trabzonspor şampiyonluğu ne kadar istediğini bu maçta bize gösterecektir.artık şansla maç kazanmak istemiyoruz şöyle oyun olarak da üstünlük kurup rakibimizden daha iyi bir takım olduğumuzu ispat etmemiz gerekiyor.ilk yarı kazandığımız tüm prestiji 2.yarının ilk 3 maçında kaybettik.hala fenerle aynı puandayız ve bunu değerlendirmeliyiz.yoksa kimse kusura bakmasın ama böyle oynayan takıma şampiyonluk verilmez.şenol güneş yanlışlarından vazgeçer umarım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tv'de can Can Karyağdı şu 11'i verdi.
__________________Onur__________________
Serkan_______Giray_______Glowacki_____Cale_
______________Selçuk______Colman_________
_____Burak____________Jaja____________Piotr
____________________Umut_______________
Yeter artik biktim Umut'tan..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulut'un yerine Pawel Brozek olmasi lazim.
Yeter artik biktim Umut'tan..Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaşında seyirci baskısını arkasına alıp,akın akın kalemize gelmemsi için de forvette topa basma özelliği olan pawel kesinlikle sahada olmalı.
sol kanat için belki umutu düşünüyor olabilir hoca.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu mehmet cakir neden transfer edildi?
yine kadroya alinmamisPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribüne transfer yapmayacagiz diyen Baskanimiz dalga geciyor galibaTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlhan Cavcav efendi de... Fenr seyircisi rahatlıkla maçı seyretsin diye deplasmna seyircisi kavramanı uygulamayacakmış...
Ulan adadolu kımınlesn belli oluyor...
Burdan faruk Özak'a sesleniyorum. Türkiye de 3 milyon ınsanın cep telefonları dinleniyormuş... Bu dinlenenler içerisinde Futbolcu ve yakınları ve FUTBOLCULARIN MENEJERLERİ de var mı.. Menejerller aracılığı ıle maçlar satılmıyorsa ben eşşşğim diye bağıracağım burda.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
Yorum