Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan çok boş konuşuyorsun,git evine yat..%70 adilmişte,mutluymuşuz da,hadi ordan be!

Yorum

• yapacak birşey yok. Yönetim hariç herkesi tebrik ederim
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Icim yaniyor Allah'im...

Yorum

• Bizim yönetim Sezon sonuna bir cevap birakmisti onu cok merak ediyorum...
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• önce sadri şenere sonra şenol güneşe çok ağır konuştum... haketmişlerdir sanırım...

Yorum

• Ah umut ah böyle golleri madem atabiliyorsun da aklın neredeydi o boş kaleye golleri kaçırırken...

Yorum

• Şu anda en çok Trabzon'da olmak isterdim, bu lanet olası curcuna burda çekilmiyor.

Yorum

• o tayyip gelipte atkımızı takarsa orada olay çıkartıcam.
                  --> Trabzon'daki sandıklarda sorun çıkmaz dimi?
                  İşte onuda biz halledicez tayyip.
                  Bu arada Sivas'tan adam çıksaydı köpekleriyle ünlü olmazlardı.

Yorum

• Şenol hocam çok bitkin görünüyo içim acıdı valla(((((((
                    Korcan bunun vebalini nasıl ödeyeceksin?????Alex Taşçıoğlu bi yerden çıkar bunca insanın hakkı......
                    Ancak 2 dk.uzatma verebilen Fırat Aydınus Allah seni bildiği gibi yapsın.......

Yorum

• çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Şu an tÜrkİyede tek bİr yerde bu gerzeklerİn ŞampİyonluĞu kutlanmiyor ve hİÇ bİr zaman da baŞka bİr takimin ŞampİyonluĞu kutlanmayacaĞi gİbİ orasida

trabzonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ulan trabzonnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok doluyum kizginim ama gururluyum .

AĞliyorum be

Yorum

• başkan bu kadar boş ve gereksiz konuşmayı tayyibe şirin gözükmek ihale almak içinmi yapıyor.yazıklar olsun lig %70 adilmiş yazık beeee sadri başkan sen bunu diyorsan biz neyi savunuyoruz burada

Yorum

• Arkadaşlar Trabzonda yaşıyor olmanın en azından şu anlık kıymetini bilin!

Tek başına buralarda Trabzonspor'lu olmak çok zor be...
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Yarın yeni bir forma sipariş veriyorum bu sezonun hatrına yok böyle bir mücadele
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "%70 oranında adil bir lig oldu."

Sadri Şener
                                demek "%70 oranında adil bir lig oldu" aman ne güzel, ne güzel...:hırr
                                Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

Yükleniyor...
                                X