İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
- Hadi herşey bize karşıydı , transferde hata yaptık felan filan , peki ilahi adalet nedne bize karşı onu anlayamadım çok günahkar bir toplumuz herhalde bunları hakettiğimize göre...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hadi herşey bize karşıydı , transferde hata yaptık felan filan , peki ilahi adalet nedne bize karşı onu anlayamadım çok günahkar bir toplumuz herhalde bunları hakettiğimize göre...
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskanim, alkisladiktan sonra bize Mustafa Sarp'i getir.
Ana avrat düz giden oyuncumuz olur, en azindan agzini acar böyle durumlarda..
Ikinci yari fener macinda dayak yiyerek yenildik.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskanim, alkisladiktan sonra bize Mustafa Sarp'i getir.
Ana avrat düz giden oyuncumuz olur, en azindan agzini acar böyle durumlarda..
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 1996 Van maçını Avni Aker'de canlı izlemiş bir ağabeyiniz olarak, herşey bitti gibi bir hava estirilmesini yanlış buluyorum. 90 dakika çok uzun zamandır futbolda... Üstelik top ve hakem yuvarlaktır, dünya gibi yani... Ben halen ümitliyim... Rıza hoca kolay teslim olmayacaktır. Bir de Grosicki faktörü var... Yazın kenara...Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Yattara dışında bazı oyuncularımızın da son maçıydı Avni Aker'de resmi olarak gözükmese de..
Bugün tartışmak için hiç iyi bir zaman değil. Şunu söyleceğim sadece: bu takımla gurur duyuyorum. Helal olsun hepsine teker teker.. Ayakta alkışlanmayı hakediyorlar..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Üc tane penalti, oh ne güzel memleket...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum