TrtTürk'te bizim maç var..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleertugrulun hakem kaygisi yok. cunku levent abisi 90 dakika tokatlayip sovup sindirebilecegi (genellikle kokartsiz) hakemleri pasliyor kendisine . eller kollar 90 dakika piston gibi calisiyor masallah. posta koymalar,sekil cizmeler o bicim her mac.. maci yoneten hakemsilerin bi gozu madam saglamda 90 dk. hatta "aman yanlis olmasin abiye" diye 90 + 5 dk boyunca .. borazan gibi otturuyor hepsini , bak abime soylerim haaa ayaklariyla...
eeee, adam gibi adam, bizim cocuk ve eski bckli ayaklarina hatiri sayilir bir destegi de var medyada .. hal boyle olunca , yapabildigi en iyi is aziz yildirimin playbackini yapmak olan bir dombelekden niye korksun.. onu niye sallasin ki..
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu macta yedigimiz ilk gol cok amatörce idi.
Serbest vurusun endirekt oldugunu herkes biliyordu ve topun basina iki tane Sivassporlu geldi buna ragmen sadece Serkan vardi orda.
Böyle oluncada Serkan cizgide ilerleyen adamin pesine takildi Grosicki'nin önü iyice acildi vurdu ve sansa gol oldu.
Mesela Burak destek verebilirdi o pozisyonda Serkan'a.
Yorum
-
Trabzonspor Sivas deplasmanında kazanmayı bildi fakat oyun namına sivasspor bizden daha iyiydi. Daha ataktı, daha istekliydi. Fakat Trabzonspor'un kazanma isteği daha fazla olduğu için kazandı. Fakat oyun olarak bence Sivasspor daha iyi oynadı.
Trabzonspor futbol disiplinini düzeltmesi lazım yoksa her maçta aynı sonucu çıkaramayabilir.TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.
Yorum
-
Top yanlış hatırlamıyorsam Colman'a çarptı çarpmasa zaten top Onur'a doğru gidiyordu..Onur'u konturpiyede bıraktı..Colman daha nasıl durmalı topun önünde onu anlamadım..Forvetler maçı koparacak pozisyonları atamadı mı böle zor durumda kalıyoruz işte..suç kimin Colman'ın mı yoksa Forvetlerin mi şimdiölümüne trabzon !
Yorum
-
ligin ikinci yarısı çok çetin geçiyor, ligdeki durumuna bakıpta şu takım kazanır bu takım kazanır demek yanıltıcı olur. Bizim ankaragücü'ne puan kaybettik diye sevinenler, kendileride puan kaybetmeye başladılar. Ayrıca ankaragücü bizimle berabere kaldı, manisadan 3 yedi, antalya bizden berabere kaldı manisadan 4 yedi.
Tek çözüm ne olursa olsun aradaki puan farkını açmamız lazım.TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.
Yorum
-
Murat Dinç tarafından yazılan
Abi yapma lütfen, dün Sivas bile bizi madara etti, biz bugün oynadığımız futbolla Bursaspor'u nasıl madara edeceğiz.TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle...
Bana kalsa ilk yarının sonunda Engin ve Burak'ı kenara alır ikisine de okkalı bir ceza verirdim. Ama Şenol Güneş benim düşündüğüm kolay yolu seçmedi, zor olanı yaptı, ikisini de oyunda tuttu. Bunun sonucunda da Burak'ın 2 golü ile galibiyet geldi.
maçın bitişiyle her şey bir anda değişti.
maçı eğer kaybetseydik maçın adamı anketinde burak a oy verenlerin %90nı başta şenol hoca olmak üzere burakı yerden yere vuracaktı.futbol böyle bir şey işteKatranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
arkadaşlar bir de önemli bir sorunumuz var.
presle top kazanamadığımızın farkındamısınız.
colman harici rakip takımdan top çalabilen adam yok.
top bizim ayağımızdayken rakipler hemen topu kapıyor.fakat biz atak son bulana kadar adamları kovalamakla yetiniyoruz.
kaç haftadır dikkatimi çekiyor.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Maç hakkında bir kaç bir şey ,
Sivasspor bizden istekliydi evet ama kaç kere etkili geldiler , ya da kaç net pozisyon buldular .(4/2)
Biz kaç kere etkili pozisyon bulup gole çevirdik . (9/3)
Bundan sonraki maçlar için ;
İğrenç futbol bile oynasak en az 3-4 kez net pozisyon yakalıyoruz bunları değerlendirsek istediğimizi alırız diye düşünüyorum ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
[QUOTE=asilhamsi;1917443213]jaja boyle oynadıkca bize bir sey vermez..Adam 70 metrede top oynuyor..
Muhakkak oynadıgı alan daraltılmalı..Ben hala en ucta oynaması taraftarım..
Uclu ortasaha onlerinde iki adam ve en ucta jaja...
4-3-2-1
----------------onur-----------------
serkan----glowacki---egemen---piotr
------selcuk---ceyhun----colman---------
----------burak-------engin(alanzinho)-------
----------------jaja--------------------------
boyle bir kadro ne demek anlatiyim... yakaladigini atan
ama
kocaman AMA
bu kadro esittir; rakibini kendi sahasinda karsilayan savunmayi orta cizginin gerisinde yapan ileri ucun hic bir pres yapmadigi simdiki oyun anlayisina cok ama cok uzak bir oyun anlayisi demek ( eet sadece bir deisiklik le bunu soyleyebiliyoruz )
Umut un presi burak ve engini tetikledigi gibi arkadan colman ve selcuk un da presi ile kazandigimiz toplarla hep gol bulduk biz... bursa maci gs maci sivas maci ilk akla gelenler...
ben bu kadroyu bir tek BJK macinda gormek isterim inonude.. orta sahanin presi ama oldukca hizli bir 3 lu forwet hatti kontra atak icin
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejaja boyle oynadıkca bize bir sey vermez..Adam 70 metrede top oynuyor..
Muhakkak oynadıgı alan daraltılmalı..Ben hala en ucta oynaması taraftarım..
Uclu ortasaha onlerinde iki adam ve en ucta jaja...
4-3-2-1
----------------onur-----------------
serkan----glowacki---egemen---piotr
------selcuk---ceyhun----colman---------
----------burak-------engin(alanzinho)-------
----------------jaja--------------------------
boyle bir kadro ne demek anlatiyim... yakaladigini atan
ama
kocaman AMA
bu kadro esittir; rakibini kendi sahasinda karsilayan savunmayi orta cizginin gerisinde yapan ileri ucun hic bir pres yapmadigi simdiki oyun anlayisina cok ama cok uzak bir oyun anlayisi demek ( eet sadece bir deisiklik le bunu soyleyebiliyoruz )
Umut un presi burak ve engini tetikledigi gibi arkadan colman ve selcuk un da presi ile kazandigimiz toplarla hep gol bulduk biz... bursa maci gs maci sivas maci ilk akla gelenler...
ben bu kadroyu bir tek BJK macinda gormek isterim inonude.. orta sahanin presi ama oldukca hizli bir 3 lu forwet hatti kontra atak icin
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yapma lütfen, dün Sivas bile bizi madara etti, biz bugün oynadığımız futbolla Bursaspor'u nasıl madara edeceğiz.
benim tek cekindigim takim ezikfb...İnsan ol evlat!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum