Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Top yanlış hatırlamıyorsam Colman'a çarptı çarpmasa zaten top Onur'a doğru gidiyordu..Onur'u konturpiyede bıraktı..Colman daha nasıl durmalı topun önünde onu anlamadım..Forvetler maçı koparacak pozisyonları atamadı mı böle zor durumda kalıyoruz işte..suç kimin Colman'ın mı yoksa Forvetlerin mi şimdi
    Suç umut gibi beceriksiz bir santraforu oynatanın bence
    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Sivasa iyi top oynadi diyen bazi renkdaslar var.Sivassporun oynadigi futbol schusterin deyimiyle 60 'lari birakin 30 larda bile oynanmamistir herhalde.Ileri uca 3 tane guresci dik her tou onlara sisir gitsin.Bir tane organize atak,bir tane sifira inip orta actiklari pozisyonmu var.Bi ara orta sahanin gerisinden serbest atis kazandilar ,onu bile kaleye sisirdiler.Bir ara korktum aut atislarinida öyle kullanacaklar diye ama Allahtan oraya topu atacak oyuncu daha yok piyasada..

Yorum

• Sivasspor iyi futbol felan oynamadi, yapmayin etmeyin. Iyi mücadele etti okadar. Onuda yapacaklar artik.

Bizde iyi oynamadik buda dogal 3 mac yenememisiz felan filan. Artik 3 puan sart.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• BMN.net'deki;

Teknik Trektörlere.
          Kendini gerçekten Trabzonspor taraftarı sananlara.
          Kendi hocasına sövenlere.
          Kendi futbolcusunu aşikar bi şekilde ıslıklayanlara.
          Maç daha bitmeden bilmiştende bilmiş kesilenlere.

Koccaman bir yollamak istiyorum.

Teşekkürler BÜYÜK Trabzonspor taraftarları.
          2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
          Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
          https://twitter.com/U_TS1967
          https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• spiker bir ara -7 derece dedi sivaslılar alışık ama bizim takımı çok etkiledi bence.
            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• bu 3 puan sadece 3 puan değil, yeniden takımın kendine güvenini de kazandırdı...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursaspor bizden daha güçlü bi takım gibi geliyor bana hala.
                Bursa yı bizim yedek takım bile yener. Yeter ki kapasiteleri kadar oynasınlar
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben sizlerin hem taraftarligini hemde nasil takimlari incelediginizi merak ediyorum. Iste bu zihniyettirki liderken futbolcusunu yuhlayan, iki macta umudunu yitiren iki macla sampiyonluk hayali kuran... Haytimizda hepimiz buyuk hatalar yaptik aynen futbolcularimiz ve teknik direktorler yada hakemler gibi...
                  Insan inanmadigi hicbir seyirci basaramaz... Bu zihniyetli arkadaslarimizin enerjileri sayesinde futbolcular inanilmaz etkileniyorlar...
                  41 yasinda ve 28 Yildir tribunlerde bulunan biri olarak hangi inancla takimimiza sahip ciktigimizda neler yapabildigimizi yasayan biri olarak sizlere tek onerecegim ruhunuzu futbolcular hissettirin ve daima onlarin yaninda oldugumuzu hissettirin. Cocugunuza nasil davranirsaniz oda o kadar basarili olur bu psikolojik basaridir. Parayla pula profesyonellikle bunun hicbir alaksi yoktur. Son haftalardaki inanilmaz medya kulisleri ve seyircinin yogun baskisi sayesinde kendi yeteneklerini bile Unugur oldular.....
                  Ne olur olumlu olun, olumlu dusunun oyunculara sahip cikin...
                  EVET EVET EVET. Çok güzel ifade etmişsiniz. Ölye olmalı bence de.
                  BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARINI BU YAKIŞIR

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar bir de önemli bir sorunumuz var.
                    presle top kazanamadığımızın farkındamısınız.
                    colman harici rakip takımdan top çalabilen adam yok.
                    top bizim ayağımızdayken rakipler hemen topu kapıyor.fakat biz atak son bulana kadar adamları kovalamakla yetiniyoruz.
                    kaç haftadır dikkatimi çekiyor.
                    Bak bu da doğru tespit. O yüzden bize karşı daha rahat oynuyorlar.
                    Umut eskisi gibi önde pres yapmıyor. Jaja Burak zaten yapmıyor. Yaparsa biraz Colman. Eskisi gibi önde basıp, rakip takımların rahat çıkmasını engellememiz gerek ki onlar bize fazlasıyla bunu yapıyorlar.

