Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan çıktım meydana gidiyorum "üçlü" için. Arakadan bir dedenin sesini duyuyorum:
    "Beşiktaşın Bobo'su attı nenesi yedi."
    Ayıpladım başta, ama güldüm yalan yok
    "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• ya ben beşiktaş taraftarına takıldım.bize ne kinleri varmış anlamadım.ayrıca hayranı olduğum çarşı grubu artık protest tavırlarının simgesi (a) harfini kaldırmalıdır.çünkü futbol oligarşisinin TRABZONSPOR a karşı giriştiği bu topyekün saldırının parçaları olmuşlardır.Protest (a) sadece bizim KAZIK KOYUNCU muza yakışmıştır.ayırca teşekkürler burak teşekkürler pıotr
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bu aksam kazanamasaydik sampiyonluk zora girermiydi?

Belki de bu galibiyet bize sampiyonlugu getirecek,cok ama cok önemliydi.

Kazanamasaydik cok kötü olacakti,Allaha sükürler olsun.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kaldı 10 maç .. 10 final maçı ..

Şu takıma destek olalım lütfen , en ufak bir hatada yıkıma geçmeyelim hemen .

Devre arası serkan'a yazılanları hatırlıyorum da ...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
            ak sakallı dedelerde olmaz halbuki böyle şeyler

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öncelikle benim burda bir saygısızlığım oldu ise özür dilerim ancak.
              Siz Kusura Bakmayın ama beni Aşağılayacak sözler kullanıyorsunuz.
              Ben yatma vaktimi biliyorum ayrıca Burada Kendimden 20-30 yaş büyük insanlar ile konuşmak benim hoşuma gidiyor.Ben maçlara gittiğimde yanımda duran çocuklar gibi olmak istemiyorum.Ben tezahurat yaparken hepsi yanımda oturmuş maç izliyorlar.Ben yaşıtlarım gibi olmak zorunda değilim.
              Tamam abicim takımı desteğe devam
              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Arkadaşlar herkesten bir ricam var , inancımızı avatarımıza yansıtalım , en azından sezon sonuna kadar , lütfen....
                Ben de imzami rafa kaldirayim mi?
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• saol trabzonsporum

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ak sakallı dedelerde olmaz halbuki böyle şeyler

Beni takım değil sen yordun Selçuk
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ya ben mi yanlıs gördüm. Şenol Hoca nın sag gözünün altı mı yarılmış?
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Golü yiyipte koltuğa yığılmayan varmıydı ki...
                        Bjkli bir abi ile izliyordum. Ağlayacaktım 1 dakika daha gol atamasaydık. Gözlerim yaşardı.
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de imzami rafa kaldirayim mi?
                          - İmzan güzel , avatar yeterli , toteme ara ver , bol bol şükür namazı kıl ve dua et Cafer
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu galibiyet takım üzerinde müthiş bir pozitif etki yapar valla çok iyi oldu bu galibiyet
                            181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya ben mi yanlıs gördüm. Şenol Hoca nın sag gözünün altı mı yarılmış?
                              yok yaw gercekmı abi.toplanın millet istanbula gıdıyoruz.....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uşaklar...Rüştü Burak a haklısın dedi....Selçuk da gitti hakeme bunu anlattı...Hakem de görmedim dedi....Bu kısımdan eminim....Kesin yani

sanirim rüstü fenerdeykende böyle bir penalti pozisyonunda hakem calmisti rüstü sonra yok penalti demisti böyle bisi olmustu sanirim.... yanlis hatirlamiyorsam tabii... o burakin pozisyonunda daha hala bizim bu tarfatar golü atsaydi diyo orda iki secenek vardir ya topu bir sekilde kaleye sokacaksin yada kaleciyi gececeksin oda kaleciyi gecmeyi secti daha hala burak elestiriliyor....

Yorum

Yükleniyor...
                                X