Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca oyuncu değiştirmese de yenseydik; bu sefer hoca niye oyuncu değiştirmiyon niye sirkülasyon yapmıyon olacaktı.
    Değiştirsinde aksayan mevkiyi değiştirsin iyi giden adrianı ne kesersin mesela.

Yorum

• sapara kesinlikle orta sahada öyle çok pres yapan bir oyuncu değil.volkan şen berbattı mustafa yumluyu zaten tanımlayacak kelime yok.
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• inter maçından sonra maçı lakayt oynayan oyunculara ceza kesilmesi lazım
        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Inter maçında oynayabilecek tek forvetimiz Henrique. Hocanın ona kızdığını sanmıyorum. Oyuna normal olarak geç soktu, sakin ve kontrollü oynadı. Oldukça da olumlu işler yaptı.

Yorum

• Hocanın Henriqueye kızdığını sanmıyorum çünkü oyuna gidikten sonra iyiydi,ben Alana salladığını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kim ne derse dersin arkadaş Zokora yalandan sahada geziyor.

Selçuk nereye Zokora nereye.
              Zokora sahanın en iyilerinden bir tanesiydi

Selçuk gibi belki savunmanın arkasına adam kaçıramıyor ama savunmayı daha sağlam tutuyor
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlkyarı ne oynadık Allah askına 2 pas yapamıyor takım Senol hoca sonradan girenlere kızıyor pes yani.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Şenol hoca filozofluğu bırakıp işine dönmezse bu sene playofa kalamayız ,ş.ligindede rezil oluruz. Bu kadar basit hani harbiden çok üzüldük bu maça ;ama şu çapulcu manisaya puan kaybedilmez ya gerçekten kötü bir takım vardı karşımızda.Ben hocadaki bu düşüşü gördükten sonra ,bu sene şampiyonluğun en büyük adayı şikebahçe olarak görüyorum olan bu....
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başında bir teknik direktör olan takım laubali oynayamaz.

Buna TD izin vermez, veremez.

Bu rahatlık bizimkilerde varsa Şenol hocadan kaynaklanır.

Yorum

• Ayrica Manisa Takiminda sadece 1 yeni Oyuncu ilk 11deydi.
                      yani Rakip oturmus 1 Takim.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kim ne derse dersin arkadaş Zokora yalandan sahada geziyor.

Selçuk nereye Zokora nereye.
                        Moralim bozukdu sen güldürdün beni, Allah razi olsun
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Zokora müthiş oynadı hangi akla hizmet,biri Zokoradan formayı almalı diyorsunuz.İddia ediyorum colman olmasa Zokora daha iyi oynar.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu nedeni Colman'ın berbat oyunu..
                            colman çok başına buyruktu.adrian vrken colmanın dağıtıcılığı bitecek gibi.ama zokorada topu oyuna sokmada çok başarısız.o bölge bizi yıkacak.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Zokora'yı beğendim ben. Ama nadir de bazen birden oyundan düşüyor basmıyor adama.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Zemin faktörünü de es geçmemek lazım...Bence oyunumuzu etkiledi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X