Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu taraftar eleştirilerini kısmen üzerime alıyorum; Sivas'ın 2.golünden sonra bir yandan anonsçu golü atanı bildirmek için çığırıyor, aynı saniyelerde ben de takımımıza Güzel Türkçemiz'in nadide örneklerini sıralıyordum. Burak'ın golü hem anonsçuyu, hem de beni susturdu Golden birkaç saniye sonra ayıp olmasın diye yumruğumu havaya kaldırdım
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• O zaman çamur stoper sana da şunu diyelim " yumruğun sıkıli mi kaldii ?"
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman çamur stoper sana da şunu diyelim " yumruğun sıkıli mi kaldii ?"
        Evet abi, bir sonraki Sivas atağına kadar.
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• burak üç haftalık suskunluğunu bu hafta affettirdi.rakibin topla çok fazla oynamasına izin veriyoruz.bu da bize baskı olarak geri dönüyor.topa daha çok sahip olmalıyız.barça bile bu hafta sporting gjona puan kaybetti.
          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• kavga olayini ile ilgili olarak ;

Benim lise dönemindeki arkadaşlarla yaptığımız halı saha maçları geldi aklıma.. Nerdeyse her maç çok ciddi kavgalar-küfürleşmeler olurdu.. Maçı dışardan izleyen birisi "herhalde bunlar maçtan sonra birbirlerini keserler" diye düşünürdü.. O kadar ağır laflar söylerdikki, bazen dayanamaz birbirimize saldırırdık zor ayırırlardı bizi, şaşılacak kavgalardı.. Ama işte arkadaştık.. Aynı yaştaydık ve gençtik.. Maçta yapılan hiçbir kavganın maç sonrasına taşındığını da bilmezdik.. Sanki sahada birbirimize saldırmaya çalışan insanlar biz değilmişiz gibi soyunma odasında da eğlenirdik.. Bu işte arkadaşlıktan ve gençlikten geliyordu.. Trabzonspor'daki durum da bu biraz.. Bu durum hem arkadaşlık ve takım ruhu olarak sahaya yansıyor, bazen de böyle çocukca kavgalar olarak.. Bir başka deyişle, bu kavganın sebebi ile Trabzonspor'un lider olmasının sebebi aslında aynı sebep..

Durumu daha iyi anlatmak için bakın size bazı oyuncuların yaşlarını veriyim.. Aslında takım ruhunun ve arkadaşlığın aynı yaşta olmayla da alakalı olduğunu gösteren de bir durum bu ;

Futbolcu - Doğum Yılı

Burak Yılmaz - 1985
            Engin Baytar - 1983
            Gustavo Colman - 1985
            Alanzinho - 1983
            Jaja - 1986
            Giray Kaçar - 1985
            Selçuk İnan - 1985
            Serkan Balcı - 1983
            Umut Bulut - 1983
            Egemen Korkmaz - 1982
            Hrvoje Cale - 1985

baktığınız zaman takımın iskeletini oluşturan oyuncuların yaşlarının ne kadar da yakın olduklarını görüyoruz.. (diğer takımlarda pek de olmayan bir durum) İşte bu "yaştaşlık" takım ruhu olarak, arkadaşlık olarak ve bazen de kavga gürültü olarak geri dönüyor..
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Benı sıvasspordan cok

bızım sıtresımız ve ılk macın 6-1 bıtmesı korkutuyordu guzel bır deplasmandan 3 puanla donduk onumuz acık
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar bir de önemli bir sorunumuz var.
                presle top kazanamadığımızın farkındamısınız.
                colman harici rakip takımdan top çalabilen adam yok.
                top bizim ayağımızdayken rakipler hemen topu kapıyor.fakat biz atak son bulana kadar adamları kovalamakla yetiniyoruz.
                kaç haftadır dikkatimi çekiyor.
                Aynen, izlerken "Allah" diye bağırıp yerlerde yuvarlanasım geliyor. Rakip Jaja'yı tutuyor, bizimkiler üç kişi bir adamı tutamıyor. O tutamadıkları adamı bizim takıma koysak adım atamaz. Kadir Bekmezci iki kere çalıma dizerek geçti orta sahayı pas verdi, birinde gol oldu. İlk yarı az gol yememizin anahtarı topa sahip olma oranımızın yüksek olmasıydı. Rakibe topu vermiyorduk ne güzel Şimdi o pas yapan takımı göremiyoruz maalesef, pres gelince aşırı derecede etkileniyor takım. Hep sola yardım gelmiyor diyorduk ama Serkan'a hiç yardım gelmiyor. Hep tek başına.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kavga olayini ile ilgili olarak ;

Benim lise dönemindeki arkadaşlarla yaptığımız halı saha maçları geldi aklıma.. Nerdeyse her maç çok ciddi kavgalar-küfürleşmeler olurdu.. Maçı dışardan izleyen birisi "herhalde bunlar maçtan sonra birbirlerini keserler" diye düşünürdü.. O kadar ağır laflar söylerdikki, bazen dayanamaz birbirimize saldırırdık zor ayırırlardı bizi, şaşılacak kavgalardı.. Ama işte arkadaştık.. Aynı yaştaydık ve gençtik.. Maçta yapılan hiçbir kavganın maç sonrasına taşındığını da bilmezdik.. Sanki sahada birbirimize saldırmaya çalışan insanlar biz değilmişiz gibi soyunma odasında da eğlenirdik.. Bu işte arkadaşlıktan ve gençlikten geliyordu.. Trabzonspor'daki durum da bu biraz.. Bu durum hem arkadaşlık ve takım ruhu olarak sahaya yansıyor, bazen de böyle çocukca kavgalar olarak.. Bir başka deyişle, bu kavganın sebebi ile Trabzonspor'un lider olmasının sebebi aslında aynı sebep..

