İlk olarak Rayman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Cezasını çekecek derken , sanırım İnter maçında yok!@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
-
Bir kaç hafta yaşarız stresi hoca ve takım kendine gelene kadar, o zamana kadar aman diyim kendine yazık edip başlama şu mereteİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam sigarayı bırakacam diye kullanmadığım ilaç kalmadı çok da rahattım aha al işte dk 89 dk benim bir yılda kazandığım parayı bir ayda alan iki tane .......... adam maç berabere ve benim canım deli gibi sigara çekiyor.Bu takımın defansını giray mustafaya bırakan santrofor diye halil i alanlara ve bunlara ses çıkarmayıp sadece ağlaşanlara yazıklar olsun.
Ondan sonrası eminim daha da iyi olacaktır. Şu para konusunda haklısın kıçı kırık herif bir iki top sektirecek diye dünya para veriyoruz, oynasa neyse de bir de bizimle maç izliyor. Yönetime diyecek bir şey bulamıyorum zaten Trabzonsporda transfer bitmez, aldığımız oyuncular hocanın istediği oyuncular diye dursunlar.
Yorum
-
Colman bu takım için yetersiz bir oyuncudur.Bunu bugün bir kez daha gördük.Kilit noktada oynuyor ve bugün adeta sahada yokları oynadı.Orta sahayı kapatamadık.Sonradan serkan'ı o mevkiye çektik ama bu sefer de 2 stoperimizin arasından golü yedik..Kaybedilen 2 puana yazık oldu.İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
Haklısın abi, Cech harika gibi yorumlarda vardı onları göz önüne almadan sordum o soruyu.İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 Dakilık Sürede Celustkayı Beğenmneyip 25 Dakikalık Sürede Cech'in onu keseceğini Söyleyenler bile var kardeşim...
her yoruma Açık ol...

Yorum
-
bizim taraftar hakikaten enterasan tek maçla takımı bir kalemde silmeyi ne çok seviyoruz.bu maçdaki en önemli ders takım olamamaktır.karşımızdaki takımın kadrosunda geçen seneden bu yana tek değişiklik var ya bizde 3 mü 5 mi 10 mu ?
önce takım olalım gerisi kolay bu kadro bu ligi darmaduman eder"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
bu forumda seviyenın yukselmesi lazım...insanalrı sogutuyorlar...İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 Dakilık Sürede Celustkayı Beğenmneyip 25 Dakikalık Sürede Cech'in onu keseceğini Söyleyenler bile var kardeşim...
her yoruma Açık ol...

amac ilk 4 zaten...
oyle yada boyle herkes biliyor devre arasında bu takımdan adamalr gidecek ve stoper gelir elbet..
ama taraftar ne istiyo ben anlamıyorum
Yorum
-
Ben kaçırmışım. Kimlerden teklif geldi. Dedikodu dışında somut örnek var mı ?İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut ideallerinin peşinden gitti, Selçuk paranın peşinden gitti. Yoksa Selçuk'a Avrupa'dan çok teklif geldi. İsteseydi İspanya'da ya da Premier Lig'de olabilirdi.
Yorum
-
Vardı da yine laubali oynamıştık...İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafızam iyi değildir, geçen sene evimizde 3 yediğimiz Manisaspor maçında Selçuk, Egemen filan yok muydu?Bordomavi.net
Yorum
-
Bu takım ligi birinci bitirir ama play off maçlarında şampiyon olamayız.Eleme bizim işimiz değil maalesef.İyi kadromuz var konsantrasyon sorunumuz olmadığı sürece.
İnter maçına gelirsek o maçta herşey farklı olacak takımın bugünki görüntüsünden çok uzak olacağına eminim.Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...
Yorum
-
..Henrique bana göre süper bi santrafor...Zokora ise bugün mükemmel oynadı...takımda uyum süreci problemi var...takımımız çok iyi ama giray ve mustafa süper uyumsuzİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique bu takımın en kötüsüdür ben bu kadar rezil futbolcu görmedim girayların mustafaların emeklerni ziyan ediyor yazık Trabzonspor a gelen her yetenekli futbolcu gibi(yattara engin jaja) yolcu edilmelidir......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum