şurada yazılanları okudum.ben o gün karabükte maçtaydım.maç sonrası düşündümki ben burdan istanbula sağ salim gidemem.kesin bir yerde direksiyonu uçurumdan aşağı kırar çocuklarımı yetim bırakırım.yemedi götüm bi an.dedimki benden daha kötüleride var.şenol hocanın eline yapıştım otobüse binerken.onun tebessümüyle ayakta durdum.yemedi işte götüm.günlerdir bu başlığı takip ediyorum.kader arkadaşlarımızın hepsi burada.22 mayıs akşamından sonra günlerce ağladım.acı çekmek hoşuma gidiyor ya,gelip acılarımı depreştiriyorum burada.
şimdi namussuzlar düşünsün.o uğruna intihar etmek istediğim kupayı yetkililer Trabzona götürürken kupaya en yakın kişi ben olacağım.yemin ettim bir kere.
Allah bizim hakkımızı yiyenleri teker teker ıslah ediyor.kimi hapiste çürüyor.kimi futboldan men oldu.kimi kıvrım kıvrım kıvrılıyor.halbuki daha bunlar en rutin günleri.firavundan beter olacakları zamanda gelecek.adaletse adalet Allahın adaletidir!
şimdi sevinme vakti...
şimdi namussuzlar düşünsün.o uğruna intihar etmek istediğim kupayı yetkililer Trabzona götürürken kupaya en yakın kişi ben olacağım.yemin ettim bir kere.
Allah bizim hakkımızı yiyenleri teker teker ıslah ediyor.kimi hapiste çürüyor.kimi futboldan men oldu.kimi kıvrım kıvrım kıvrılıyor.halbuki daha bunlar en rutin günleri.firavundan beter olacakları zamanda gelecek.adaletse adalet Allahın adaletidir!
şimdi sevinme vakti...
Yorum