Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence bu resim site girişine konmalı.
    +61

Bu resim kesinlikle site girişine konmalı.
    "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Maç sonu görüntülerini çok merak ediyorum.

Yorum

• Eğer Trabzon mitinginde Tayyip Trabzonspor atkısı takarda halk davar gibi dinlerse yuh derim size sürünün derim açlıktan beter olun.Benim hiçbir partiye oyum yok ben TS yazıp altına atacam hepsi aynı bok.

Yorum

• Muhteşem mücadeleniz için teşekkürler. Bu pisligin ulaşamayacağı onurlu şampiyonluğa ulaştığınız için...

Yorum

• tayyip efendi ayarlamıştr smdı bı yazı mıtıngde bzmkıler agızları acık dınller ve kanarlar öle bı uslubu varkı her gören masum sucsuz sanıyor
            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eğer Trabzon mitinginde Tayyip Trabzonspor atkısı takarda halk davar gibi dinlerse yuh derim size sürünün derim açlıktan beter olun.Benim hiçbir partiye oyum yok ben TS yazıp altına atacam hepsi aynı bok.
              öle deıl kardesım hak ve esıtlık partısını bı arastır derıım sadece bı onerı bende öle bılıyodum aama bu partı kurulunca ve lıderını gorunce kararım degıstı

Yorum

• Tolgayi gördüm gözlerim sel oldu...dün aksam hic yatamadim yahoo...avrupa umrumdan ile degil ben sampiyonluk istiyorum arkadas...seneye bir transfer isteyim var oda umut satilsin lütfen ya lütfen..
                Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                irkciliga hayir bursa
                Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• ya takimi karsilama videolarini nerde bulabilirim link varmi

Yorum

• umut hakkında dusundklerm doru cıkıor bu adam ts dusmanı gelmış sonn haftaa goller atıyor sampııyonluhun gtmesını bnden bılmesnler dıe

Yorum

• Yorum

• Maclari simdi izledim. Pazar günü maclara bakmamaya karar vermistim. Iyi de yapmisim yoksa sinirden notebook giderdi muhtemelen. Sivasin yedigi goller resmen komedi.

1. gol adami kimse durdurmuyor herkes santosla birlikte kosuyor ama kimse girip topu uzaklastiragim demiyor.

2.gol selcukn golü galiba. Bu adam okadar sansli korcan da okadar mal ki. Leo Franconun selcuktan yedigi gol aynisi.

3. Frikikten attigi gol güzeldi. Birsey diyemem.

4. Gol de olabilir diyelim.

Eziklerin sanslari ya yanindaydi. Bizim gercekten hic sansimiz yok. Avni Akerde eskisehr maci mesela. Jajanin son dk.kalarda yaptigi vole sutu savunmacinin ayagina geliyor ve top uzaklastiriliyor.

Ne desek bos vallah. Verdigimiz mücadelenin karsiligi bu olmamaliydi.
                        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• fenev'in hirsizliginda emegi gecen volkan babacan, serdar kulbilge, matteo ferrari, pawel londak, stefan senecky, korcan celikay'i da unutmamak lazim
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Takımı otelden alıp stada getirdiğimiz konvoyu hiç bir yerde göremedim. Bu koduğumun medyası bari bunu gösterseydi..
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Nasıl koydu Platini Kocaman Kocaman

Yorum

• Ulan az söylenmedik şike şike diye. Tam kendimiz bile inanmaya başlamışken fenerin hakkıyla yendiğine, koydu Emniyet.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X