Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beni takım değil sen yordun Selçuk
    ben eminimki sonu galibiyet olan yorulmalara razısın abi.
    o yüzden bu hafta içi de yorulacak bir gündem bulup,kasımpaşa maçını almak lazım

Bu arada piotr diye bir oğlu oldu trabzonsporumuzun hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bjkli bir abi ile izliyordum. Ağlayacaktım 1 dakika daha gol atamasaydık. Gözlerim yaşardı.
      - Sen eski kız arkadaşına rezil olsaydın gözlerin Şener Şen'in köz üstünde yürümesi gibi yaşaracaktı
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Avatarımı gördükçe tüylerim diken diken oluyor...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yok yaw gercekmı abi.toplanın millet istanbula gıdıyoruz.....
          Ya mac sonu görüntülerinde oyle gordum sanki
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
            Bunlara artık alışmalıyız. Bizim artık bir takımımız var. Geriden gelip maç alabilen büyük bir takım, iyi bir ekip.
            Zaten şampiyonluk da bu zamanlarda yoklar hep. Ya gelir, ya da direkten döner.
            İnşallah bu sefer nihayet gelecek. Yeterki hep birlikte inanalım ve destekleyelim....
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• zor oldu zor olacaktı,ama oldu,yaptık oldu,artık tüm taraftarlarımıza iş düşüyor son 10 mac ,taraftarın maçı,daha düne kadar burakı avni akerde yuhlayan geup umarım bu maçı seyretmiştir,ve bundan sonrada buna göre davranırlar...
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu aksam kazanamasaydik sampiyonluk zora girermiydi?

Belki de bu galibiyet bize sampiyonlugu getirecek,cok ama cok önemliydi.

Kazanamasaydik cok kötü olacakti,Allaha sükürler olsun.

Caferrrrrrrrrr, dik dur....Bozma totemi.....Dur ben sana hatırlatayım.....Mesela Glo nun ne işi vardı golde sol çizgide? )))
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Almadan gelmeyin dediler,Aldıkta geldik

İnönü'yü bjk'nin başına yıktık..Helal Olsun Uşaklara..

Yorum

• Ya arkadaşlar ben Burak'ın pozisyonuna inanmıyorum.Dikkat edilecek olursa Rüştü'nün ayağı yerde duruyor.Burak ,oradan kurtulabilir gibi geliyor bana.Öteki taraftan yahu bomboşkale ,niye kendini yere atsın diyorum ama hakikaten hiç inandırıcı gelmiyor bana.Ha İstanbul takımlarını ne penaltılar verildi,bize de verilsin biraz derseniz o ayrı ama hakikaten bana bu pozisyonda birşey yokmuş gibi geliyor
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hiç hakem konuşmaya gerek yok az hata yapan istekli olan takım kazandı maçı. Şenol Hoca geçen haftalarda yaptığı hatalara düşmedi hepsinden önemlisi doğru bir kadroyla maça başladı. İlk yarıda biraz kontrollüydük hücum elemanlarımız biraz tutuktu ve uyumsuzdu o yüzden fazla pozisyon yaratamadık ilk yarı. İkinci yarı daha diri bir takım vardı sahada özellikle Burak ve Umut'un gayreti işimizi biraz daha kolaylaştırdı Selçuk'un da orta alanda doğru hamleler yapması rakibin gardını düşürdü defansımızın da bu maçta iyi işler yaptığını söyleyebilirim birlikte hareket ettiler doğru hamleler yaptılar birkaç pozisyon hatası dışında defansta fazla açık vermedik. Belki oyun olarak çok iyi değildik ama kazanma arzusu, yardımlaşma gibi faktörleri bugün oyuncularımızda gördük bu da ilerleyen haftalar için umut verici. Yanlız ikinci yarının başından beri bazı oyuncularımız istikrarsız görüntü çiziyor her maç 3-4 oyuncu kafa olarak sahada olmuyor bugün Serkan,Jaja ve Colman takımdan ayrı hareket etti fazla çabalamadılar bu durum ilerleyen haftalarda takıma zarar verebilir ki zaten ikinci yarı istikrarsız gidiyoruz takımdaki bazı oyuncuların biraz daha dikkatli olması lazım.

hocam burak umutun yerine ileride tek santrafor olabilirmi.....

Yorum

• Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla demoralize olan, bu maçta 10 kişi kalan ve akabinde golü yiyen hangi takım olursa olsun bu maçı kolayına çeviremezdi.

Kısaca inancın zaferidir bu.

Ve uzun zamandır izlediğim en keyifli karşılaşmaydı. Çocukların hırsı, kazanma azmi ve asla pes etmeden yüreklerini ortaya koymaları karşısında hiç bir takımın karşı durması mümkün değildi.

Kısaca bizim uşaklar "Kimse kusura bakmasın, bu sene şampiyonluğu kimse elimizden alamaz" diyorlar.

Ben bu karşılaşmadan bunu anladım.

Son haftalarda bir travma yaşadık ve bitti. Bu önemli galibiyetle artık düzlüğe çıktık.

Şimdi biz değil, bu karşılaşmayı izleyip, bizim uşakların hırs ve inancını gören rakibimiz düşünsün
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• serkan balcının gördugu kartları sımdı ızledımde,ıkıncı yarı basladigından berı sureklı panık yapıyor.pozısyon hataları ınanılacak gıbı degıl.ıbrahım toraman ve ısmaıl köybasının sureklı ılerı cıkıslarında sahsen alanzınho degılde yattara cok daha fayda getırırdı dıye dusundum trıbunden.ayrıca takımımız cok sakın oynadı,sampıyon takım gıbı.kocaelıye akalım,sampıyonluga emın adımlarımizla...

Yorum

Caferrrrrrrrrr, dik dur....Bozma totemi.....Dur ben sana hatırlatayım.....Mesela Glo nun ne işi vardı golde sol çizgide? )))
                            Erdal Hocam yarın şampiyon olsak bana bu sene 3 maç say desem ben bu maçın takdiri ilahi olduğunu düşünüyorum ...

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya arkadaşlar ben Burak'ın pozisyonuna inanmıyorum.Dikkat edilecek olursa Rüştü'nün ayağı yerde duruyor.Burak ,oradan kurtulabilir gibi geliyor bana.Öteki taraftan yahu bomboşkale ,niye kendini yere atsın diyorum ama hakikaten hiç inandırıcı gelmiyor bana.Ha İstanbul takımlarını ne penaltılar verildi,bize de verilsin biraz derseniz o ayrı ama hakikaten bana bu pozisyonda birşey yokmuş gibi geliyor

rüstü buraka taktigi ayagini kaldiriyor önce kuralda sanirim ayaklar yerde olmali

Yorum

• Her maçta gollerimizi "80." dakikadan sonra bulmaya başlarsak Kesin Kalp krizi geçireceğiz
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yükleniyor...
                                X