Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon başında Fenerliler ile birlikte iftar yapıldı da neden Bursalılarla yemek yenmiyor ?
    Galatasaray ve taraftarı en güzel şekilde karşılandı hatta tribünde başı çekenlerden birinde UltraAslan atkısı vardı...
    Sezon başında BJK ile oynayacağımız maç öncesi rakip takım taraftarı belediye otobüsü ile stada gelirken etmedik hakaret, çekmedik hareket bırakmadı da neden BJK'li taraftarlara ettikleri küfürlerin, çektikleri hareketlerin hesabı sorulmadı ?
    Ve şimdi de neden Bursa için komplo teorileri üretiliyor ? Gelip de rahat durmazlarsa kendi bilecekleri iş...
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç bitene kadar forum misafir girişine kapatılmalı. Burada ki bazı mesajlar ve görseller dışardan görülüp de maçın havası başka yerlere gitmemeli. Kayseri maçı en yakın örnek...
      Katılıyorum.

Trabzon'daki arkadaşlar, özellikle maça gidecek olanlar, ne olur yanınızdakileri de uyarın. Sahaya atılacak maddeler sadece bize zarar verir. Gereksiz yere ortalığı lütfen germesin kimse. Bursasporlu oğlanları kale almamız onların da hoşuna gidiyor, unutmayın. Bursaspor'un gerek taraftarı, gerek camiasıyla Trabzonspor'un seviyesine erişebilmesi mümkün değildir. Geçen sene babanın kıymetini bil dedik, bilmediler. Bursa diye bağırdık, onlar küfürle karşılık verdiler. Ardından Bursa'da yaşanan olaylara karşılık vermenin zamanı kesinlikle şimdi değil. Şampiyonluk gelince Bursa sokaklarında taraftarlarımız gereken cevabı vereceklerdir. Şunu unutmayalım ki bu pazar Trabzon'a gelecek olan çoğu Bursalı olay yaratmaya gelecek. Tıpkı Beşiktaş maçında olduğu gibi. Onların istediğini, Trabzonspor üzerinden prim sağlamak diye nitelendirebiliriz.

Lütfen duyarlı olalım. Sadece 6 hafta kaldı. Kendi kuyumuzu kendimiz kazmayalım. Bu takım şampiyonluğa gidiyor ve herkes buna inanıyor. Fener-Antep maçından çıkacak sonuca da aldırış etmeden bu maçı kazanacağız. Önümüzdeki bütün maçları kazanırsak zaten şampiyonuz. Ve unutmayın ki hiçbir şey bundan daha önemli değil.

Saldır Trabzonum, saldır Fırtınam !
      En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 12.04.2011, 16:50.
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Son 4 maç aynı saatte oynanacak
        Bu hafta Bursaspor ile oynayacakları maçı Fenerbahçe’nin oynayacağı maçtan sonra oynacaklarını, bir sonraki haftada oynayacakları maçı da fikstüre göre Fenerbahçe’den önce oynayacaklarını ifade eden Yener, kalan son 4 maçı da Fenerbahçe ile aynı gün ve aynı saatte oynayacaklarını bildirdi.

Ligtv bizim Maclarimizi mi yayinlar yoksa fenerin maclarini mi ?
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Benim elimden gelse Bursa kafilesini hava alanında çiçeklerle karşılar, güzel bir yemek davetinde ağırlar ve Bursaspor takımı A.Aker'e çıkınca alkışlanmalarını sağlardım. Politik olmazsak, duygularımızla gerilim yaratırsak tek zararı biz görürüz. Adamlara ağamsın, paşamsın çekelim...gönüllerini okşayalım..yenelim işimize bakalım.
          ne gerek var ne çiçek ver ne taş sopa gerek yok öyle şeylere.olaya ne kadar karşıysam bu yazdığınızada karşıyım.siz belki insani açıdan düşünüyorsunuz ancak karşıdaki senle dalga geçeçektir korkdular çiçek verdiler insanlıkdan anlamıyacak kapasitede de bir taraftar topluluğu

Yorum

Benim elimden gelse Bursa kafilesini hava alanında çiçeklerle karşılar, güzel bir yemek davetinde ağırlar ve Bursaspor takımı A.Aker'e çıkınca alkışlanmalarını sağlardım. Politik olmazsak, duygularımızla gerilim yaratırsak tek zararı biz görürüz. Adamlara ağamsın, paşamsın çekelim...gönüllerini okşayalım..yenelim işimize bakalım.

hiçbir şiddet içeren hareket olmadan, herkes nasıl geliyorsa öyle gelip öyle gitsin, ne bir eksiK ne bir fazla.

ancak böyle "çıkarcı" davranışları kabullenemem.

çıkarcı ve çirkin.

yakışmaz.

Yorum

• aslında bursaspor klübü bu maça taraftar getirmemeli.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne gerek var ne çiçek ver ne taş sopa gerek yok öyle şeylere.olaya ne kadar karşıysam bu yazdığınızada karşıyım.siz belki insani açıdan düşünüyorsunuz ancak karşıdaki senle dalga geçeçektir korkdular çiçek verdiler insanlıkdan anlamıyacak kapasitede de bir taraftar topluluğu

Boş yere germeye gerek yok, diğer maçlar gibi bir maç ama bizim için çok önemli, olay çıkmasın yeter bence...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son 4 maç aynı saatte oynanacak
                  Bu hafta Bursaspor ile oynayacakları maçı Fenerbahçe’nin oynayacağı maçtan sonra oynacaklarını, bir sonraki haftada oynayacakları maçı da fikstüre göre Fenerbahçe’den önce oynayacaklarını ifade eden Yener, kalan son 4 maçı da Fenerbahçe ile aynı gün ve aynı saatte oynayacaklarını bildirdi.

Ligtv bizim Maclarimizi mi yayinlar yoksa fenerin maclarini mi ?
                  Tüm maçlar yayınlanmakta artık.

Hangi kanalda yayınlandığının da pek bir önemi yok birsürü kanal var.
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Murat abi çok doğru söylemişsin yine. Zaten Bursaspor futbolcusuna ve teknik heyetine tepkili olan taraftarımız var mı? Sanmıyorum. Aksine, saygı duyuyorum. Sapla samanı birbirine karıştırmayalım. Bursaspor takımına o gün Olimpiyat'ta 40 bin kişi nasıl Bursa diye bağırıp alkışladıysak, aynı saygıyı yine gösterebilmeliyiz.

Şehirlerinin bile maksimum %20'sini oluşturabilen gerizekalı Bursaspor taraftarına rağmen bunu yapabilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm maçlar yayınlanmakta artık.

Hangi kanalda yayınlandığının da pek bir önemi yok birsürü kanal var.
                      Ben Almanyada yasiyorum ve sadece Ligtv var bende.Kahvelerde de sadece Ligtv var diye sormustum ama neyse...
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Özür diliyorum.O zaman, Kırın kafalarını kollarını...İnsan ömrü uzun bekleriz bir 25 sene daha...

Yorum

Özür diliyorum.O zaman, Kırın kafalarını kollarını...İnsan ömrü uzun bekleriz bir 25 sene daha...
                          Sevişerek şampiyon olacaksak

ben yemin ediyorum 50 sene daha beklerim,

yorulan, beklemesin.

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boş yere germeye gerek yok, diğer maçlar gibi bir maç ama bizim için çok önemli, olay çıkmasın yeter bence...
                            abi bence yazımı iyi oku ben ortamı gerecek bişe demedımki
                            ne kavga çıksın ne çiçek ver böyle şeylere gerek yok maçlarını izleyip gitsinler ben ne demişim orda

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Bursasporun hiç 7 insanla deplasman yaptğına şahit olmadım siz olduysanız belirtinde bizlerde bilelim 10 otobüs gelemeselerde 150-200 kişi gelir kafadan...
                              Demek ki Trabzonspor-Bursaspor maçlarını bir kez daha gözden geçirmeniz gerekiyor. Zaten çok da önemi yok. Buyursun, isterlerse bin kişi gelsinler.(Yani bundan önceki her gelişlerinin toplamı kadar diyelim.)

Dediğim gibi, hiç önemli değil. Hele şampiyonluk yolundaki bir takım taraftarı böyle şeyleri umursamamalı. Hele söz konusu şunlarsa.

Tolga,Serkan,Giray,Egemen,Cale,Selçuk,Colman,Piotr ,Burak,Jaja,Umut

.
                              En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 12.04.2011, 16:49.

Yorum

Özür diliyorum.O zaman, Kırın kafalarını kollarını...İnsan ömrü uzun bekleriz bir 25 sene daha...
                                Abicim Sana Tepkimiz sadece Yazdığın bir kaç kelime yüzündendir.Tabikİ Sevgi dostluk en güzel şeyler biz yapmayalım demedik.
                                Ama Bursasporu Çiçeklerle karşılama sahaya Çıktımı Alkış Otobüslerle gelicek Taraftarların Küfürleri Ve yaşanıcak olumsuzluklara Kulak asmamızı yağcılık Yapmamızı İstiyorsun Bu Mantıklımı ?
                                Az evvelde dedim Futbolcu yüreğini Koyucak artık 6 hafta kaldı biz ıslıkladık bursasporu gaza getirdik vs diye yenilince sizler taraftaramı suç atıcaksınız..
                                Kaç haftadır Kötü Olan ve kıl payı yeniyoruz hep 1 farkla Bu Hafta Gümlersek Kimse Taraftara Suç atmasın Ve Tekrar diyorum Gs Maçındaki Gibi Kötü Futbol Oynarsak Biz yeniliriz veya berabere biter KALDIKİ Bursaspor Hiç üst üste İki DEFA KAYBETMEMİŞ bilmem anlatabildimmi......
                                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

Çalışıyor...
                                X