Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çaykaralı Hemşerim bu takımdan kesilecek son adam Umut'tur...boşuna Pawel'i koyma..Hoca Umut'u kesmez...
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ohhhh içimin yağları eridi..Daha durun siz o emre belözoğluna da olucak aynısı hepsi aşırı yüklemeden oldu.Bi kaç futbolcuları da buna benzer sakatlıklar olucak..

Katılıyor en fazla 1-2 hafta daha giderler.
      Selçuk'ta sakat. Dia ve Topuzun da hafif sakatlıkları var bunlar tamamen aşırı yüklemeden.
      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• edittttttttt
        En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 04.03.2011, 17:13.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Gönül'ün arka adalesi yırtılmış.Gençlerbirliği maçında yok. Ve bana kalırsa adele yırtığı 3-4 haftadan önce düzelmez.
          Bu haber doğruysa eğer Fener inişe geçmeye başlar

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çaykaralı Hemşerim bu takımdan kesilecek son adam Umut'tur...boşuna Pawel'i koyma..Hoca Umut'u kesmez...
            Umut fakirin ekmeğidir

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu haber doğruysa eğer Fener inişe geçmeye başlar
              Ntvspor da son dakika geçti.

Yorum

Gökhan Gönül'ün arka adalesi yırtılmış.Gençlerbirliği maçında yok. Ve bana kalırsa adele yırtığı 3-4 haftadan önce düzelmez.
                Engin'le birebir aynı sakatlığı yaşamışlar. Engin'de de Sivas maçında ikinci derecede kasık yırtığı oluşmuştu. Engin 3 haftadır antrenmana çıkmıyor. En az 2 hafta daha yok diyorlar. Bakalım FB sağlık heyeti Gökhan'ı ne kadar sürede iyileştirecek...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Burak sakatlandı diye bir haber vardı...Nedir aslı astarı?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk yarının sonunda en yakın rakibine 5 puan fark atmış bir takımın şampiyonluk şansı nedir diye sorsam %70'den aşşağı demezsiniz..Pazar Bjk'yi yenersek %30 olur yenemessek..çünkü tepedeki 3 takımdan biri şampiyon olacak..Yenemessek daha da gerileme ihtimalimiz mevcut..
                    mühendis olarak daha somut şeyler beklerdim sizden.
                    lig lideriyle aynı puandaysak kimse bana %30 şansımız var demesin.
                    Ayrıca bana sorarsanız şansımız hala %100 , gönül işi, inanç işi bu matematik sökmez.
                    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

Ntvspor da son dakika geçti.
                      Gökhan Gönül bence Lugano, Emre ve Alex ile birlikte Fener'in en önemli adamıydı...Üzüldüğümü söyleyemem, özellikle Lugano ve Emre'den de bu tür haberler bekliyorum...2-3 hafta sahalardan uzak kalmalarına neden olacak hafif sakatlıklar geçirsinler, (o kadar da kötü kalpli olmayalım) sağlıklarına kavuşsunlar biz yeniden arayı açtıktan sonra

Yorum

• Allah'ın izniyle alacağız bu maçı.

Bu maçı alıp şampiyonluğa koşacağız.

Yorum

• Sampiyon olmak istiyorsan kazanicaksin arkadas.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mühendis olarak daha somut şeyler beklerdim sizden.
                            lig lideriyle aynı puandaysak kimse bana %30 şansımız var demesin.
                            Ayrıca bana sorarsanız şansımız hala %100 , gönül işi, inanç işi bu matematik sökmez.
                            Gönül işine bu kadar matematik yetiyor...Ben soyut matematik değil,somut matematik olarak yaklaştım 3 takımdan biri şampiyon olacak derken...9 puan öndeyken % kaç oluyordu merak ediyorum
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah'ın izniyle alacağız bu maçı.

Bu maçı alıp şampiyonluğa koşacağız.
                              Ben de dua ediyororum sürekli...Bu kadar iyi başlayan bir sezon, böyle kötü bitmemeli...İnşallah bu sene 27 yıldır beklediğimiz vuslat gerçekleşecek...

Yorum

• 3 puanla yola devam...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X