adamın top oynıcağı şimdi aklına geldi eskişehire ve ankaragücüne kaçırdığı golleri unutamıom
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Umut'muydu o aşırtmayı atan ççç
Küçük ekrandan göremedim çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Şu Trabzonsporun hakkını kapalı kapılar ardında yaptıkları hile hurdayla çalan herkesin Allah binbir türlü belasını versin.
Çoluğundan çocuğundan çıkarsın .
Yıllardır bekliyoruz. hep engelleniyoruz.
eskiyi boşverdim. Bu sezon bile türlü oyunlarla bize engel olanlar iki yakası bir araya gelmesin. en sevdiklerinden çıkarsın rabbim.
Hakkım HARAM ZIKKIM OLSUN2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
fener maçı 1-3 ike tv'de alt yazı geçti "ertuğrul özkök yazdı şampiyonluğun hikayesi, en çok hangi maçta heyecanlandılar" vs vs sonra 2-3 oldu alt yazıyı durdurdular, şimdi devam tekrar. ben eskişehir maçından beri gazete okumuyorum, tiraj yapmasınlar diye internetten bile gazetelere bakmıyorum. asıl ergenekon futbolda var. her şey tv, gazete gelirleri üzerine kurulu. buca maçının dönmesini sağlayan malum ziyaretten sonra akp'nin reklamlarını yayımlayan haber61 vb. gibi trabzon gazetelerine de girmiyorum. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? şampiyonluğumuz gidiyor diye haber yap, sonra elinden alanların reklamını yap.Şike SİZ; Leke SİZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum