bu maçı alıcaz ondan sıkıntı yok asıl sıkıntı stada giren bursalı taraftarların 16. dk da yakacaği meşaleler ve bunları taraftarımızn üstüne atması sonucunda çıkacak olaylar maçın yarıda kalma olasılığı da var. bursa forumlarında organızasyon yapılmış anadolu jet tarifeli uçaği 10,20 trabzona iniş bu bir aldatmacada olabilir uyanık olmak lazım. tribünde stadda taşkınlığa gerek yok bu şampiyonluğumuzdan bile edebilir. ama stad dışında maç öncesi ve sonrası gereken ceza kesılmelıdır.bursada yaşananlar unutulmasın. hayatında deplasman yüzü görmeyen taraftarımız boş konuşmasın Trabzona eger gelebilirlerse gelecek olanlarda olay çıkartmaya gelicekler burdan yetkililere sesleniyorum Trabzon Emniyet ine ulaşılmalıdır havaalanı ve trabzon giriş leri tutulmalıdır bu taraftralar stada sokulmamlıdır girerlerse eğer 16, dk maç yaıda kalıcak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
gonul ister ki antep yener diyebileyim ama antepspor kendi sampiyonluk macini devre arasinda satabilecek kadar karaktersiz bir takim malesef. rapaice yapilan " lan sen atamiyon bari ben attirayim sana" asisti ve eskortu hala hafizamda.. antep kaybeder de demiyorum direkt yatar diyorum,En son ESER tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 16:40.
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegonul ister ki antep yener diyebileyim ama antepspor kendi sampiyonluk macini devre arasinda satabilecek kadar karaktersiz bir takim malesef. rapaice lan sen atamiyon bari ben attirayim asisti ve eskortu hala hafizamda.. antep kaybeder de demiyorum direkt yatar diyorum,Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Bize şimdilerde gol lazım oyun değil.Ne kadar iyi oynarsak oynayalım gol atamadıktan sonra hiç bir şeye yaramıyor.Biz şampiyonluğa inandık.Takdir Allah'ın.Kimine imparator derler, kimine kral, kimine adam gibi adam..
Bu alemde eğer yazılmışsa tarih, o tarihin altında senin ismin var ...
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer antep fb den puan alırsa, bizde bursa ve eses maçlarını kazanırsak haftaya cuma günü saat 22:00 da puanımız 72, fb nin ise 65 olucak
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede antep normal şartlarda yatar ama tolunay kafkasın böyle bir şeye izin vereceği zannetmiyorum. eğer maçı sat derlerse istifa eder. açık ve net söylüyorum!
patron isterse hoca ne yaparsa yapsin bos. konya macindaki "motive" edilmis zipciktiyi gorduk hep beraber mesela..
Yorum
-
İlk olarak Usame Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ben artvinden gelecem de kale arkasına bilet bulabilirniyim yardımcı olacak varmı..4 adett..eger kale arkası yoksa maraton orta bloklar olabilirmii...hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki arkadaşlar, ben Giresun'un Piraziz ilçesinde öğretmenim. Burada 2 yıl önce Almanyadan göç etmiş, Trabzonspor sevdalısı bir genç arkadaşımız var ve hayatında hiç Trabzonspor maçı izleme şansı bulamamış. Bu maç için de Trabzon'a gelmek istiyor ama benim çok özel sebeplerimden dolayı gelme şansım yok. Yani kendisi gelecek maç izlemek için. Acaba bordomavi.net olarak bu genç arkadaşımızı orada karşılayacak, maça götürecek ve maçtan sonra otobüse atıp yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olabilir mi? İlgilenen lütfen özelden acil ulaşsın, çünkü biletix üzerinden bilet almak zorunda tükenmeden cevabınıza göre.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki arkadaşlar, ben Giresun'un Piraziz ilçesinde öğretmenim. Burada 2 yıl önce Almanyadan göç etmiş, Trabzonspor sevdalısı bir genç arkadaşımız var ve hayatında hiç Trabzonspor maçı izleme şansı bulamamış. Bu maç için de Trabzon'a gelmek istiyor ama benim çok özel sebeplerimden dolayı gelme şansım yok. Yani kendisi gelecek maç izlemek için. Acaba bordomavi.net olarak bu genç arkadaşımızı orada karşılayacak, maça götürecek ve maçtan sonra otobüse atıp yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olabilir mi? İlgilenen lütfen özelden acil ulaşsın, çünkü biletix üzerinden bilet almak zorunda tükenmeden cevabınıza göre.
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın biletler bitmiş. Şimdi çok tartıştığımız deneyi yapabiliriz.
Bakalım misafir tribününün altındaki bölümde boşluklar olacakmı ? Bence yine olacak.
O Boşluk Çok can sıkıyor açıkcası O boşlukta umarım dolar.
Bursaspor ıslıklarla sağaya cıkmalı taraftar 90 dk bağırmalı Bursasporlu taraftarların sesini umarım duymayız bursaspor taraftarının 10 otobüs geleceği yazıyor.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkası biletleri bitti, maraton da bitmek üzere. Geç kalmayın bilet almak için. Biletix'ten alın hemen.
Sağlık olsun...
Yorum
Yorum