Bakalım Baykuşlar ne yapacak =)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Allah razı olsun çok aradık bu maçı bulamadık ama bu nasıl görüntü kardeş ve sadece ilk yarısı itibariyle görüntü berbat idare etcez artık TS CLUB verene kadar DVDEn son zokko61 tarafından düzenlendi; 20.03.2011, 11:30.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
gerek kalmadi abi. macin tamami varmis arsivimde
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci yarisida var mi abi ?
gerek kalmadi abi. macin tamami varmis arsivimdeLiverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam alternatif bir link varmı yada upload etme şansın varmı.
Yorum
-
Yaklaşık 10 yıldır bu foruma üyeyim fazla msj yazmam ama iyi takipçilerindenim diyebilirim dedim ki madem 61'inci msjımı atacam o zaman biraz özel birşeyler olsun ve bu sayfaya kadar geldim doğrusu. Bir önceki sayfada daldığım rüyanın sonuna aradan 2 yıl geçmesine rağmen ulaşabilmiş değilim ne yazık ki gerçekleşti mi gerçekleşmedimi bilen yok ama ben ne bu takımı sevmekten vazgeçerim ne de peşinden gitmekten onu bilir onu söylerim işte o kadar...whisper
Yorum
-
İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaklaşık 10 yıldır bu foruma üyeyim fazla msj yazmam ama iyi takipçilerindenim diyebilirim dedim ki madem 61'inci msjımı atacam o zaman biraz özel birşeyler olsun ve bu sayfaya kadar geldim doğrusu. Bir önceki sayfada daldığım rüyanın sonuna aradan 2 yıl geçmesine rağmen ulaşabilmiş değilim ne yazık ki gerçekleşti mi gerçekleşmedimi bilen yok ama ben ne bu takımı sevmekten vazgeçerim ne de peşinden gitmekten onu bilir onu söylerim işte o kadar...)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum