Şerefsiz Emre' ye bak yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞerefsiz Emre' ye bak yaa
Yorum
-
İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞerefsiz Emre' ye bak yaa" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle çok yerinde bir öneri, bu takım trabzonda krallar gibi karşılanmalı.
Bu Çocuklar hakkedİyor her gÜzellİĞİ
Yorum
-
İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
alt sıradaki 2 suratsız emir eri onlarında bir suçu olduğuna inanmıyorum.
Üst soldaki adamın elinden ekmeğini alsan, sana gıkını çıkaramaz çünkü KORKAK
AMaaaaaaaaaaa o üst orta resimdeki HAYSİYETSİZ
Adil olduğunu iddaa edip insanların duygularını ve inançlarını sömüren herif, asıl listenin en başına koyulmalı ve Trabzon halkı olarak FOK balığı gibi yine 12 haziran da İT!aat edelim, 29 Mayıs'ta trabzona gelince o ŞEREFLİ renklerden oluşan atkıyı boğazına dolayıp oy isteyince ellerimiz patlayana kadar alkışlayıp padişahım çok yaşa diyelim
Yorum
-
İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"üstüne basa basa söylüyorum, sadece Trabzonlu futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum, büyüklerinin oyununa gelmediler" gibi bişeyler zırvaladı." SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Gunes otobusten inip kisa bir aciklama yapti "Parayla yapilamayani emegimizle durustlugumuzle calisarak yaptik.Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
"Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Gunes otobusten inip kisa bir aciklama yapti "Parayla yapilamayani emegimizle durustlugumuzle calisarak yaptik.Tarih bunu da yazar."" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum