Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Saltuk Buğra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maçı alıp fenerin ilerleyen haftalarda puan kaybetmesini beklemeliyiz. Bu hafta puan kaybetmezler. Kasımpaşayı rahat geçerler. Ben en çok bu maçtan ve evimizde oynayacağımız Antep maçından korkuyorum. Ama bu maçı ve bjk yi kayıpsız atlatırsak önümüzde kimse duramaz.
    fenerde bizde puan kaybedebiliriz futbol bu oynamadan hiçbirşeyi bilemeyiz

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerde bizde puan kaybedebiliriz futbol bu oynamadan hiçbirşeyi bilemeyiz
      Fenerin kaybetmesi pek olanaklı değil bu saatten sonra. Adamlar havaya girmiş. Bizde o eksik şu an. Fener deki havayı yakalamamız için Kayseri ve bjk yı kesinlikle yenmemiz gerekiyor. Fenerin önünde çok zor bir fikstür yok. Biz daha zorlu maçlarımızı oynamadık. Fenerle oynadık ve yenildik. Fener Kayseriyi bjk yı bizi yendi. Bu saatten sonra Antep ve Gs maçlarında yenilmesi olanaklı. Ama yine de dediğin gibi oynanmadan bilemeyiz.
      Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• fb'liler kendi takımlarına bizim onların takımına güvendiğimiz kadar güvenmiyor.Sivas ve Manisa maçlarından puan kaybetmemizi bekliyorlardı olmadı Kayseri ve bjk'yi de geçersek iyice tutuşurlar şu maçı 1-0 da olsa alsak yeter.

Yorum

• kalecileri tam bir bomba, uzaktan bol bol şut çekmeliyiz jajayla

amrabat, ziani vs. bunlarda bir iş yok gördük fb maçında top bile görmediler zaten bu oyuncular iyi olsalar kayseride ne işleri var?

en kolay maçlarımızdan biri olacak bol pozisyona gireceğiz, ilk yarıdaki kayseri değiller eğer ki çanakkale geçilmez yapmazlarda normal oyunlarını oynarlarsa yüzde ikiyüz 3 puan cepte
          En son muharrematasoy tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 12:49.

Yorum

• Artık Avni Akerde Puan Kaybetmemeli..Tam Destek Lazım.
            Kayserisporlarda oldumu top ıslıklanmalı Tüm Stad.
            Kayseride Bize ettikleri Küfürlerin Haddi hesabı yok.
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              devrearası fener fazla yükleme yapmış 1-2 hafta içinde formdan düşecekmiş uğur meleke söylemişti inşallah öyle olur.
              renkdaşlar kaç haftadır bekliyoruz fenerin aşırı yüklemeden dolayı formdan düşmesini..ama adamlar her maç tıkır tıkır oynuyolar.. bence çok daha bekleri formdan düşmelerni.....

Yorum

Bu maçı alıp fenerin ilerleyen haftalarda puan kaybetmesini beklemeliyiz. Bu hafta puan kaybetmezler. Kasımpaşayı rahat geçerler. Ben en çok bu maçtan ve evimizde oynayacağımız Antep maçından korkuyorum. Ama bu maçı ve bjk yi kayıpsız atlatırsak önümüzde kimse duramaz.
                benim de hafta basindan beri icimde febe-kasimpasa macindan cok entersan bir sonuc cikacakmis hissi var... normal de hissettiklerim cikmaz ama kasimpasa maci icin umitliyim

Yorum

Valla ben aksıne en guvndıgım mac bu mac..Bjk ye bıle guvenmedım bjk falan hıkaye kasımpasa macını beklıyorum dedım o mac geldi..

Görürsünüz bu maçtan paşa puan alıcak 1-2 - 1-3 olabılır..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla ben aksıne en guvndıgım mac bu mac..Bjk ye bıle guvenmedım bjk falan hıkaye kasımpasa macını beklıyorum dedım o mac geldi..

Görürsünüz bu maçtan paşa puan alıcak 1-2 - 1-3 olabılır..
                    kardeş bu sonuç çıksın sana bi forma
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Bos verin diger takimlari, biz kendi isimize bakalim.

Insallah bu maci alip yolumuza devam ederiz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeş bu sonuç çıksın sana bi forma
                        Eyw.. Azizin bir parmağı olmassa Paşanın puan alacağından eminim..

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Video gizlilikten dolayı izlenemiyor..

Bu maçı canlı seyretmiştim..bizden Tuncay epey gol atmıştı diye hatırlıyorum..Kayseriden hatırladığım tek isim Sınai..

Bordo bir forma giymiştik yanlış hatırlamıyorsam..

Ekardon Senai imiş Sınai değil..
                          BMN Ödülleri'nde futbol tarihçisi bölümünde oyumu sana vermiştim.

Bir de bunların 90'larda Agu adında Nijeryalı bir kalecileri vardı. Türkiye'ye gelen ilk siyahi kaleciydi.

Yorum

• Trabzonspor taraftarları bir oluyor

Trabzonlu Gençler taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Pazar günü saat 19.00 da oynanacak Kayserispor maçı ve tribünlerde yapılan faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fındıkçı yaptığı açıklamada Maraton tribününde normal seyirci olduğunu söyleyerek, “Gruplar oraya gidiyor 100 kişi veya 200 kişi. Gruplardaki arkadaşlarımız oradaki seyirciye kalk tezahürat yap diyince niye kalkayım ben para verdimde buraya geldim diyor. Mesela biz Çarşının çocuklarını burada ağırladık. Çocuklara sorduk. Biz en fazla 60 kişiyiz dediler. Çarşı’nın olduğu yer 1200 TL adam biletini alıyor ve sezon başı 6 taksitle. 6 taksitten yukarıya da yok. Bizim Trabzonspor yönetimi de millet kombine bilet olsun diye 100 TL’yi 10 taksite bölüyor. Herkes biletini alıp oraya bağırmaya geliyor. Bizim burada 4’lü yapıyoruz “bordo- mavi- şampiyon- Trabzonspor” diye. Trabzonspor sesi cılız çıkıyor. Kapalıdan hiç ses çıkmıyor. Onun için burada eskiye dönmek lazım maraton tribününün ortasını taraftar gruplarına vermeleri gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

TARAFTAR TEK YÜREK OLACAK

Öte yandan Fındıkçı tribünlerde herkesin tek yürek olarak destek vermesi gerektiğini söyleyerek sözlerini şu şekilde devam etti, “Mesela Antalyaspor maçında insanları takdir etmek lazım. Herkes çok güzel tezahürat yaptı. Eğer Antalyaspor maçında gol olsaydı tarihimizin en güzel tribünü olacaktı. Bin kişinin bağırdığından bir şey olmaz ama bütün stat bağırdığında müthiş ses çıkıyor. İnşallah seneye maraton tribününü tek grup olarak bize verirler. Kayserispor maçı için dün yönetimde ki ağabeylerimiz bizle toplandı. Diğer grup başkanı kardeşlerimizle toplandık. Kayserispor maçında Antalyaspor maçında gösterdiğimiz özveri gibi tek yürek olarak bağıracağız. Hüseyin Avni Aker Stadyumunu cehenneme çevireceğiz” dedi.

Yorum

• Taraftar destegi cok ama cok önemli...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• moralinizi bozmak gibi olmasın ama ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X