Rıza hoca son maçta 2 ekmek 1 süt gönderirmi acaba bu günahkarlara...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
Alkışla Sadri Şener alkışla...@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Cüneyt Çakır hâlâ daha Ş.L maçı yönetebilecek mi ? Türkiye'yi bu lavuk mu temsil edecek.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin birşey öğrenmenPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 oyuncu hariç bütün takımı tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum.Teşekkürler Trabzonspor'um#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
bu takım 101 puan da toplasa şampiyon olamaz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Güzel futbol ve üc puan...
Diger maca bakiyorum üc penalti, yazik...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen gidiyor.
Selçuk gidiyor.
Yattara gidiyor.
...
var mı başka fikri olan?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes bnen 35 yasindayim
hep boyle bekledm.
yasin 17. Umarim sende 17 yasinda bir arkadasina bosuna hayal kurma dersin
Yorum
-
İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen gidiyor.
Selçuk gidiyor.
Yattara gidiyor.
...
var mı başka fikri olan?
Serkan gidici.
Umut gidici.
Ceyhun gidici..
..#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
yahu Colman'a taktiniz hahahahahahaulan fb genel averaji onemli olmamasina ragmen 4-5 atiyor son haftalarda, genel averaj olsaydi 7-8 10 atarlardi, genel averajla bizi geçip ipi gögüslerlerdi, manyak misiniz nesiniz ne Colman'i ??? fb o kadar pislik yapacak ama genel averajlarini bizden yukari çekemeyecek mi ??? yapmayin yaaa
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildiAnkaragücü!!!yahu butakim gecen senede yattı bu pi takıma Bursa'yı yakıyordu bunların adı olsa olsa Ankaragötü olur!!!
Yatmayla ne alakasi var/ Macin ilk 30 dakkasini gormus olsan yatti demezsin. Hakem maci 30 dakkada bitirdi.Uzaydan oyuncu indirsen omac daha donmezdi.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum