, ama Ahirette,
    Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Rahat mac olacak kaldığımız yerden devam edeceğiz tüm Turkiyeye kapak yapmaya devam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• cska 4 tane attılar..darısı başımıza
        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• birazda gülelim

Yorum

• Kadro yu ben yapsam Halil tüm maçlar da ilk 11 oynar,
            hem oynadıkça kendisini bulduğu için,hem çok düzgün çok karakterli bir insan olduğu için(bu başarı için pek ölçü değil ama ben öle yapardım,torpillim olurdu yani)

-------------Tolga--------------

Serkan---Glo----Giray----Çelustka

------Zokora---Colman-----

Burak------Adrian------Henrike

--------------Halil----------------
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 14:55.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              marek cech'in orda ne işi var, bari sol beke yazsaydın
              Videolarından izlediğim kadar sol kanadı aktif kullanıyor ve driplinglerle ani çıkışlar yapabiliyor. Alternatif olarak değerlendirilebilir.
              BMN TRABZON

Yorum

• Herkes vittek yazmışta vittek sapara maç kadrosuna alınmadı.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Beyler bir arkadas biraz gülelim diye bir video koydu buraya.
                  bende biraz mac öncesi nese bulalim diye 2 video koymak istedim)))

Yorum

• Burak'a laf atanlar elini yüzünü yıkasın sonra da cıksın temiz hava alsın

Yorum

• bu maçta ve hafta için oynanacak inter maçında görecegizki bizim artık iki tane Trabzonsporumuz var
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• bısey sormak ısterım ama mac bıletı hakkında. bıletlerın durumu nedır acaba bılgısı olan varmı. bız kusadasından gıdıcez ama bılet almadık tukenmemıstır dımı...
                        Trabzonspor'lu olmak suru psikolojisine sahip olmamaktir......
                        Trabzonspor'lu olmak, şu üc günlük galeyan ve manipulasyon dünyasinda farkli kalabilmenin çocuksu arzusudur.

Yorum

• Lig tv Trabzonspor paketi olanlar maçı hangi kanaldan izliyor bilen var mı arkadaşlar?
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lig tv Trabzonspor paketi olanlar maçı hangi kanaldan izliyor bilen var mı arkadaşlar?
                            77. kanal ligtv , diğer ligtv 2-3 anadolu ve avrupa ligi maçlarında kullanılıyor..

Yorum

• İlk olarak uğurts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bısey sormak ısterım ama mac bıletı hakkında. bıletlerın durumu nedır acaba bılgısı olan varmı. bız kusadasından gıdıcez ama bılet almadık tukenmemıstır dımı...
                              Ya bende gelicem ama izmirdeyim bende..

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                77. kanal ligtv , diğer ligtv 2-3 anadolu ve avrupa ligi maçlarında kullanılıyor..
                                yok öyle değilmiş.
                                Taraftar paketi alanlar başka kanaldan izliyormuş
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X