şaçma şaçma konusmayın... barca 2-0 laligaya yeni çıkmıs takıma puan verdi... 2-0 dan 2-2 oldu mac siz neden bahsediyorsunuz yenilse ne olacak valla ben şampiyonlar ligine taktım kafayı belli futbolcularda suan ordalar....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
- İlk maçın günahı olmaz , vuralım ama öldürmeyelim , bu takım çok başarılı olcaktır , artık minumum eleştiri maksimum destek zamanıdır , hayde uşaklar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
DEEP BLUE
Gol yedigimiz pozisyonda bir de Giray bey hazretlerine bakınız lütfen. Ne yapıyor, nerede duruyor... Bütün maç boyunca her pozisyonda rakibin dönmesine müsaade edip delirtti beni. Kardesim bir kere de rakibin üzerine gidip rahat rahat düşüne düşüne top yapmalarına mani ol ya!
Yorum
-
İlk olarak SeRHaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Şenol Güneş Klasiği
bu takım en kötü nasıl sahaya çıkar onu denedi sanrım
sağlık olsun daha ilk maç
evet geçen sene de en kötü nasıl şampiyon oluruz denemesi yapmıştı"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
Trabzonspor artık duygusal düşüncenin yanına profesyonel düşünceyi de eklemeli.
1 hareketine tav olup yere göğe sığdıramadığımız futbolcular olmamalı. Futbolculara onlarca yönden bakmalıyız.
Bu manada ABD'nin futbola yatırımı çok olumlu. En azından basketboldan gelen istatiksel çalışmayı futbola yansıtırsa geleceğe daha bilimsel ve doğrularla yaklaşabilirizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
DEEP BLUE
son zamanlarda okudugum en doğru yorum.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-0 öndeyken, rakip yorulmuşken , maç çantada keklik konumda iken,
fovet özellikli oyuncuları oyundan almak da ne demek oluyor..
volkan çıkıp yerıne marek nasıl girer? 1-0 a yatmak neden? 10 kişi izledım maçı herkese dedim ki, gol yiyeceğiz ve çıkartamayacağız dediim çıktı, bunu biz gördük de Şenol hoca nasıl görmedi..
Diyelim ki, Volkan Yoruldu, O çıkınca Serkanı onun çıktığı yere gönderdin, Peki serkan çok mu sağlamdı??
Serkan, orta sahaya desteğe geldi, Peki Celustra neden sağ beke geçti.???
31 tane futbolcusu olan bir takımda, bir kişi oyundan çıktığında neden 5 kişinin birden yeri değişir..Bu kadar ahmakça bir oyun anlayışı olur mu??
Bir takım maç satmak istese ancak bu değişiklikleri yapar ve maçı verirdi...
Yorum
-
merhaba sayin dostlar hani bir tatasözü varya dost aci söyler diye ama sizler yada bizler söylüyoruz yada burada görüslerimizi paylasiyoruz nasil olacak diye hicmi okumuyorlar bu yazinlari yada cizilenleri bunlar yani bence busene tahminim dahada kötü olacak gibiyiz öyle bir his var icimde arkadaslar yani bir topu kaleye gol yapmak bu kadar zor olmamasi gerek yani 3 tane karsi karsi posion yani bunlarida atamazsan adamlar nasil attilar hani söz varya atamayana atarlar sözü gercekden dogru söylenmis bir söz ne yapilmali bence bu takim disiplin vede vurdum duymaz oyunculari kadro disi colmanmis alenyo yada gray bunlari cezalndirmak lazim bakin görün diyorum gray oynadigi mütdetce biz hep yeriz arkadaslar adamdan defans oyuncu olmaz halen senol hoca israr ediyor neden acaba bence su ikinci yarida kayseri spordan genc bir tane defan oyuncu var onu alalim ne olursa olsun
Yorum
-
Tamam yeni takımız, şampiyonlar ligi stresi var hepsini anlarım ama one geçtiğin maçta bir de rakip 45ek 10 kisi kalmisken 2.golü atma istegimi gösterememeyi kabullenemiyorum. Gecen sene 2.yarıda da aynı sıkıntı vardı. Yakalamisken atacaksın kardesim. Biz de enteeresan bir sekilde skor koruma dürtüsü olustu bunu üzerimizden atmamız lazım.
Tolga, Celustka, ZOkora, Adrian ve Burak haricinde ne yaptığını bilen ve kazanma hirsi gösteren kimse yoktu maalesef. Özellikle Colman çok kötüydü.
Ben Şenol Hoca'nin büyük bir hata yaptığını düşünmüyorum. Neyse vardır bunda da bir hayır diyelim.
Son olarak MAnisaspor'a helal olsun.
Yorum
-
Şenol Hocaya bir stoper almayan sayıın yönetimi çok güzel yad ediyorum.Mustafayla bu iş olmaz.İyi niyet ve yetenek farklı şeyler.Adrianı Allah nazardan saklasın.Cech ve Celutska inşallah böyle devam eder.Bugün bu kadar kasmayan oyun anlayışına rağmen Benfica ve Bilbao maçlarında olmayan kanat organizasyonlarını çok beğendim.Bu takım çok can yakacak.Şu anda kim ne derse desin umrumda değil.Erken tokat iyidir.Heleki bu tokat bize sürekli ters gelen Manisadan gelmişse..En son Ömer Faruk61 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 10:13."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Vasat oyunculara algımızı değiştirmeliyiz. Bu şekilde hem maddi hem de manevi anlamda kaybediyoruz. Emeklerine birşey demiyorum. Mücadelelerine birşey demiyorum. Ama bu kulüp çok daha iyi futbolcuları hakediyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Başımıza dert olan bu 1-0 önde maçı götürme çabası 90 dk stres yaşamamıza sebep oluyor.
Geçen yılın baş belası bu durum diliyorum bu maçta ilk ve son olmuştur.
Bizler evde diken üstünde duruyoruz,takımımız sahada her an gol yeme ve puan kaybetme görüntüsünde...
Yorum
-
Yakındaki forvet oyuncularının yer değiştirmesini bile elestirip hocaya çamur atabiliyoruz ya vallahi helal olsun. Barcelona'nın santraforu kim soylermisniz? Barcelona'da da öndeki 3 hatta bazen 5 oyuncu sürekli yer değiştiriyor. Onlar yapınca muhteşem bizimkiler yapınca kimse ne yaptığını bilmiyor oluyor. Problem sistemde değil oyuncu kalitesi ve alışkanlıklarda. Takım birbirine alıştığında çok daha iyi olacak. İlk 11inden 6 oyuncu giden bir takımdan bahsediyoruz arkadaslar biraz sabır...
Yorum
-
Stoperlerimiz yerden kötü durumda. Çok adam kaçırmaya müsaitler.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakındaki forvet oyuncularının yer değiştirmesini bile elestirip hocaya çamur atabiliyoruz ya vallahi helal olsun. Barcelona'nın santraforu kim soylermisniz? Barcelona'da da öndeki 3 hatta bazen 5 oyuncu sürekli yer değiştiriyor. Onlar yapınca muhteşem bizimkiler yapınca kimse ne yaptığını bilmiyor oluyor. Problem sistemde değil oyuncu kalitesi ve alışkanlıklarda. Takım birbirine alıştığında çok daha iyi olacak. İlk 11inden 6 oyuncu giden bir takımdan bahsediyoruz arkadaslar biraz sabır...
Sabretme alışkanlığımız yok.Hmemen yakıp ykıyoruz.Bu şekilde olmaz.Hiç bir oyuncu tek maçlığına değerlendirilmemeli.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum