Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    29. hafta maç sonuçları

Fenerbahçe 1-1 Gaziantepspor
    Trabzonspor 1-0 Bursaspor
    fenerbahçe 2-2 gaziantepspor
    Trabonspor 3-1 Bursaspor

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      29. hafta maç sonuçları

Fenerbahçe 1-1 Gaziantepspor
      Trabzonspor 1-0 Bursaspor

be mesaja anca amin derim

Yorum

• fb bu hafta takildi takildi, takilmadi hersey bizim napcamiza bakar.bari bursaya 3-5 atsakta fble averaji duzeltsek
        İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
        ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fb bu hafta takildi takildi, takilmadi hersey bizim napcamiza bakar.bari bursaya 3-5 atsakta fble averaji duzeltsek
          61 tane atsakta averaj düzelmez.
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• bundan sonrası herşey bizim elimizde ipi göz göre göre feneve vermek büyük aptallık olur.....çok olgun olmalıyız her türlü tezgah dönebilir taraftarlarımızın bu maçta gelebilecek tahriklere ani cevap vermemeleri geleceğimizi belirleyecek en önemli etkenlerden biri...herşey olabilir çok sayıda komplo teorisi sayabilirim burada ve çoğu taraftarlarımız üzerinden uygulamaya konulmak istenecek teoriler çünkü bizim taraftarımızın etkiye tepkisinin şiddeti ve tepki ivmesi biliniyor kullanabilirler...birde emniyetide daha uyanık olmaya davet ediyorum o stadda olay çıkmamalı olay çıkmamalı olay çıkmamalı....1. sorumlu bana göre valilik olur ALLAH akıl vermiş göz nizam vermiş niye kullkanmadın diye sorarlar...hadi hayırlısı ALLAHIM YARDIMINI BİZDEN ESİRGEME...

Yorum

• İlk olarak kaptans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bundan sonrası herşey bizim elimizde ipi göz göre göre feneve vermek büyük aptallık olur.....çok olgun olmalıyız her türlü tezgah dönebilir taraftarlarımızın bu maçta gelebilecek tahriklere ani cevap vermemeleri geleceğimizi belirleyecek en önemli etkenlerden biri...herşey olabilir çok sayıda komplo teorisi sayabilirim burada ve çoğu taraftarlarımız üzerinden uygulamaya konulmak istenecek teoriler çünkü bizim taraftarımızın etkiye tepkisinin şiddeti ve tepki ivmesi biliniyor kullanabilirler...birde emniyetide daha uyanık olmaya davet ediyorum o stadda olay çıkmamalı olay çıkmamalı olay çıkmamalı....1. sorumlu bana göre valilik olur ALLAH akıl vermiş göz nizam vermiş niye kullkanmadın diye sorarlar...hadi hayırlısı ALLAHIM YARDIMINI BİZDEN ESİRGEME...
              Şimdi olay vs cıktı ıslıkladık bursayı onlar daha ateşli Oynadı yenildik yada puan kaybettik Sorumlusu Taraftarmı ? Kaç haftadır berbat Futbol oynayan Yüreklerini ortaya Koymayan(birkaç oyuncu hariç) onlar değilde taraftar yani mantığınıza hasta kaldım..
              Biz Bursayı Çiçeklerle karşılıcaz kısacası yağcılık yapıcaz adamlar hem bursadaki taraftarımıza sataşıcak orda bayanı dövücek basket otobüsümüzü taşlıcak dünya kadar küfür edicek biz ise hoşgeldin Bursaspor diyicez Hayal aleminde Yaşıyorsunuz Benim Bildiğim Taraftarımız Böyle Birşey Yapmaz yapmamalıda..
              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fb bu hafta takildi takildi, takilmadi hersey bizim napcamiza bakar.bari bursaya 3-5 atsakta fble averaji duzeltsek

Ne 3-5 yahu, galibiyeti aldin birde averaj düzeltmesi kaldi.

Bu mac cok zor gececek.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Gaziantep yaninda ben Fenerbahce`nin 33.hafta Ankaragücü`ne de takilacagini düsünüyorum.Insallah yanilmam.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün akşam kafayı bozdum, maça gitme kararı aldım. Uçak bileti gidiş-dönüş 253 TL olunca usulca yerime oturdum.

Sağlık olsun...
                    sky havayollarına baktın mı renktaş...

Yorum

• çok canımı sıkıyor bu maç.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gaziantep yaninda ben Fenerbahce`nin 33.hafta Ankaragücü`ne de takilacagini düsünüyorum.Insallah yanilmam.
                        ben de tam bunu diyecektim...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşam kafayı bozdum, maça gitme kararı aldım. Uçak bileti gidiş-dönüş 253 TL olunca usulca yerime oturdum.

Sağlık olsun...

Pegasus'a da bak.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gaziantep yaninda ben Fenerbahce`nin 33.hafta Ankaragücü`ne de takilacagini düsünüyorum.Insallah yanilmam.
                            Ankaragücü hani şu fenevli başkanın olduğu klüp? biz kendi işimize bakalım altı maçı alalım 7 yi kutlayalım

Yorum

• bursaspor inşallah maçı bize bırakır.aksi halde şansımız çok zor.çok etkili kontra atak oyuncuları var.

Yorum

• bursa zor maç kesinlikle orta sahada colman ve selçuğun yanına ceyhun veya engini oynatmalı şenol hoca

Yorum

Çalışıyor...
                                X