Şenol Hocaya bir stoper almayan sayıın yönetimi çok güzel yad ediyorum.Mustafayla bu iş olmaz.İyi niyet ve yetenek farklı şeyler.Adrianı Allah nazardan saklasın.Cech ve Celutska inşallah böyle devam eder.Bugün bu kadar kasmayan oyun anlayışına rağmen Benfica ve Bilbao maçlarında olmayan kanat organizasyonlarını çok beğendim.Bu takım çok can yakacak.Şu anda kim ne derse desin umrumda değil.Erken tokat iyidir.Heleki bu tokat bize sürekli ters gelen Manisa'dan gelmişse
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Biz taraftarda şapkasını önüne koysun,Umut düşmanları keyiflimisiniz? Cok ararız ama neolursa olsun takıma sahip çıkacağız bugun hak etmedik İnter macı belki cok daha zor olacak neolursa olsun bu takım bizim.
takımın en iyi yeri hücum hattı yaa umutun nesini özlediniz bu maçta hala anlamadım..
takımda colmanın geçen seneden yokluğu aynen devam ediyor demekki boşuna fiyat artırmışız sorun o değilmiş.. takımın en kötüsüydü.. adrian çok iyi zokora çok çok iyi.. celustka solda vasat sağda iyi.. alan fuzuli.. burak hakemle ve rakiple oynamayı bırakması lazım bu yıl iyiydi ancak gereksiz faul bekliyor.. volkan ve halil için yorum yapmaya daha var türk olarak onların faydasını çok görecez..
ancak bariz bir şekilde stoper eksiği var mustafa filan fasa fiso benden demesi.. ha birde defanstan ileri topları hep mustafa kullandı neden onuda anlamadım..
genel anlamda takım kötü değildi ikinci yarı ancak adrianın çıkartılıp alanın koyulması nasıl bir mantıktır serkanın orta sahaya koymak nasıl bir mantıktır ben anlayamıyorum.. herneyse..
İsim vermedi hoca. Oyuna girenlere salladı kabaca. İlk 11'de oynatsam mı diye düşündüklerimi artık 18'e alır mıyım diye düşünüyorum dedi.
Takımına sahip çıksın önce büyük hocay sa Engin i Yattarı yı Jaja yı adam eder.Bu adamların ayrında keç tane adam var kadro da . Siz bırakın Bugün Tolga gününde olmasa biz zaten 1-0 geriye daha önce düşerdik.
Colmana saydıranlara aklım mantığım ermiyor.Bizim taraftarların huyudur bu zaten eldekinin kıymetini bilmezler gidince ah vah ederler.Colman bugun takımın en çok basanıydı.Diğerleri napmış ki colmana kesiliyor fatura
Colman'ın yerine Sapara oynasa çok bir şey fark etmez. Rakibi yine 2 kişi karşılayacak. Sorun ileridekilerin geri dönmemesi. 4 oyuncu ileride kalıyor. Adrian iyi de temposu yok, rakipten top alamaz, rakibi kovalamaz. Sağlam bir orta saha kurgusunda çok iş yapar ama.
bu maçın böyle bitmesi bir bakıma iyi oldu, bazı oyuncularımızdaki ciddiyetsizlik sorununa şenol hoca bir an önce el atar bundan sonra 5-0 ken bile bir yerlerini yırtarlar umarım
Değerli konfüsyus hocamız önce kendisindeki ciddiyetsizlik sorununa el atsın. Takımı Ünal yönetiyor. Yeni yapılanmanın ayak sesleri bunlar: Şenol başkan, Ünal teknik direktör. Vah vah vaaah...
Yapma Allah aşkına bi pozisyonda net vuracağı topu Serkana verdi, Auta attı, başka pozisyonda dışarıda ki Burak'a çıkardı, sadece bir pozisyonda kaleye vurdu o şutda etkili oldu bence takım adına, nerede bencillik yapmış yarım saat içinde?
Net vuracağı pozisyonda serkana vermedi asıl net burağa vereceği pozisyonda devam etti önüne rakip duvar örünce mecburen serkana verdi
Yorum