Yorum

• kalpten gitmedim Allahtan böyle gidip gelen maç mı olur arkadaş.herşeye rağmen üç puan ve galibiyet güzeldi.bugünde şotadan bir güzellik bekliyoruz.
                      Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben sizlerin hem taraftarligini hemde nasil takimlari incelediginizi merak ediyorum. Iste bu zihniyettirki liderken futbolcusunu yuhlayan, iki macta umudunu yitiren iki macla sampiyonluk hayali kuran... Haytimizda hepimiz buyuk hatalar yaptik aynen futbolcularimiz ve teknik direktorler yada hakemler gibi...
                        Insan inanmadigi hicbir seyirci basaramaz... Bu zihniyetli arkadaslarimizin enerjileri sayesinde futbolcular inanilmaz etkileniyorlar...
                        41 yasinda ve 28 Yildir tribunlerde bulunan biri olarak hangi inancla takimimiza sahip ciktigimizda neler yapabildigimizi yasayan biri olarak sizlere tek onerecegim ruhunuzu futbolcular hissettirin ve daima onlarin yaninda oldugumuzu hissettirin. Cocugunuza nasil davranirsaniz oda o kadar basarili olur bu psikolojik basaridir. Parayla pula profesyonellikle bunun hicbir alaksi yoktur. Son haftalardaki inanilmaz medya kulisleri ve seyircinin yogun baskisi sayesinde kendi yeteneklerini bile Unugur oldular.....
                        Ne olur olumlu olun, olumlu dusunun oyunculara sahip cikin...
                        İşin özeti burada yazıyor.
                        Kızsanda sövsende bu lig aynı adamlarla bitecek.
                        değişen hiç bir şey olmayacak.
                        sonuna kadar her futbolcuya sdahip çıkılmalı.
                        kaçırdığı bir golden sonra hakaret edilen futbolcumuza ,gol attıktan sonra aynı adamlar övgüler diziyor.
                        dönüp nasıl insan bunlar diye bakıyorum.
                        bu ancak şizofrenliktir.
                        Kimse alınmasın gücenmesin. böyleleri içimizde de var.
                        rakibimiz için hadi olm at bi tane daha akıllansın bu bilmem neler diye söyleyen taraftarlarımızda var.
                        acı ama gerçek bunlar.
                        sonra bi bakıyorsun en büyük Trabzonsporlu olmuşlar.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• En ufak olumsuzluklarda sövenlerin sevinmeye hakları var mı ?
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En ufak olumsuzluklarda sövenlerin sevinmeye hakları var mı ?
                            Bazı insanların yapısında hep bardağın boş tarafına bakmak var..fıtratları böyle..yapacak bir şey yok..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Arkadaşlar aynı maçı izlemedik mi bitirici bir forvetimiz olsaydı maç 7-8 olurdu.Bu takım her maç farkı bulacak pozisyonlara giriyor ama atacak adam yok.Paweli pek tanımıyorum bu adam çok mu kof , sakat mı yoksa hoca ile bi sorunu mu var ben anlayamadım?

Yorum

• Kolay işi zora sokmakta üstümüze yok. Sebebi bariz bir şekilde belli kelimenin tam anlamıyla GOLCÜ bir SANTRAFORUMUZ yok.

FORVETİMİZ ise yeteri kadar mevcut.

Hal böyle olunca maçlarımız sıkıntılı geçmemesi için gole dönük orta saha ve forvetlerimizin kaçırdıklarının dörde birini atması gerekiyor.
                                Eğer Santrafor olarak alınan Brozek 11’e girip üstün performans göstermedikçe bu durum sezon sonuna kadar değişmeyecek.

O yüzden bütün Trabzonsporlulara Allah c.c. şu mevlid gününde bol bol sabırlar ihsan eylesin.

Maçı kalabalık ortamda seyredince tansiyonun tavan yapmaması imkansız. Hele ki bu kadar met cezirli maç olunca...

Bizim millete hastayım kardeşim. Bu kadar çabuk düşünüp bu kadar hızlı espiriyi patlatan başka bir insan topluluğu var mıdır bilmiyorum.

Bunlardan biri,

2. golü yemişiz o yoğun çöküntü de öyle şeylere dikkat ediliyor ki anlamak mümkün değil.

Sivasspor’un 2. golünden sonra hepimiz bildiği bir anons geliyor “ sivassporumuzun golü..” diyerek. Sonra bizim gol geliyor çıldırıyoruz havalara uçuyoruz.

Bir kişinin sevinci daha değişik. O kişi de aynen şöyle diyor.

Eeeeeşşş oğul mikrofon eline sıkıli mi kaldiii.”
                                En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 14.02.2011, 10:19.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X