Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sıkıntı devam ediyor....

kırılma maçı olsun bu artık....

haftaya tüm istanbul kocaeline akıyoruz....

bize heryer trabzon....
    futbol bir ayak oyunu değil bizim özümüzde

bir yaşam biçimi....bir felsefe

Yorum

• Karadeniz damarımız var bi kere inadımız inat 10 kişide kalsak bırakmayız helal olsun size yolun açık olsun Bordo-Mavim...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlaşıldı, ben derdimi anlatamıyorum herhalde.

İyi geceler.
        Hayırlı geceler
        McLas was Here

Yorum

• Allahim sana Sükürler olsun
          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen Erdal koltuğa yığıldım ve oğluma kapa şu televizyonu dedim o ısrarla alacaz bu maçı dedi yıllar yoruyor sanırım.
            - Helal olsun Ulaş uşağa Valla bende yığıldım...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Jaja gerçekten vasat görüntü çiziyor yani oyunda %90 yok %10 var gibi Alanzinho bugünde gösterdi ki skor avantajını elde edince oyuna alınacak oyuncu ilk 11 oyuncusu değil.

Giray'ı Mustafa'dan daha soğukkanlı görüyorum.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özeti izliyorum da BJK taraftarı attıkları golden sonra "Size her yer Trabzon" diye dalga geçmişler.

Allah'ın sopası yok ki...
                önce 61 kutladılar
                bizim 61 kutlamamızı stadda engelledıler ama cok mantıklı bı hareket yapdık sadece alkış tuttuk bızde onlara snra basladılar heryer trabzon tüm stad bagırdı

bizde alkısladık
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Senol hocanın sag gozunun altı yarılmıs mı?
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Mükemmeldi herşey çok güzeldi. İnönü'den anca gelebildim. Ne nefes kaldı ne ses ama böyle bir anıyı yaşadığım için çok mutluyum. Teşekkürler Trabzonspor.
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• takımı karsılamak ıcın bı organızasyon yokmu ark lar

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
                        Aynen öyle, bütün bir lig yarışı gözümün önünden geçti.Pes etmiş bir şekilde bol bol söverken inanılmaz bir şekilde takım geri döndü.Galiba bu hasret bu sefer dinecek gidişat o yönde...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• - Arkadaşlar herkesten bir ricam var , inancımızı avatarımıza yansıtalım , en azından sezon sonuna kadar , lütfen....
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abicim senin yatma vaktin gelmedi mi, ve büyüklerine saygılı ol, Trabzonspor taraftarına yakışmıyor
                            Öncelikle benim burda bir saygısızlığım oldu ise özür dilerim ancak.
                            Siz Kusura Bakmayın ama beni Aşağılayacak sözler kullanıyorsunuz.
                            Ben yatma vaktimi biliyorum ayrıca Burada Kendimden 20-30 yaş büyük insanlar ile konuşmak benim hoşuma gidiyor.Ben maçlara gittiğimde yanımda duran çocuklar gibi olmak istemiyorum.Ben tezahurat yaparken hepsi yanımda oturmuş maç izliyorlar.Ben yaşıtlarım gibi olmak zorunda değilim.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Golü yiyipte koltuğa yığılmayan varmıydı ki...
                              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Hiç hakem konuşmaya gerek yok az hata yapan istekli olan takım kazandı maçı. Şenol Hoca geçen haftalarda yaptığı hatalara düşmedi hepsinden önemlisi doğru bir kadroyla maça başladı. İlk yarıda biraz kontrollüydük hücum elemanlarımız biraz tutuktu ve uyumsuzdu o yüzden fazla pozisyon yaratamadık ilk yarı. İkinci yarı daha diri bir takım vardı sahada özellikle Burak ve Umut'un gayreti işimizi biraz daha kolaylaştırdı Selçuk'un da orta alanda doğru hamleler yapması rakibin gardını düşürdü defansımızın da bu maçta iyi işler yaptığını söyleyebilirim birlikte hareket ettiler doğru hamleler yaptılar birkaç pozisyon hatası dışında defansta fazla açık vermedik. Belki oyun olarak çok iyi değildik ama kazanma arzusu, yardımlaşma gibi faktörleri bugün oyuncularımızda gördük bu da ilerleyen haftalar için umut verici. Yanlız ikinci yarının başından beri bazı oyuncularımız istikrarsız görüntü çiziyor her maç 3-4 oyuncu kafa olarak sahada olmuyor bugün Serkan,Jaja ve Colman takımdan ayrı hareket etti fazla çabalamadılar bu durum ilerleyen haftalarda takıma zarar verebilir ki zaten ikinci yarı istikrarsız gidiyoruz takımdaki bazı oyuncuların biraz daha dikkatli olması lazım.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Yükleniyor...
                                X