Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı zamanlar, bazı şeyleri duymamazlıktan gelmeli insan...
    Çok çok önemli bir süreçten geçmekteyiz. Şampiyonluğa uzun zamandır hiç olmadığımız kadar yakınız. Bırakın birileri konuşsun. İçine çekilmek istediğimiz ortam belli. Birilerinin ekmeğine yağ sürme huyumuzdan vazgeçelim artık.
    Hamiş

Yorum

• Gerginlik,kavga bize ne zaman yarar sağladı ki.Al işte Hükmen mağlup olduğumuz 1-0 öndeyken hemde dakika 90 iken sahaya inen insanlar yüzünden kaybettiğimiz o maç.Fıkra gibi!
      Bu sene Kayserispor futbolcusunu havaalanında karşılayıp iyice küfredip boşaldıktan sonra adamların sahada canını dişine takması.
      Yok arkadaş beceremiyoruz biz bu işleri stresi yönetemiyoruz.Çok çabuk gaza geliyoruz.
      Sağ duyu lazım arkadaş,Niyeyse Allah bi tek onu da Şenol Hocamıza vermiş
      En son Ali YİĞİT tarafından düzenlendi; 12.04.2011, 13:27.

Yorum

• Maçtan önce yönetim taraftarı bilinçlendirici broşür dağıtmayı düşünürmü acaba..

Tabi bunlar ne kadar okunur oda ayrı konu..

Yada şehrin bir kaç noktasına bilbordlara sadece takımını destekle gibisinden yazılar yazılabilir..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçtan önce yönetim taraftarı bilinçlendirici broşür dağıtmayı düşünürmü acaba..

Tabi bunlar ne kadar okunur oda ayrı konu..

Yada şehrin bir kaç noktasına bilbordlara sadece takımını destekle gibisinden yazılar yazılabilir..
          Yahu güldürme allah aşkına bayrak dağıtıyorsun herif üstüne oturmak için kullanıyor tuhaf insanlarız tuhaf tuhaf...

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu güldürme allah aşkına bayrak dağıtıyorsun herif üstüne oturmak için kullanıyor tuhaf insanlarız tuhaf tuhaf...
            Demek istediğim tez canlı insanlarız çabuk sinirlenip oyuna gelebiliyoruz..

Bu durumun önüne geçmek için birşeyler yapılmalı..

Bir dönemde atkı dagıtıyorlardı insanlar birbirlerini boğar diye vermesinlermi
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• bu maça hüseyin göçeki verdikleri an bittik diyorum.

başka da hakem aklıma gelmiyor. bülent yıldırım olursa kazanırız
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Bakın Görsellik Zaten Bir yere Kadar Önemli Olan DESTEK....
                Bayrak vs dağıtılıyor Görsel show iyi Hani destek ?
                Bağıran sayısı belli Bu Şekilde olmaz..
                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• fenerbahçe maçının kahramanı serdar aziz cezalıymış birde turgay bahadır.

geçen sezon 1-1 kaldığımızda bize golü turgay atmıştı.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Eskisehirli taraftarlar rezil olduk, FBye karsi boyle takim cikartilir mi, bu kadar isteksiz oynanir mi, yonetim biletleri FBlilere el altindan satmis, tribunlerde de adamlara ezik durumda kaldik vb. agliyorlar ama basinda sanki FB hakkiyla eze eze maci almis gibi gayet normal maci yorumluyorlar. Iki hafta sonra hep beraber gorecegiz o Eskisehirspor ve hocalari cin Bulent nasil bizim maca cikacaklar. Herhalde ustun bir gucle oynayacaklar, ve FB macindaki hatalarimizdan ders aldik o yuzden bugun daha iyi mucadele ettik diyecekler.

Bu ortamda Bursaspor camiasi ve Ertugrul hocanin FB ve diger Istanbul takimlarina karsi durduklari tavri gorunce ister istemez ben saygi duyuyorum. Aslinda ozel bir sey yapmiyorlar, olmasi gereken bu ama omurgalarin o kadar dikligini kaybettigi bu arenada yaptiklari bu normal sey cok ozellesiyor. Bize karsi ozel oynamalarini zaten beklemiyoruz. Maci kazanmak icin ellerinden geleni yapacaklar. Oyle de olmasi lazim. Bizim bekledigimiz onlardan ve herkesten durustce oynamalari her maclarini. Bizim sahada oynanan ve oynanacak bir ligden korkumuz yok. Onlarin derdi bu zaten. Ligi mumkun oldugu kadar her anlamda saha disina tasimak. Bizim gereksiz taskinliklara girmemiz onlarin ekmegine yag surer. 6 hafta var 27 yillik hasretin bitmesine. Akilli, hem de cok akilli olunmasi gereken zamanlar bunlar.
                    En son cihayan tarafından düzenlendi; 12.04.2011, 13:51.
                    "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                    http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Evet evet evet
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• En azindan bu hafta durumlar esit. Hem biz hem de FByi ligin en istikrarli ve guclu takimlari bekliyor bu hafta. Tolunay hocanin takimina sahada durustce elinden gelen mucadeleyi yaptiracagina inaniyorum. Sota gibi bazi futbolcularin takimi sabote etmesine de goz yumacagina ihtimal vermiyorum. Gucleri Kadikoy'den puan almaya yeter mi onu bilemem ama en azindan FB bu hafta sahada kazanmak zorunda. Bu da baslibasina cok onemli.
                        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Şöyle son saniye golü ile kazansak ne güzel olur
                          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• bu maçta gerginlik çıkaran yada çıkarmaya çalışan trabzonsporlu olamaz. bursa taraftarı çirkeftir. bunu gösterdiler. kesin proveke edecektir. onların çirkefliklerine cevap verecek maç bu maç değil. biz onları bu maçta kendi haline bırakıp 3 puana bakmalıyız. onlar kadıköydede maçın başında ortamı gerip maçın ve trübinlerin dengesini bozdular ve açıkçası maçtan puan almalarında önemli bir hamleydi. bu anlamda güvenliğin çok dikkatlı olup buna izin vermeyeceğini umuyorum. hatta maça gelenler sıkı bir aramadan geçip suç aleti getirenlerin stada sokulmaması gerekir. yani yönetimin emniyeti harekete geçirmesi lazım bu şekilde yaparsalar çoğu maça giremez zaten

Yorum

• Bursa beleşten 3 puan almaya çok alışık bir takımdır.
                              Aman dikkat diyorum. Saha içinde futbolcularımız zaten gerekeni fazlasıyla yapacaktır. Bizler tirübinde oldukça akıllı olmalıyız
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• maça biletli girecek arkadaşlar maratondan bilet almaya bakalım.o tribün hiç susmamalı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X