Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin ilk yarısındaki savunma anlayışından uzak olmamız , gelecek haftalardaki en büyük handikapımız olacak .

Ön alanda Jaja ve Burak'tan başlayan savunma temposundaki düşüklük , orta alanda eksik kalan oyuncuların ekstra oyun ortaya koyamaması ve savunma dörtlüsünün pozisyon hataları birleşince maçın kaderi kaleci Onur'un eldivenlerine kalıyor .

Unutmamak gerekir ki gol yemeyen takım kaybetmez . Ancak attığınızdan bir fazlasını yerseniz kaybedersiniz .

Yorum

• gene bi golümüz ofsayt diye kesildi o gol olsa bariz fark yapardık kazanamasak ne olacaktı
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eğitim şart arkadaşlar..

biz futbolu herkesten iyi biliyoruz...
        ekonomiden bir dem vururuz profesörü kaçar...
        Eh! Siyasetten de anlarız milletçe...

Anlamadığımız bir halt yok arkadaş!!!

Bu kadar herkesin her şeyi bildiği ortamda hiçbir şey bilmediği iddaa edilen takım lider...

Diyeceksiniz ki para alıyorlar, oynasınlar..

İyi de fenerlisi,cinconlusu,kartalcısı,şeftalicisi lamı cimi hepsi para almıyor mu?

Allah aşkına eleştirmeyin takımı. Maç esnasında sövün edin rahatlayın...

Forumda,tribünde,antrenmanda hep destek,tam destek..
        Bu sene bu modülü deneyelim..

Bakalım bir level mı atlarız yoksa bir çağ mı?

Biri 7 mi dedi?.................
        Aynen Altan sana katılıyorum.Foruma gelip olumsuz hava veren renktaşları anlayamıyorum niyetleri ne acaba?
        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ligin ilk yarısındaki savunma anlayışından uzak olmamız , gelecek haftalardaki en büyük handikapımız olacak .

Ön alanda Jaja ve Burak'tan başlayan savunma temposundaki düşüklük , orta alanda eksik kalan oyuncuların ekstra oyun ortaya koyamaması ve savunma dörtlüsünün pozisyon hataları birleşince maçın kaderi kaleci Onur'un eldivenlerine kalıyor .

Unutmamak gerekir ki gol yemeyen takım kaybetmez . Ancak attığınızdan bir fazlasını yerseniz kaybedersiniz .
          En büyük handikaplarimizdan birisi de umut un alternatifsiz olusu,dökülmesine ragmen oynamaya devam etmesi.

Sert ve gömülü savunma yapan takimlara karsi da isimiz cok zor,bu baglamda kayseri maci yine sorunlarimizin vitrine ciktigi mac olacak.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• trt türk te bizim maçı konuşuyorlar.
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen Altan sana katılıyorum.Foruma gelip olumsuz hava veren renktaşları anlayamıyorum niyetleri ne acaba?
              Yapici elestiri her zaman iyidir,ileri götürür.

Burada olumsuzluklari yazmanin takima ne gibi zarari olabilir mesela?

Yorum

• manisa,kayseri,bjk maçlarından sonra bu takım eğer lider geçerse ben şampiyonluk kutlamalarına başlayacağım...O kadar...
                Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah
                  benim bir ricam olcak,Zeki kardeşim herkesin yardımına yetişmeye çalışıyor,lütfen bmn forum ödüllerinde Asi Çaykaralımızı boş geçmeyelimmesela yukarıda Süleyman Abimin koyduğu yazıdan sebeple oyunuzu atabilirsiniz...
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Umut kaç maçtır yokları oynuyor...

Şu adama sevabına 2 gol yazsalar da kurtulsak 100 gol sendromundan, stres ortadan kalkınca Umut ta eski formuna döner diye düşünüyorum...
                    En son bkandil tarafından düzenlendi; 13.02.2011, 00:28.

Yorum

manisa,kayseri,bjk maçlarından sonra bu takım eğer lider geçerse ben şampiyonluk kutlamalarına başlayacağım...O kadar...
                      Yapmayin,etmeyin o kutlamalara 3 hafta önce basladikda ne oldu?

Bu takimin en büyük düsmani sürekli sampiyonlugun telaffuz edilmesidir.

Sampiyonluk kelimesi mümkünse kullanilmamali,herkes isine bakmali ve önündeki maci final olarak görmeli.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En büyük handikaplarimizdan birisi de umut un alternatifsiz olusu,dökülmesine ragmen oynamaya devam etmesi.

Sert ve gömülü savunma yapan takimlara karsi da isimiz cok zor,bu baglamda kayseri maci yine sorunlarimizin vitrine ciktigi mac olacak.
                        Umut alternatifsiz değil , Şenol hoca ısrar ediyor . Bu ısrar sezon sonu şampiyonluğun kaçırılmasına ve Umut Bulut'u mental olarak kaybetmeye yol açabilir . Ancak tersi de söz konusu . Bu bir teknik direktör tercihi .

Yorum

yapıcı eleştiri elbet ileri götürür. Ancak burda yazılanları hocanın görmediğini söylemek biraz gülünç oluyor cafer abi. Futbolcuların insan olduğu unutuluyor bu ülkede. Sanki onlar maç kaybedince çok mu mutlu oluyorlar. Onlar şampiyon olmak istemiyorlar mı?
                          Birde benim hocam bir şeye inanıyor ve de diretiyorsa ben hocamın yanında,arkasında,önünde olurum. ama asla karşısında olmam..
                          Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

manisa,kayseri,bjk maçlarından sonra bu takım eğer lider geçerse ben şampiyonluk kutlamalarına başlayacağım...O kadar...
                            - Başkan erken olmazmı başlayalımmı hakikaten , sen diyosan her türlü...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Ben burada yapıcı değil yıkıcı eleştiri görüyorum.Dün Sivası favori gören arkadaşlar bile vardı forumda.Benim takımım her maçta favoridir ben böyle görürüm.Aksini düşünen yıkıcı eleştiri yapandır.
                              Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut kaç maçtır yokları oynuyor...

Şu adama sevabına 2 gol yazsalar da kurtulsak 100 gol sendromundan, stres oratdan kalkınca Umut ta eski formuna döner diye düşünüyorum...
                                Eski formu ? Eskiden daha fazla gol kaçırıyordu aman şimdi iyi 2-3 tane ile idare ediyor ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X