Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorumlari okudumda..

Üzüntünüze veriyorum...

Böyle olmaz??!

Carsamba günü puan cikarinca sakin simdi hakaret ettiklerinize övmeyin!!
    En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 23:31.

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut ideallerinin peşinden gitti, Selçuk paranın peşinden gitti. Yoksa Selçuk'a Avrupa'dan çok teklif geldi. İsteseydi İspanya'da ya da Premier Lig'de olabilirdi.
      mükemmel .....
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• "Rakibiniz 11 kişiyken onlardan iyiyken, 10 kişiyken kötüyseniz burda sorun konsantrasyondur(laubalilik)." Şenol Güneş

Can Karyağdı "İlk yarı 1-0 önde olan bir takım ve rakip 10 kişi. Buna rağmen gelen bu sonuç?" diye girdi söze. Hoca da "Oyuncular da bu düşüncede olduğu için böyle oldu." dedi.

Maçın özeti bu.
        "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• Basın toplantısını şimdi okudum, anladığım kadarıyla Henrique Inter maçında yok.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cezasını çekecek derken , sanırım İnter maçında yok!
            Zaten çoğu adam yok Henrique'de oynamassak kim oynayacak..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir kaç hafta yaşarız stresi hoca ve takım kendine gelene kadar, o zamana kadar aman diyim kendine yazık edip başlama şu merete Ondan sonrası eminim daha da iyi olacaktır. Şu para konusunda haklısın kıçı kırık herif bir iki top sektirecek diye dünya para veriyoruz, oynasa neyse de bir de bizimle maç izliyor. Yönetime diyecek bir şey bulamıyorum zaten Trabzonsporda transfer bitmez, aldığımız oyuncular hocanın istediği oyuncular diye dursunlar.
              Canım kardeşim o meret değil de beni zaten Trabzonspor deli edecek.Keyif olsun diye seyrediyoruz kendimize eziyet ediyoruz.Sorun şu Trabzonluyuz ve vasat a tahammülümüz yok sorun burda.Deplasmanda 1 puan iyidir diye bakamıyoruz.

Yorum

• FM tabiriyle Konuşayım

DM ile CM

CAM İle CF

LB ve CB

Aynı kefeye Koymayalım Mevki,Özellikleri Çok farklı.. Hataya Düşeriz...
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Allah gönlümüze göre versin,cok cömertiz ya, Trabzonspor dan metriste yatan kader kurbanlarina 2 puan, morallerini yüksek tutmak gerekir zaman gecmez yoksa oralarda..
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Sezonun ilk maçları hep zorlu olur . Burada 'fark atarız' gibi , gayriciddi mesajların anlamlı olmadığını anlatamadık .

Takımın tamamına yakını değişti az sabır . Futbolcuları ne yüceltin , ne yerin dibine sokun , her şeyin bir ölçüsü var . Taraftarlık ölçütü içinde olmak kaydıyla bu dengeyi hep kollamak gerekiyor . Örneğin Celustka hakkında söylenenler çok üzücü . Halbuki geçen hafta yere göğe sığdırılamıyordu . Bu şekilde futbolcu kazanamayız . Kazandıklarımızı da çabucak yitiririz . Örnek çok , örnek inanın çok .

Maçtan notlarım :
                    Mustafa , sezon başı için dahi yeterli değil . Soğukkanlı müdehaleleri , pas yapma arzusu çok iyi fakat çizgiyi bozuyor , adamını unutuyor . Stoper bölgesi dalgınlıkları affetmiyor .
                    Celustka , uyumsuz . Kabiliyetsiz demek insafsızlık olur . Oyun yapısına alıştıkça faydalı olacak inşallah .
                    Giray toparlanmış , savunmadaki tek banko oyuncu . (kadro yapısı malum)
                    Cech'in ileri çıkma arzusu ve refleks olarak sürekli boş alanı katediyor olması bile benim nazarımda kafidir , yıllardır bunları göremedik .
                    Serkan , Orta alanda Colman ve Zokora arasında kalan derin boşluğu doldurabilecek kadrodaki ilk oyuncu . Bu gün bunu net şekilde gördük .
                    Zokora , tecrübe abidesi . Şöyle iki adamımız daha olsaydı , takım 1 seviye atlardı .
                    Colman , kaldığı yerden devam .
                    Adrian , umut verici . İniesta'yı anımsatan yalnızca dış görünüşü değil , futbolu da onun yolunda .
                    Alanzinho , Sapara varken bakalım nasıl forma bulacak . Ondan beklediğimiz driplingleri Henrique de yapıyor , yokluğu bence aranmaz .
                    Volkan , zaman lazım . Kendisini kanıtlama telaşına düşmesi ise benim adıma eksi not . Daha basit oynasa , uyum sürecini hasarsız atlatır .
                    Halil , topsuz oyunda gayretli , topla oyunda henüz beceriksiz . Şenol hocanın sevdiği nitelikte oyuncu . Bir iki gol bulup rahatlarsa hem kendi hem de takım oyununa olumlu yansır .
                    Henrique , 45 dakika oynasaydı , bir golü vardı . Bu kadar açık söylüyorum .

Takımı sahada yönlendiren Ünal hoca , Şenol hoca sanırım yavaş yavaş teknik direktörlük görevini ona bırakıyor . Bu sezon geçiş sezonu olacak gibi .

Yorum

• Trabzon'da o ilker adisini rahat bırakmayın ALLAH AŞKINA!
                      7

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ..Henrique bana göre süper bi santrafor...Zokora ise bugün mükemmel oynadı...takımda uyum süreci problemi var...takımımız çok iyi ama giray ve mustafa süper uyumsuz
                        valla benim yazdığımdan ne anladın bilmiyorum ama dediklerine aynen katılıyorum.

Yorum

• bir yandan kızıp duruyorum bir yandanda daha ligin ilk macı olur böle şeyler diyorum kendi kendime.koskoca lig daha neler neler olacak hemen yelkenleri suya indirmeyelim.

Yorum

• Şenol Güneş'in "cezasını çekecek" dediği adam bence Henrique..topsuz oyunda hiç yoktu..hiç ikili mücadeleye girmedi..isteksizdi gördüğüm kadarıyla..
                            İlk Benfica maçında ki hırsına ulaşmalı acilen..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orta sahada pas yapan takımlar bizi dağıtabilir..basmayan ya da top kazanamayan,kazandığı topu iyi kullanamayan bir orta saha görüntümüz var..

CL maçları hayalkırıklığı olabilir..çok mücadele etmemiz lazım..
                              Aynen abi aynen. Çok kırılgan orta sahamız var. Geçen sene de çok farkı yoktu diyecem katılmayacaksın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hocamızın açıklamalarını izlemedim ama maçın geneline bakınca ben hoca olsam bu tarz açıklamaları Colman, Alan ve azda olsa Yumlu için yapardım.

Dediklerini anlamak için Colman'ın maç içindeki Jaja'lığına, Alan'ın yenilen golde Murat'ı kovalamasına, Yumlu'nunda golü bizim gibi seyretmesine bakardım.

Bence en fazla Colman'a kızıyordur hoca. Yenilen golde iyi bakarsanız taca doğru kaçıyor. Hele ilk yarıda korner dibinde yediği bir çalım varki, dillere destan. Esas önemli olan çalımı yemesi değil zaten. Esas önemli olan sanki hiçbirşey olmamış gibi davranması. Geçen senenin ikinci yarısındaki Jaja'yı gördüm bugünki maçta sanki.

Alan ise bildiğimiz Alan. Ne uzuyor, nede kısalıyor. Mal bu, bununla idare edeceğiz artık!..

Hocanın dediği gibi;
                                "Sol ayaklı bir stoper alamadık..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X