bu aralar çevremde öyle saçma zırvalıkları dinliyorumki şuanda susma hakkımı kullanıyorum.şampiyonluğa inancımda zerre kadar bir sarsıntı olmadı olmayacakta.eksiklikler hatalar hiç biri umrumda değil biliyorumki bu hataları eksiklikleri rakipte yaşayacak.11 de 11 bu ligde kimse yapamaz durum bunu gösteriyor.ama en az zararla çıkacak bir takım varsa oda Trabzonspor'dur.buna yürekten inanıyorum.bjk maçını alırız veya alamayız.buda bize zarar veremeyecek.bildiğim birşey varsa oda 11 maçın en az yedisini alırsak bu işi hayırlı bir şekilde bitiririz..iki senedir diyoruzya ''7 de 7'' ''7 geliyor'' işte bende diyorumki 7 de 7 yaptığımızda son dört haftayı formalite oynarız.fb 7 de 7 yaptı ancak yanımıza geldi şimdi sıra bizde yaparsak şampiyonluk gelir.bunu yapacak her şart bizde mevcut.takımından önce içindeki güvenine inancına teslim olmayan direnişine asıl kimliğine Trabzonsporluluğuna sahip çık.işte ozaman takımınada sahip olursun ve yanında duruşunun bir anlamı olur.bjk bize karşı ligdeki en iyi oyununu oynayacak.gol atacağımız kesin onurda gol yemeyecek defans işini yapacak ve direnişin ilk adımı atılacak kazamız mubarek olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Onur-------------------
Serkan-------Glowacki------Egemen-----Cale
-------------Selcuk-----Colman-------------
-----Burak----------Jaja-----------Piotr----
------------------Pawel------------------
beşiktaş kanatları çok iyi oraları kapatmalıyızz. o yüzden cale ve piotr sol kanatı kapatmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize karşı köpek gibi oynayacaklarına ve taraftarının sezonun en iyi desteğini vereceğine eminim.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Servet inan bana bu form işi de enteresan...
Topu kaleye iteleseler, belki 2-0 yakalasalar takım coşacak....
Rakibinin seni çözdüğünü hissettiğin anda kendini daha karmaşık hale getirmen gerekiyor...
Hoca bunu saha içinde yer değiştirmelerle yaparken iyi bence.
Ama oyuncu değiştirmelerde son derece yavaş kalıyoruz....
11 kurgusuna içim yansa da eyvallah diyorum...
Ama son 11 lere kızıyorum...
Son 5 dakikada giren brozeklerden ne olabilir ki?
Yattara 11 başlamalı....... Ya da hiç alınmamalı kadroya....
En üretken açığımız Yattara....
Bir devrede ki ilk devredir, en az 10 orta kesen adamdan bahsediyoruz....
Umut solda, önde Burak sağda Yattara...
Colman-Selçuk- Ceyhun(JAJA)
Anfield da biz taş gibiydik...
Jaja bizi bozdu ve gerçekleri göremedik belkide!...
Bundan emin değilim mesela...
Takım oyununa dönmemiz lazım acilen..........................İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool daki sablon kurulmasina kurulurda, takim su anda o formda degil gibi duruyor...
Bir arkadas ta kirilma maci yazmis ama, bence bu macta siradan maclardan bir tanesi, yenilsek bile farkeden bir sey yok bence.. daha cok var..
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale kesinlikle oynamamalı. Hatta mümkünse Trabzon'a dönmeden atlasın uçağa gitsin memleketine.
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleServet inan bana bu form işi de enteresan...
Topu kaleye iteleseler, belki 2-0 yakalasalar takım coşacak....
Rakibinin seni çözdüğünü hissettiğin anda kendini daha karmaşık hale getirmen gerekiyor...
Hoca bunu saha içinde yer değiştirmelerle yaparken iyi bence.
Ama oyuncu değiştirmelerde son derece yavaş kalıyoruz....
11 kurgusuna içim yansa da eyvallah diyorum...
Ama son 11 lere kızıyorum...
Son 5 dakikada giren brozeklerden ne olabilir ki?
Yattara 11 başlamalı....... Ya da hiç alınmamalı kadroya....
En üretken açığımız Yattara....
Bir devrede ki ilk devredir, en az 10 orta kesen adamdan bahsediyoruz....
Umut solda, önde Burak sağda Yattara...
Colman-Selçuk- Ceyhun(JAJA)
Anfield da biz taş gibiydik...
Jaja bizi bozdu ve gerçekleri göremedik belkide!...
Bundan emin değilim mesela...
Takım oyununa dönmemiz lazım acilen..........................Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
tut ki yenildik en kötü senaryo için konuşuyorum fenerden 3 puan geriye düşeriz ama bursanın geçen sene feneri içerde yendiğini ve feberin gs gideceğini unutmayalım puan farkı açılsa bile desteğe devam etmeliyiz zira fenerin balonu yakında patlar güçleri bitti kasımpaşa az akıllı oynasa takacaktı
Yorum
-
____________onur___________
ceyhun___glo___giray___cale
_____serkan______selcuk____
___________colman__________
__burak_____jaja_____umut__“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Jaja'nın forvet oynaması gerektiğini aksi takdirde sıkıntının devam edeceğini düşünüyorum
Ceyhun-Selçuk-Piotr
------Colman----
Jaja---------Burak
formatına dönüp ortasahamızı taş gibi hale getiremez isek lig üçüncülüğünden başka bir yöne doğru gidemeyiz!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Jaja'nın bu ülkenin çok üzerinde olduğunu düşünüyorum.
Ama attığı pasları, şiddetini de hesaba katarsak, önünde en az bir Jaja daha, kenarlarında yine bir kaç jaja daha olmalı gibi
Jaja çok iyi oyuncu da, biz onun etrafını yanlış döşüyoruz bence
*
Ayrıca JAJA konusunda yanlış anlaşılma olabilir; Jaja bizim temel sorunumuz değil, olabilirliği üzerinde kafa yoralım istedim
Yorum
-
Şampiyon olmak istiyorsan atanın tutanın iyi olacak söylemini neden biraraya getiremiyoruz. okeye dördüncü arar gibi sürekli adam arıyoruz hep eksiğiz hep!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
Yorum