Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karabük sokaklarından en yeni görüntüler...

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...06814&comments
    30. saniyedeki ne sacmaliyor ya ikiside haketmismis
    55. saniyedeki ise gönüllerin sampiyonuz, fenevede basarilar diyor

1:25 teki görüntüye kimse tepki vermiyor karabükte olan trabzonsporlulardan anlasilan

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Renkdaş benim fikrim şu diyelim ki bu akşam iki takım da kazandı,ya da ikiside kaybetti, ya da ikisi de berabere bitti yani şu ligi aynı puanla tamamladık ve febe şampiyon oldu şimdi soruyorum sabaha kadar fener yayını yapmazlarmı,hiç mi vicdanları rahatsız olmaz?

Olmaz tabii ki!
      Olmaz tabi.
      Şerefsizsin LigTv ve diğer İstanbul Medyası !
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• buna neden tepki vermez karabükteki trabzonsporlular

Yorum

• İstanbul'u bir daha getir dize,Trabzon!
          EZE EZE kupa Trabzon'a,Trabzon!

Hayde hayde vur hayde Trabzon,
          Hayde hayde gol hayde Trabzon!

Gelsin artık gelsin bize ŞAMPİYON TRABZON...
          EZE EZE kupa Trabzon'a, Trabzon...
          HAYDE HAYDE ŞAMPİYON TRABZON...

Yorum

• Şampiyon olalım ne olur
            En son OKTAY YILMAZ tarafından düzenlendi; 22.05.2011, 17:02.

Yorum

• Sabah Karabük'ten canlı yayındaydı Ligtv, 10 tane Trabzonsporlu'nun arasında 1 de fenerbahçeli.. Vurun, kırın kafasını.. Ne işi var orada?..

Yorum

• Heyecan bastı! Allahım lütfen yaşattır bize şampiyonluğu.
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Herkes gözleri kapanmış, elleri bağlanmış ve idam sehpasına çıkmış bir mahkum gibi saat 21:45'te atılacak o tekmeyi bekliyor

Yorum

• Eğer yanlış hatırlamıyorsam bundan 4 hafta önce idi. Babamın hacı arkadaşı 35'li yaşlarda bir imam abim beni aradı. (Bilir fanatizmimizi)

- Hiç üzülme kardeşim, bu fener bu şampiyonluğu son hafta kaçıracak, siz yeter ki son hafta da dahil puan kaybı yaşamayın,strese sıkıntıya gerek yok, şampiyon Trabzonspor olacak,

dedi. Artık öyle bir noktaya geldik bunlara inanıp medet ummaktan başka çaremiz kalmadı, 4 haftadır o sözleri hatırlar her maçı sakin izlemeye çalışırım.

Yorum

• 2 saat önce eklenmiş bir video buldum

Karabük sokaklarından son dakika görüntüleri...

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu şehri bu hale getiren maalesef, başbakanım diye gezinen o herif.
                        Soruyorum Kalan 5 maçta en gerizekalının bile en zor maç dediği Ezikşehir deplasmanından önce aziz alex toplantısı ve o hafta yaptığı PSİKOLOJİK TERÖR sonrası kaybettik, bir şehrin kaderiyle oynadı. İddaa ediyorum bizim konumumuzda Diyarbakır, Siirt, Van, Tunceli olsa asla yapmazdı bunu, tek suçumuz bu VATAN ı çok sevmek
                        Sayın Metin Külünk'ünde kaleme aldığı "ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUZ" yazısı da olayı tamamen özetliyor,

Herkes gözleri kapanmış, elleri bağlanmış ve idam sehpasına çıkmış bir mahkum gibi saat 21:45'te atılacak o tekmeyi bekliyor, oysa kalemimiz 22 Nisan 2011'de ezikşehirde kırılmıştı, bugün İNFAZ günü.
                        Bu ruh hali içindeyiz REVAMI sana soruyorum başbakan revamı?
                        mitinge gelecek takacak TS atkısı.. havasını atacak gecmişte dedigi cümleyi kuracak.. ŞAMPİYON OLDUNUZ DA YAPMADIK MI?.. şakşakcılar alkışlayacak.. Çok merak ediyorum nasıl utanmadan o atkıyı takacak.. o atkıyı utanmadan hangi trabzonlu boynuna asacak!!
                        Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mitinge gelecek takacak TS atkısı.. havasını atacak gecmişte dedigi cümleyi kuracak.. ŞAMPİYON OLDUNUZ DA YAPMADIK MI?.. şakşakcılar alkışlayacak.. Çok merak ediyorum nasıl utanmadan o atkıyı takacak.. o atkıyı utanmadan hangi trabzonlu boynuna asacak!!
                            Kardeş iletini düzenle yadım düşüncesizce başbakan ile ilgili cümleler dursun ama o idam mahkumu falan olmadı, daha önce 2-3 kişi intihar falan etmişti, zaten bunalımdayız iyicene milleti delirtmeyelim.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sabah Karabük'ten canlı yayındaydı Ligtv, 10 tane Trabzonsporlu'nun arasında 1 de fenerbahçeli.. Vurun, kırın kafasını.. Ne işi var orada?..
                              Alihan lütfen, sadece bir oyun. Biz seviyeli olalim.

Hosgörülü olalim
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• Sivassporun forumunda soyle bir goz gezdirdim. Soylenen sey genelde Allah bize Trabzonspor sampiyonlugu gostermesin seklinde...sivasla bizim problemimiz ne? Sirf su sahaya girme olayi mi? Sampiyonluga oynarlarken asil fenev yakmadi mi bunlari 4 tane atip?
                                Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X