Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja nın çıkması lazım. çok kötü oynuyor

Yorum

• bjk'nin sağ kanadı resmen gelin gol atın diye bağırıyor ama gören kim (!)
      McLas was Here

Yorum

• Her maç için demiyorum ama Şenol Hoca'nın bu maça kesinlikle Yattara ile başlaması gerekirdi. En azından Beşiktaş'ın kanatlardaki zaafını görüp, gerekiyorsa dakika 20de bile Yattara'yı almalıydı.
        . .
        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
        . .

Yorum

• 45 dakika boyuncu Umut Bulut ismini kaç kere duydum diye kendime sordum o da 1 kez sarı kart gördüğü itirazında.

Yorum

• allah aşkına ne hakemi, serkana bakmak lazım.ikisindede hakem haklı bence.
            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Şuna bak işte takımda alternatif oyuncu yok Serkan iyi oynasada berbat oynasada garanti onun yeri çünkü yerinde oynayacak başka futbolcu YOK!
              Şimdi 1 puanı kurtabilirsen iyidir.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Güzel oynuyorduk , umarım böyle devam eder.

Jaja'nın yerine mücadele gücü yüksek birini almalıyız , zaten 10 kişiyiz oda koşmayınca oynayamıyoruz.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bir kisi cikmasi lazim - Ceyhun girmesi lazim
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Takımın yedek sağ beki yok
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hakeme ne kızıyorsunuz be?Senin başkanının eseri bu!Tv lerde TFF ve hakemlere nasıl yalakalık yaparım diye şaşırıyor!Sonrada biz burda hakem hakem diye nara atalım bırakın bu işleri.Adamlar kaç haftadır doğruyor takımınınerde başkan nerde yönetim?Sonra burda Azize hakemlere giydirelim çok giydiririz sonunda giyen biz oluruz. Yeter böyle başkan lazım değil.

Yorum

• 2. sarının, kartla alakası yok.

Yok hakem haklı bilmemne, kendinizi avutmayın.
                        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Ah Be Serkan Profesyonel Futbolcusun Bu kadar ucuz sarı kart gördün 10 kişi Bıraktın Bizi..İddaası Olmayan Beşiktaşa karşı net pozisyonumuz yok nerdeyse 1 pozisyon haric Futbolcuların Sanırım kafasında birşeyler var eski istek arzu yok..
                          Alanzinho yada yattara ikinci yarı alınmalı..keşke baştan oynatılsaydı..Bu Jaja Napar bilen varmı.
                          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Serkan'ın gördüğü kartı savunan bir Allah'ın kulu varsa, bir şey demiyorum ben. Bu nasıl bir hakem ya. Karar vermeden önce 10 saniye düşünüyor. Hakem dediğin, tık diye verir kararını. Neyi düşünüyor acaba, Aziz ne der diye mi düşünüyor.

Allah seni bildiği gibi yapsın,hakem.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Acemilik başka bişey değil. .

Yorum

• Serkan'a verilen 2 kart da doğruymuş hadi ordan bee .

Tüm doğrular bizde uygulanıyor anasını satayım .

Hakemlerin ağzına sıçan Emre'ye tamam Emre olur Emre , bizim Umut itiraz edince hemen erkekleşiyorlar.

Hadi ordan şerfsizler .
                                En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 06.03.2011, 19:54.
                                Twitter Adresim

Yorum

Yükleniyor...
                                X