Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murat dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anda en çok trabzon'da olmak isterdim, bu lanet olası curcuna burda çekilmiyor.
    aynen renkdaŞ bİr de benİ dÜŞÜn kadikÖydeyİm. MÜĞdem buluaniyor bunlarin yaptiklarindan.

Yorum

• Su beddua olaylari dogru mu acaba, ister istemez insanin aklina acaba diye geliyor...

Yorum

• KARA LİSTE:
        AZİZ YILDIRIM
        fenerbahçe
        SADRİ ŞENER
        ESKİŞEHİRSPOR
        BÜLENT UYGUN
        SİVASSPOR
        MHK
        FENERASYON BAŞKANI

TEBRİKLER TRABZONUM......ALKIŞLAR SİZE....
        Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• çok gururlu olduğum bir gece.... tebrikler trabzonsporum... ben sana aşık oldum şampiyonluklara değil..
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Erman Toroğlu:"Aleks Taşçıoğlu'nu ben bir kenara yazdım."

(UEFA)

Yorum

• Televizyondan izlemeye tahammülüm yok o sesleri duymak zorunda kalanları anlıyabiliyorum şuan

Yorum

• öyle bir ülkede yaşıyoruz ki keserde dönüyor, sapta dönüyor ama hesap bir türlü dönmüyor.
                Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Stad yapacağınıza şu çocukların heykellerini dikin Trabzon'a!
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok gururlu olduğum bir gece.... tebrikler trabzonsporum... ben sana aşık oldum şampiyonluklara değil..
                    istersen 50 yıl daha olama şampiyon...bir gram azalma olmaz sewgimizde...sağlık olsun..ellerinden geleni yaptılar....gurur duyuyorum

Yorum

• Umut bize söver gibi goller attı bu akşam

Yorum

• Söyleyecek bir şey bulamıyorum ins 96 travması yaratmaZ

Yorum

• Fenerspor şampiyonluğu AKP spor gelecek oyları kutluyor.

Fakat bizim camiamızı hafife alıyorlar.

Trabzonspor camiası bu iktidarı bitirir.

Yorum

• Maçı izleyenler görmüştür Burak Fenerbahçe'nin attığı üçüncü gol sonrası öylesine üzüldü ki, o anı görünce yıkıldım kaldım.

Yorum

• Konyalıyım Trabzonsporluyum gururluyum.Puan puana bitirdik şampiyoncukla ligi..Rahat rahat gelemediler son haftaya o bile yeter..Helal olsun diyorum ben bizim uşaklara..Bu arada başkan yine espiri yapmış(!)..Ayıp ayıp....İnşallah kadro korunur da seneye yine yarışın içinde oluruz..(Buna ben bile inanmıyorum o ayrı mesele)

Yorum

• Gurbette olduguma ilk kez sevindim, sabah 5.30 herkez uyuyor ben uyayamiyorum...
                                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X