Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz maçlarımızı kazanalım da hangi gün oynarsak oynayalım.Bu hafta Fenerbahçe önce oynuyor Cumartesi rakibimiz oynayacak bizde Pazar günü.Haftayada Eskişehirspor ile Cuma günü biz oynayacağız.Ondan sonra son 4 hafta aynı saatte oynanacakmış
    Orasi oylede renkdas, Burak bile roportajinda o baskidan bahsettiyse es gecilecek bir konu degil bence..

Yorum

• İnşallah yağmur yağmaz

Yorum

• şifre Engindir... enginin olmadığı hiçbir maçı rahat kazanamadık.. Bu bir gerçek... İnşallah döner artık.. Hiçbir futbolcunun adını formama yazdırmadım ama bu sene şampiyon olursak evdeki forma sayısını 24 e tamamlayıp tamamının isimlerini yazdıracağım... Kaleci formaları dahil... Enginle Burak için özel formalar...

Yorum

• Antep yenerse bursanında yenilme şansı kalmicak bana göre ...
          ....
          BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• İlk olarak samet28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antep yenerse bursanında yenilme şansı kalmicak bana göre ...
            antep yensin zaten, hem puan farkını açarız hemde bursa kapalı defans oynamaz saldırmak zorunda kalır, saldıran takımları yenmekte bizim işimiz

Yorum

• Allah'ım bu saf, temiz, iyi niyetli ve mazlum camiayı sen utandırma. 27 yılda bir de olsa en az diğerleri kadar bu mutluluğu yaşamayı hak ediyor bu güzel insanlar, ben buna inanıyorum, bunu söylüyorum. Lütfunu hakkımızda hükmün eyle; hükmünü hakkımızda latif eyle...
              Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
              96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• hava durumu 18-23 derece civarı ama öğleden sonra bir ara baya gümbürtülü şimşekli falan yağmur yağacak... En güvenilir sitedir accuwheather.com takip edebilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  antep yensin zaten, hem puan farkını açarız hemde bursa kapalı defans oynamaz saldırmak zorunda kalır, saldıran takımları yenmekte bizim işimiz
                  inş..öyle olur..
                  ....
                  BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• Engin sezonun ilk yarısındaki performansıyla bu takıma dönerse.Takım kendine gelir. Tempo artar,hırs getirir. Bu yüzden Engin şampiyonlukta çok büyük bir katkı yapar.Burak'ın omuzundaki yükü birinin azaltması lazım.Nereye kadar Burak bizi taşıyabilir artık bilmiyorum.

Yorum

• Pazar gününü düşünmekten vizelere konsantre olamıyorum ki Bekle beni Trabzon

Yorum

• İlk olarak EmRe-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engin sezonun ilk yarısındaki performansıyla bu takıma dönerse.Takım kendine gelir. Tempo artar,hırs getirir. Bu yüzden Engin şampiyonlukta çok büyük bir katkı yapar.Burak'ın omuzundaki yükü birinin azaltması lazım.Nereye kadar Burak bizi taşıyabilir artık bilmiyorum.
                        Sezon sonuna kadar tasir.

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah'ım bu saf, temiz, iyi niyetli ve mazlum camiayı sen utandırma. 27 yılda bir de olsa en az diğerleri kadar bu mutluluğu yaşamayı hak ediyor bu güzel insanlar, ben buna inanıyorum, bunu söylüyorum. Lütfunu hakkımızda hükmün eyle; hükmünü hakkımızda latif eyle...
                          amin kardeşim amin
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir gs-fb macini hatirlayalim istersen 26 haftada. Daha onze bir derbi macinin cuma gunu oynandigini hatirliyormusun? fb o maci (sans da olsa) kazanarak bizim takima buyuk bir psikolojik baski kurdu gencler macinda.
                            bizde beşiktaş derbisini önce oynadık, onlar gençler maçına stresli çıktı..

önce oynamak avantaj sonra oynayan strese giriyor kabul ediyorum ama puan farkı kapanalı federasyon bunu dengeli dağıttı,hak yemedi bu konuda
                            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• hafta sonunda fb berabere kalır biz yenersek %80 şampiyonuz demektir..

son 5 maçta 4 galibiyet yetecek
                              En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 22:54.

Yorum

• +1967......
                                İlk olarak b.yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hafta sonunda fb berabere kalır biz yenersek %80 şampiyonuz demektir..

Son 5 maçta 4 galibiyet yetecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X