İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
şifre Engindir... enginin olmadığı hiçbir maçı rahat kazanamadık.. Bu bir gerçek... İnşallah döner artık.. Hiçbir futbolcunun adını formama yazdırmadım ama bu sene şampiyon olursak evdeki forma sayısını 24 e tamamlayıp tamamının isimlerini yazdıracağım... Kaleci formaları dahil... Enginle Burak için özel formalar...
Yorum
-
İlk olarak samet28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep yenerse bursanında yenilme şansı kalmicak bana göre ...
Yorum
-
Allah'ım bu saf, temiz, iyi niyetli ve mazlum camiayı sen utandırma. 27 yılda bir de olsa en az diğerleri kadar bu mutluluğu yaşamayı hak ediyor bu güzel insanlar, ben buna inanıyorum, bunu söylüyorum. Lütfunu hakkımızda hükmün eyle; hükmünü hakkımızda latif eyle...Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantep yensin zaten, hem puan farkını açarız hemde bursa kapalı defans oynamaz saldırmak zorunda kalır, saldıran takımları yenmekte bizim işimiz....
BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...
Yorum
-
Engin sezonun ilk yarısındaki performansıyla bu takıma dönerse.Takım kendine gelir. Tempo artar,hırs getirir. Bu yüzden Engin şampiyonlukta çok büyük bir katkı yapar.Burak'ın omuzundaki yükü birinin azaltması lazım.Nereye kadar Burak bizi taşıyabilir artık bilmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak EmRe-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin sezonun ilk yarısındaki performansıyla bu takıma dönerse.Takım kendine gelir. Tempo artar,hırs getirir. Bu yüzden Engin şampiyonlukta çok büyük bir katkı yapar.Burak'ın omuzundaki yükü birinin azaltması lazım.Nereye kadar Burak bizi taşıyabilir artık bilmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ım bu saf, temiz, iyi niyetli ve mazlum camiayı sen utandırma. 27 yılda bir de olsa en az diğerleri kadar bu mutluluğu yaşamayı hak ediyor bu güzel insanlar, ben buna inanıyorum, bunu söylüyorum. Lütfunu hakkımızda hükmün eyle; hükmünü hakkımızda latif eyle...İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir gs-fb macini hatirlayalim istersen 26 haftada. Daha onze bir derbi macinin cuma gunu oynandigini hatirliyormusun? fb o maci (sans da olsa) kazanarak bizim takima buyuk bir psikolojik baski kurdu gencler macinda.
önce oynamak avantaj sonra oynayan strese giriyor kabul ediyorum ama puan farkı kapanalı federasyon bunu dengeli dağıttı,hak yemedi bu konudaSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
+1967......
İlk olarak b.yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehafta sonunda fb berabere kalır biz yenersek %80 şampiyonuz demektir..
Son 5 maçta 4 galibiyet yetecek
Yorum
Yorum