İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
Helal olsun Trabzonspor, helal olsun...!!!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bu takımla gurur duyun iyisiyle kötüsüyle.Şunu da unutmayın ki türk futbolu bundan 1 metre öteye gidemeyecek gidemezde.siyaset,teşvik,federasyon,mhk'da bunulan isimler türk futbolunu sadece ülke içinde yarıştır oda 3 eziklerin arasında[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ki...?Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin Futboldan nekadar anladigini da gördüm zaten neyse
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıza hoca son maçta 2 ekmek 1 süt gönderirmi acaba bu günahkarlara...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun Trabzonspor, helal olsun...!!!
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEevet yaa.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribünleri hepbir ağızdan "Aziz'e sövdüğü" için kutluyorum !.
Bende, tesekkürler Trabzonspor...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
DEEP BLUE
Ben 1996 Van maçını Avni Aker'de canlı izlemiş bir ağabeyiniz olarak, herşey bitti gibi bir hava estirilmesini yanlış buluyorum. 90 dakika çok uzun zamandır futbolda... Üstelik top ve hakem yuvarlaktır, dünya gibi yani... Ben halen ümitliyim... Rıza hoca kolay teslim olmayacaktır. Bir de Grosicki faktörü var... Yazın kenara...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum