Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Söyleyecek bir şey bulamıyorum ins 96 travması yaratmaZ
    su an icin sakin olmak dik durmak cok zor,ama bunu engellemek bizim elimizde.kendimizden olana her turlu hataya ragmen sahip cikmak bugun hepimizin aci vazifesi.

Yorum

• kimse züğürt tesellisi yapmaya kalkmasın!
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konyalıyım Trabzonsporluyum gururluyum.Puan puana bitirdik şampiyoncukla ligi..Rahat rahat gelemediler son haftaya o bile yeter..Helal olsun diyorum ben bizim uşaklara..Bu arada başkan yine espiri yapmış(!)..Ayıp ayıp....İnşallah kadro korunur da seneye yine yarışın içinde oluruz..(Buna ben bile inanmıyorum o ayrı mesele)
        hocam siz ne kadar Trabzonluysanız ben de o kadar Konyalıyım...iyi ki varsınız...

Yorum

• Çok basİretsİz bİr adamsin nevzat Şakar..yaziklar olsun sana ve senİn anlayiŞindakİ herkese
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimse züğürt tesellisi yapmaya kalkmasın!
            Fikrin nedir ?
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yazık oldu hemde çoookk yazıkk... inşallah camia olarak etkilenmeyiz bu durumdan,,, tekrar aynı bıraktığımız yerden seneye devam etmek zorundayız... ne yapalım kıyamete kadar bu yarışın içinde olacağız ama bu kadar yaklaşabilecekmiyiz kolay kolay onu bilmiyorum işte... nasıl eridi gitti 9 puan yaaa nasılll ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
              " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Gururlu ve onurlu bir lig oynadık olmadı nasip olmadı.İnşallah seneye olacak.Ama bazı haksızlıklar ve oyunlar oldu.İnşallah seneye olacağız.En kötü bu günse ben TRABZONLUYUM ve TRABZONSPORLUYUM
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 34 hafta boyunca bizden bir defa bile 1 puan one gecemediler ama sampiyon onlar oldu,100 yilda olabilecek sacmaliklarin hepsi bizi buldu

Yorum

• karabükte fener konvoyunun önü kesilmiş 4 ağır yaralı varmış, kan akmaya başladı

Yorum

• Bu takımla gurur duyun ve destekleyin.

Yorum

• İlk olarak cableTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        KARA LİSTE:
                        AZİZ YILDIRIM
                        fenerbahçe
                        SADRİ ŞENER
                        ESKİŞEHİRSPOR
                        BÜLENT UYGUN
                        SİVASSPOR
                        MHK
                        FENERASYON BAŞKANI

TEBRİKLER TRABZONUM......ALKIŞLAR SİZE....
                        Bu listenin en başına TAYYİPİ yaz

Yorum

• Beyler desteğe arttırarak devam. Bu şerefsizlerin düzenini yıkacağız.
                          Kimseyi satmak yok. Bu takımın üstüne koyarak gidelim. Seneye ilk maçtan itibaren işi sıkı tutalım.

Yorum

• İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut bize söver gibi goller attı bu akşam
                            aynen katiliyorum!!!
                            Bu takimda kesinlikle tutulamaz!!!!!!!!
                            Yok sukadar gol attim diye masaya oturamaz!#
                            Yeter be! Forvet alin, yeter!

Yorum

• Bu Vatandan insani sogutuyorlar Allahim Müslüman olmasam neler yapardim neler offff i mana offff gelde Trabzonu Türkiyeden böl diyor seytan.Ben simdi Kürtlerin bu Vatani niye bölmek istediklerini cok iyi anliyorum cooooook.Isterseniz beni banlayin ama bu günden sonra cok seyi farkli görüyorum Trabzonun disindaki baska illere gidersem Serefiz olayim.Ben aslinda Vatanimi seven birisi idim ama beni öyle duruma getirdilerki önce ISLAM sonra TRABZON diyorum artik!!!

Yorum

• Federasyonlarınızın, mhk larınızın, hakemlerinizin, yan hakemlerinizin, hakem hocalarınızın, ligtv nizin, satılmış kalecilerinizin, Eskişehirinizin, gazetelerinizin alayının, tüm yorumcularınızın, Ntv nizin, Rıdvan'ınınızın, Şansalınızın, futbola müdahale eden tüm siyasetçilerinizin, sesini çıkaramayan tüm alçakların, liginizin, kupalarınızın, şampiyonluklarınızın, fenerinin, gs siiinin, bjk sinin, omurgasız tüm takımlarınızın, hocalarınızın alayınızın taaaaaaa...................
                                Canınız cehenneme...........

Yorum

Yükleniyor...
                                X