Kayıp normal. Anormal bir durum yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu taraftar güzel oyun istiyor kardeşim.Güzel oyuna rağmen şansız şekilde puan kaybetseydik sağlık olsun derdim.Ama görünen köy kılavuz istemez.Maçtaki ciddiyetsizlik beni ve eminim pek çok Trabzonspor'luyu çileden çıkardı.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
bir bursaspor kadar olamadık yuk ki ne yuh admlar kayseriye 3 atıyor biz çapulcu manisayı yenemiyoruz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Manisaspor çok canlar yakar bu sezon.
Moral bozmaya gerek yok, şanssızdık biraz ama şunu söyleyeyim bu sene ligde kolay takım kesinlikle yok.
Teşvik ve şike de olmayacağına göre çok çekişmeli bir lig bizi bekliyor. Bütün takımlar birbirine yakın puan toplayacak.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Bence bizim için şansız bir maçtı hepsi bu takım olarak gayet iyiydik ama 2 yi bulamadık ve konsantrasyon eksikliğinden golü yedik...
Umarım burada kaybettiğimiz 2 puan inter maçı ile anlam kazanır...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
tamda dediğim gibi gidiyor her şey bjk ve gs daha oturma sancılarıçekecek bizde öyleyiz biraz ama bu takıma ruh gerek mücadele gerek; şimdi destek zamanı şenol hoca biraz daha lige dön lütfen biz bu sene şamp oluruz rakibimizde fener olur kim ne derse desin gsye zaman lazım bjk iyi bir takım değil düzelmeleri çok zor...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak drrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamda dediğim gibi gidiyor her şey bjk ve gs daha oturma sancılarıçekecek bizde öyleyiz biraz ama bu takıma ruh gerek mücadele gerek; şimdi destek zamanı şenol hoca biraz daha lige dön lütfen biz bu sene şamp oluruz rakibimizde fener olur kim ne derse desin gsye zaman lazım bjk iyi bir takım değil düzelmeleri çok zor...
Fener bu sene kimseye rakip olamaz..
geyse ve besiktas rakibimiz olmazsa süpürürüz bu sene.
Yorum
-
Galip gelebileeğimiz bir maçtı,ancak defans veya forvete adam alacağımıza orta sahaya Aykut v.b oyuncular alsaydık zaten Manisa gelemezdi herkes cok yorgundu2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Hiçte aramaz. Kendisinin kariyer olarak hedefsiz bir futbolcu olduğunu yaptığı tercih ile gösterdi.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU GS mi bizden iyi ? Güldürmeyin beni...
Ligin en iyi kadrosu bizde...
Selcuk Inana dadiyecegim Trabzonsporu daha cok ararsin...
Yorum
-
Sportif bakimindan ararİlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçte aramaz. Kendisinin kariyer olarak hedefsiz bir futbolcu olduğunu yaptığı tercih ile gösterdi.
Gerisi beni ilgilendirmez
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum