Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkes hayaller aleminde bu takım şampiyon olamaz,yaptırmazlar neden anlamıyorsunuz.geçen sene bursayı kimse hesaba katmamıştı..şimdi ise federasyon ve aziz yıldırım işe erken başladı bunu görün trabzonum.diyeceğim şu ki..? beşiktaştan çok önümüzde hakem ve aziz yıldırım var bu maçta..

Yorum

• bu nasıl bir ülke aziz var düyorz işin içinde ama hiç bir sorusturma dahil acılmıyor varsa şüpheler dava açılır takipe alınır bu kadar basit nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben o maçta tribündeydim. Beşiktaşlıların arasında ... Gollere sevinemediydim .. :-))

Gökdeniz harika oynamıştı. Baki Mercimek'i rezil etmişti...
        Abi sen yine o tribünde maçı izlesene
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu nasıl bir ülke aziz var düyorz işin içinde ama hiç bir sorusturma dahil acılmıyor varsa şüpheler dava açılır takipe alınır bu kadar basit nasıl bir ülkede yaşıyoruz
          parayı veren her zaman düdüğü çalar bu ülkede..hak,adalet paran varsa olur..

Yorum

• hasan yener döktürmüş gene
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Her Mac Gibi Onemli Bir Mac Kaybetme Lüksümüz Yok
              #50 Jackson Avelino Coelho
              #7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                usta nerde senın bilet bizdede bjk tarafında bilet var

eski açık bizimkisi ..

elinde beşiktaş tarafına bilet bulunan başka kimler var ? barişb ve benden başka
                eger varsa baya kişi ve herkes aynı trıbundeyse beraber oturabılırız .
                yada maçtan önce bi şekilde polislere desek bizi trabzon tarafına almazlar mı sonucta 2 tarafında bılet aynı fiyat ?

benim bilet biraz zor yerde. kapalı alt tribün. ç.rşının alt tarafı

ayrıca polisler diğer tarafa almazlar. bir seferinde g.saray maçında taraftar dışarı çıkartılmıştı
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• takıma sesleniyorum. koşun, parçalayın, mücadele edin o zaman yenilsek bile kader der geceriz.

Yorum

• bu maçla beraber kabus fikstür bitiyor fenerin kabüs fiksturu başlıyor 4 maçın en az 2 sınde puan kaybedecekler
                    HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• azizenin bazı totemleri vardır... Basında bilir bunları ama kimse gündem etmez...
                      Bu sene biz 4 Pazartesi maçı oynamışız, FB 5, biz 3 Cuma maçı yapmışız, FB "0", biz 9 gündüz maçı yapmışız FB "0"... Biz kaybettiğimiz 18 puanın 11'ini Cuma ve gündüz maçlarında kaybetmişiz....
                      Nasıl iyi bir istatistik değil mi?
                      Açın eski sayfalara bakın Fener'e Cuma günleri ve gündüz maçları yaramaz.... Bu yüzden de Azize'nin totemi vardır... Artık işini nasıl hallettiyse Cuma günleri ve gündüz maç oynamıyor Fener...

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        azizenin bazı totemleri vardır... Basında bilir bunları ama kimse gündem etmez...
                        Bu sene biz 4 Pazartesi maçı oynamışız, FB 5, biz 3 Cuma maçı yapmışız, FB "0", biz 9 gündüz maçı yapmışız FB "0"... Biz kaybettiğimiz 18 puanın 11'ini Cuma ve gündüz maçlarında kaybetmişiz....
                        Nasıl iyi bir istatistik değil mi?
                        Açın eski sayfalara bakın Fener'e Cuma günleri ve gündüz maçları yaramaz.... Bu yüzden de Azize'nin totemi vardır... Artık işini nasıl hallettiyse Cuma günleri ve gündüz maç oynamıyor Fener...
                        şirketi kurmuşlar tff ile. aslında kanaltürk telegol'e söylemeli bunu o zaman gündüz maçı verirler fenere..

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim bilet biraz zor yerde. kapalı alt tribün. ç.rşının alt tarafı

ayrıca polisler diğer tarafa almazlar. bir seferinde g.saray maçında taraftar dışarı çıkartılmıştı
                          Polisten rica edince, direk dışarı çıkartıyor Maçı izlemek istiyorsanız, sakince bulunduğunuz tribünden takip etmeniz gerekecek.
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• eren albayrağı aldığımız doğru mu
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• guti sakatlanmış..

Yorum

• Acikcas Guti nin sakatlanmasi bizim aleyhimize olur diye düsüniyom, sonucda Guti oynicak haldeyse en az 70-80 dk dahada kaliyor ve cokdan oyundan düsmüs olur...

Guti nin yerine bi öl libero daha alirsalar maci kilitleme ihtimalleri maalesef yüksek...

Yorum

Çalışıyor...
                                X