Çaykaralı Hemşerim bu takımdan kesilecek son adam Umut'tur...boşuna Pawel'i koyma..Hoca Umut'u kesmez...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhhhh içimin yağları eridi..Daha durun siz o emre belözoğluna da olucak aynısı hepsi aşırı yüklemeden oldu.Bi kaç futbolcuları da buna benzer sakatlıklar olucak..
Katılıyor en fazla 1-2 hafta daha giderler.
Selçuk'ta sakat. Dia ve Topuzun da hafif sakatlıkları var bunlar tamamen aşırı yüklemeden.Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Gönül'ün arka adalesi yırtılmış.Gençlerbirliği maçında yok. Ve bana kalırsa adele yırtığı 3-4 haftadan önce düzelmez.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇaykaralı Hemşerim bu takımdan kesilecek son adam Umut'tur...boşuna Pawel'i koyma..Hoca Umut'u kesmez...Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haber doğruysa eğer Fener inişe geçmeye başlarAdalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Gönül'ün arka adalesi yırtılmış.Gençlerbirliği maçında yok. Ve bana kalırsa adele yırtığı 3-4 haftadan önce düzelmez.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarının sonunda en yakın rakibine 5 puan fark atmış bir takımın şampiyonluk şansı nedir diye sorsam %70'den aşşağı demezsiniz..Pazar Bjk'yi yenersek %30 olur yenemessek..çünkü tepedeki 3 takımdan biri şampiyon olacak..Yenemessek daha da gerileme ihtimalimiz mevcut..
lig lideriyle aynı puandaysak kimse bana %30 şansımız var demesin.
Ayrıca bana sorarsanız şansımız hala %100, gönül işi, inanç işi bu matematik sökmez.
Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtvspor da son dakika geçti.
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemühendis olarak daha somut şeyler beklerdim sizden.
lig lideriyle aynı puandaysak kimse bana %30 şansımız var demesin.
Ayrıca bana sorarsanız şansımız hala %100, gönül işi, inanç işi bu matematik sökmez.
...Ben soyut matematik değil,somut matematik olarak yaklaştım 3 takımdan biri şampiyon olacak derken...9 puan öndeyken % kaç oluyordu merak ediyorum
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ın izniyle alacağız bu maçı.
Bu maçı alıp şampiyonluğa koşacağız.
Yorum
Yorum