Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rıza hoca son maçta 2 ekmek 1 süt gönderirmi acaba bu günahkarlara...
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Alkışla Sadri Şener alkışla...
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Cüneyt Çakır hâlâ daha Ş.L maçı yönetebilecek mi ? Türkiye'yi bu lavuk mu temsil edecek.
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senin birşey öğrenmen
          Önce Umuta bos kaleye gol atmayi ögret sonra bana biseyler ögretirsin.Dahada konusma benimle bugün 500 Eurom gitti ve Sampiyonlugumuz gitti.Seninle ugrasamam
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 oyuncu hariç bütün takımı tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum.Teşekkürler Trabzonspor'um
            2 oyuncu? Birisi Umut herhalde ama ikincisi? Ibo?
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• bu takım 101 puan da toplasa şampiyon olamaz.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 18 maçta 17 galibiyet.

hayaldi, gerçek oldu.

bunu da icraatlar hanesine yazsın bir yanı trabzonlu olanlar...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Güzel futbol ve üc puan...

Diger maca bakiyorum üc penalti, yazik...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Egemen gidiyor.
                    Selçuk gidiyor.
                    Yattara gidiyor.
                    ...

var mı başka fikri olan?
                    cale de sanırım yolcu
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yattara saha içinde ağlıyor be
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardes bnen 35 yasindayim
                        hep boyle bekledm.
                        yasin 17. Umarim sende 17 yasinda bir arkadasina bosuna hayal kurma dersin
                        sanmıyorum geçen sene bursaspor şampiyon olmasaydı bunu diyebilirdiniz abi ama önümüzde bir bursaspor örneği var demekki yıllar sonrada olsa şampiyon olunabiliyormuş doğru bursanın şampiyonluğunda bizim büyük katkımız var ama ben hep şuna inanırım müslüman umudunu yitirmez daha önceki senelerde şampiyonluğa oynadığımız sezonlardan sonra aynı istikrarı sağlamadık çaba göstermedik tam manasıyla evet inanıyorum belkide 17 yaşındaki birine yani 17 yıl sonra kim bilir şampiyonluk kupalarına bir zincir daha takıyor olacağızdır sadece inanmak yetmiyo tabiki destekleyerek pozitif bi hava oluşturmak çok önemli lig bitecek idmanlarda desteğe devam edice gidip forma alıcaz inancımız bizi yanıltmayacaktır buna inanıyorum

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Egemen gidiyor.
                          Selçuk gidiyor.
                          Yattara gidiyor.
                          ...

var mı başka fikri olan?
                          Cale gidici.
                          Serkan gidici.
                          Umut gidici.
                          Ceyhun gidici..
                          ..
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Maraton'da gülen tipsizlere bakin..

Yorum

• yahu Colman'a taktiniz hahahahahaha ulan fb genel averaji onemli olmamasina ragmen 4-5 atiyor son haftalarda, genel averaj olsaydi 7-8 10 atarlardi, genel averajla bizi geçip ipi gögüslerlerdi, manyak misiniz nesiniz ne Colman'i ??? fb o kadar pislik yapacak ama genel averajlarini bizden yukari çekemeyecek mi ??? yapmayin yaaa
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi
                                Ankaragücü!!!yahu butakim gecen senede yattı bu pi takıma Bursa'yı yakıyordu bunların adı olsa olsa Ankaragötü olur!!!

Yatmayla ne alakasi var/ Macin ilk 30 dakkasini gormus olsan yatti demezsin. Hakem maci 30 dakkada bitirdi.Uzaydan oyuncu indirsen omac daha donmezdi.
                                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X