Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sagol ...
    Rica ederim .

İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    11 de başlayacaksa kesin golü var

ben de futbolcu ismi arıyorum kim 11 de başlayacak acaba diyorum,
    Engin aklıma geliyor,Pawel aklıma geliyor abartıyorum M.Çakır aklıma geliyor meğerse durum farklıymış
    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• 1-0cıyım bende 1-0 olsun bizim olsun

Yorum

• Bursa'dan daha fazla gol atarsak kesin kazaniriz

Galibiyete giden yolu buldum

Yorum

• Miller, Altidore, Battala tehlikeli oyuncular. Sürpriz golcüleri Ergiç'i de unutmamak lazım. Gs maçındaki 11 ile çıkarsak orta sahayı kendi elimizle rakibe vermiş oluruz. Muhakkak orta sahayı 3 lemeliyiz. Bu 3. kim olur... Ceyhun, Barış, Engin... Seç birini koy gerisini Bursa düşünsün...
          FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Miller, Altidore, Battala tehlikeli oyuncular. Sürpriz golcüleri Ergiç'i de unutmamak lazım. Gs maçındaki 11 ile çıkarsak orta sahayı kendi elimizle rakibe vermiş oluruz. Muhakkak orta sahayı 3 lemeliyiz. Bu 3. kim olur... Ceyhun, Barış, Engin... Seç birini koy gerisini Bursa düşünsün...
            Ortasahayı üçlersek de hücum hattında çok etkisiz kalırız bence Umut,Burak,Jaja üçlüsü ile etkili olmamız zorlaşır. Avni Aker'de ben Ceyhun'un oynamasından yana değilim. Engin eğer hazırsa, çok iyi olur onun oynaması ama Engin'in bu maçta da oynamayacağını düşünüyorum.
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• alanzinyo ve jaja beraber başlamamalı.. alan sonradan girmeli....bu maçta umut ön plana çıkar...

Yorum

• Evet bence de gelen Bursalıları dövelim.

Böylece onlara hadlerini bildirmiş oluruz, onlar da yaptıkları hatayı anlar ve bir daha yapmazlar.

Herkes bu organizasyonda olmalı, gerekirse ilçelerden çevresindeki birilerinden dayak yemiş ve cevap verememiş arkadaşlar da getirilmeli.

Önce maça kadar sürekli şeftali, kurt vb. muhabbeti yapıp adamları sinirlendirmeli, sonra stat dışında dövmeli , stat içinde de küfretmeli ve kafalarına yanıcı madde filan atmalıyız.

Bursa'lı oyunculara da sürekli küfretmeliyiz ki annelerinin ne mal olduğunu anlayabilsinler. Sonra da taç, korner atarken kafalarına birşeyler atmalı, yetmezse aramızdan turuncu tişörtlü bir arkadaşı gerekli izahatı yapması için sahaya göndermeliyiz.

E tabii tüm bunlar ciddi bir çaba gerektiriyor, herkes çok yorulacak haliyle.
                Ama sorun değil, aktiviteler bitince çekirdeklerimizi alıp oturur maçı seyrederiz.
                Baktık ikinci yarı filan çok sıkılıyoruz, gol kaçıran, pas hatası yapan oyuncularımıza küfreder, iyice rahatlarız.

Biz bu maçı rahat alırız...
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'un Eskişehir deplasmanında çok zorlanacağını düşünüyorum. Çünkü Eskişehir gerçekten kaliteli bir kadroya sahip.

Emre Belezoğlu

Eskişehir maçını kazandıktan sonra puanlar 64-63 Fenerbahçe önde. Hiç bir Fenerbahçeli Trabzon Galatasaray karşısında puan kaybedecek demedi Eskişehir maçını hedef gösterdi.

Mutlaka takım içinde konuşulmuş. Büyük beklenti söz konusu. Bu maçta yüksek oranda sıkıntı, şaibe söz konusu.

Onlar bizim oynayacağımız maçlar için dikkat dağıtmak ve umutlu olmak istiyorlar. Eskişehiri hedef gösterip o maça kadar oynayacağımız cimbom ve bursa maçlarında puan kaybetmemizi bekliyorlardı aslında. Cimbomu geçtik bursayıda geçtikmi kalıyor beş maç. puan farkına bakmaksızın her maçımızı kazanıp sonuca sonra bakacağız. Her maç önemli biz her maçı ilk maçtan başlayarak tek tek kazanacağız. Aynı motivasyon ile ayrım yapmaksızın ve savaşarak bunu yapacak gücümüz var. Karabük maçının bitiş düdüğünden sonra 1 puan önde olalım bize yeter.

Yorum

• Beyler yenilicez hiç boşuna kasmayın Bursa iyi top oynuyo yenilicez işte
                    Not (Totem yapayrum da

1.sini yaptım 2.sini maç izlerken yapacağım
                    En son Ali YİĞİT tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 10:50.

Yorum

• eses bizim maçtada fenere karşı oynadığı gibi oynamalı .yoksa kayseri gibi ne olduğu ortaya çıkar...

Yorum

• ----------------------------------------tolga---------------------------------
                        serkan-----------------giray------------------------------egemen----------------cale--------
                        ---------------------------------------------------------------------------------------------
                        -----------------------selçuk-----------------------------colman-------------------------
                        umut-------------------------------------jaja-------------------------------------piotr
                        --------------------------------------------------------------------------------------
                        -----------------------------------------BURAK-------------------------------------------

Bursasporun en etkili bölgeleri kanatları iken en zayıf noktası ise ortada svennson ergiç 2 lisi,bu şekilde oynayıp kanatları kapattığımız takdirde zor da olsada kazanacağımızı düşünüyorum..eğer şenol hoca jaja -alan 2 lisin de ısrar ederse sağda ali tandğan-volkan şen o tarafı koridora çevirip başımıza çorap örebilirler..ortada ceyhun da olsa hayır demem solda cale-piotr tercihinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bence de gelen Bursalıları dövelim.

Böylece onlara hadlerini bildirmiş oluruz, onlar da yaptıkları hatayı anlar ve bir daha yapmazlar.

Herkes bu organizasyonda olmalı, gerekirse ilçelerden çevresindeki birilerinden dayak yemiş ve cevap verememiş arkadaşlar da getirilmeli.

Önce maça kadar sürekli şeftali, kurt vb. muhabbeti yapıp adamları sinirlendirmeli, sonra stat dışında dövmeli , stat içinde de küfretmeli ve kafalarına yanıcı madde filan atmalıyız.

Bursa'lı oyunculara da sürekli küfretmeliyiz ki annelerinin ne mal olduğunu anlayabilsinler. Sonra da taç, korner atarken kafalarına birşeyler atmalı, yetmezse aramızdan turuncu tişörtlü bir arkadaşı gerekli izahatı yapması için sahaya göndermeliyiz.

Ama sorun değil, aktiviteler bitince çekirdeklerimizi alıp oturur maçı seyrederiz.
                          Baktık ikinci yarı filan çok sıkılıyoruz, gol kaçıran, pas hatası yapan oyuncularımıza küfreder, iyice rahatlarız.

Güzel yazmışsınız, bu kadar bilinçsiz taraftar topluluğu çok zor bulunur.
                          Kendi ayağına kurşun sıkmaktan başka bir şey yapmıyor.
                          Akıl var mantık var, Bursalılar olay çıkarsa, bizimkiler olay çıkarsada bundan tek karlı çıkacak takım Fenerbahçedir.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet bence de gelen Bursalıları dövelim.

Dostum çok güzel ironi yapmışında ciddiye alanda çıkar!!!Bu maçta taraftar taraftarlığını göstermeli çekirdek satana lanet okurum stada girişte güvenlik çekirdek araması yapsın!!!Ne olursa olsun Bursaspor lu taraftaralara dayak ağır küfür gerek yok hele maç öncesi asla,90 dakika biz takımımızla uğraşalım sadece takımımızla.

Yorum

• Bursasporda Miller i kitle,Volkan balyapmayan arı ama teknik adam çabuk dağılıyor,devansta Serdar ve İbrahim iyi Ali Tandoğan oynarsa kanatlara iyi çıkar ama biz bu maçı alacağız ya!!!Taraftarımıza büyük iş düşüyor birde Ergiç iyi adam dikkat!!!
                              En son mahmuter61 tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 10:58.

Yorum

• Bursa maçının Eskişehir'den daha zor geçeceğini düşünüyorum. Eskişehir maçının da düşünülenden çok daha kolay, hatta ilk yarıda koparılacağını hissediyorum. Bence asıl zor maç Antep maçıdır. Tek korkum o. Eğer o maçı kayıpsız atlatırsak, şampiyonluğumuzu herkes tescil edecektir!
                                Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X