Durumu daha iyi anlatmak için bakın size bazı oyuncuların yaşlarını veriyim.. Aslında takım ruhunun ve arkadaşlığın aynı yaşta olmayla da alakalı olduğunu gösteren de bir durum bu ;

Futbolcu - Doğum Yılı

Burak Yılmaz - 1985
                  Engin Baytar - 1983
                  Gustavo Colman - 1985
                  Alanzinho - 1983
                  Jaja - 1986
                  Giray Kaçar - 1985
                  Selçuk İnan - 1985
                  Serkan Balcı - 1983
                  Umut Bulut - 1983
                  Egemen Korkmaz - 1982
                  Hrvoje Cale - 1985

baktığınız zaman takımın iskeletini oluşturan oyuncuların yaşlarının ne kadar da yakın olduklarını görüyoruz.. (diğer takımlarda pek de olmayan bir durum) İşte bu "yaştaşlık" takım ruhu olarak, arkadaşlık olarak ve bazen de kavga gürültü olarak geri dönüyor..
                  aynen katılıyorum Murat abi.
                  Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Sıkıntılı geçen haftaların ardından Sivasspor deplasmanında galip gelerek moral bulan Trabzonspor’da, sevindirici bir gelişme daha yaşandı. Sportif açıdan başarılı olan ve şampiyonluk hedefine adım adım ilerleyen Bordo-Mavililer, finansal açıdan da son derece kazançlı bir anlaşmaya imza attılar. Başkan Sadri Şener’i de oldukça keyiflendiren bu anlaşmanın detaylarına gelince... Mart ayı sonunda, milli maçlar nedeniyle verilecek olan arada Suudi Arabistan’a hareket edecek olan Trabzon, burada bir hazırlık maçı oynayacak. Yapılan tüm masraflar çıktıktan sonra Karadeniz temsilcisinin kasasına en az 350 bin Euro girecek.

Rakip henüz belli değil
                    Sadece bir hazırlık mücadelesi oynaması karşılığında, önemli bir miktar para kazanacak Trabzonspor’un hangi takımla beraber sahaya çıkacağı ise henüz belli değil. Bordo-Mavililer’in bu karşılaşmada çok büyük bir ihtimalle Arap dünyasından bir takıma karşı mücadele etmesi bekleniyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzon, başarılarını bu tarz anlaşmalarla parasal olarak da süslemeyi planlıyor.

http://www.haberts.com/795-bir-macla-350-bin-euro.html

diye bir haber okudum ama bilemedim doğruluk derecesini
                    Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                    Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• küme düşme derdinde olan bir takımın embesil taraftarı beraberliği yakalayınca ikinci kimliğine bürünerek .....Trabzon olamassın şampiyon tezahuratlarına cevabı karadenizin hırçın ve aceleci delikanlıları 8.10 saniyede cevabı vermiş oldu.buda küme düşmeye aday sivassporlulara kapak olsun.umarım bank asyadada başarısız olurlar.
                      İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                      Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                      Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        küme düşme derdinde olan bir takımın embesil taraftarı beraberliği yakalayınca ikinci kimliğine bürünerek .....Trabzon olamassın şampiyon tezahuratlarına cevabı karadenizin hırçın ve aceleci delikanlıları 8.10 saniyede cevabı vermiş oldu.buda küme düşmeye aday sivassporlulara kapak olsun.umarım bank asyadada başarısız olurlar.
                        inşaallah,inşaallah bir de yok anadolu kardeşliği yok bilmem ne.....defolsunlar gitsinler
                        BENİM OĞULLARIM ÖNCE TRABZONU TUTACAK.. SONRA FENERDEN NEFRET EDECEK

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galibiyet sonrası sizleri buralarda görmek isteriz.
                          Hatta 4 hafta sonra puan farkını açtığımızda da...

Hem galip geldik hem de puan farkı açıldı.

Bu daha bir şey değil ama...

Yorum

• Trabzon'um o kadar güzel şok goller attı ki hakem bile şok oldu skora etki edemedi ama en azından niyetleri belli idi,malumunuz UMUT'un ofsayt olmayan pozisyonu,atar atamaz oyuncu mide bulandırmanın alemi yok.
                            İşte benim demek istediğim bu idi atacaksın şok golleri hakemleride yeneceksin.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon'um o kadar güzel şok goller attı ki hakem bile şok oldu skora etki edemedi ama en azından niyetleri belli idi,malumunuz UMUT'un ofsayt olmayan pozisyonu,atar atamaz oyuncu mide bulandırmanın alemi yok.
                              İşte benim demek istediğim bu idi atacaksın şok golleri hakemleride yeneceksin.
                              Emin abi maçlara tekrar döndün mü geçen hafta bıraktım diyordun fanatikliği..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• maçın yıldızı onurdu 3 gol attığımız 2 gol yediğimiz bir maçta onurun böyle ön plana çıkması ne kadar düşündürücü değilmi
                                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X