Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pardon benden kaynaklanan bir hata vardi,
    Link aktüel.

En son irfanb tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 00:23.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkürler İrfan Abi..

Edit: Abi gözükmüyor

Yorum

• Sergen´in dedigi birsey cok dogru, sampiyonluk bizimle Bursa´nin arasinda gececek ve hatta buna devrearasi iyilesen Cangele, Zalayeta ve alacaklari oyuncularla Kayseri´yi de ekleyebilirim.
        FB´nin yarista olup olmayacagini ise biz 19.haftada tayin edecegiz
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu nAsil bIR güzellik Yarabbim.!

Yorum

• Horoz olduğumuzu unutmadan polemiğe girmeden işimizi yapalım... Bizim için en önemli olan sahadaki takımımıza ''Biz bu Şampiyonluğu Istiyoruz Arkadaş...!'' mesajını verebilmekti,görünen o ki bütün ülke mesajı algılamış Herkese hayırlı geceler olimpiyat yorgunluğunu biraz uyku ile atma vaktidir...

Yorum

• Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.

Yorum

• sergen feneri feci bombalıyor gülmekten öldüm yaa ama şu bir gerçek ki bu sene şampiyonlukta rakip olarak bursayı değil feneri görmek isterdim.. yazık oluyor fenere..alex oynar fener kazanır.. alex durur fener yıkılır..
                "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                Johan cruyff

Yorum

• Şenol Güneş : Devre arasına erken gitmek isteyen oyunculara izin vermeyeceğiz.

Ntvspor altyazıda geçti.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Kardesim bende izleyemiyorum...

Yorum

bu stadt bizim trabzonda olsa suanda barcelonaylan yarisyo oliyorduk

Yorum

Korkunc bir sey bu ya !
                        Neredeyse bir bu kadar taraftar da kapali da var. Kale arkasi da var.
                        Sadece su fotografta Avni Aker'deki kadar taraftar vardir.
                        Belki daha da fazla.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Abi youtube'a da koy lütfen ben üye degilim oraya...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 26 senedir önümüzdeki sene diyoruz ama bu sene olmak lazım artık.Ben böyle bir sezon hatırlamıyorum.

Yorum

Çok güzel bir görüntü Hem bu güzel görüntü için hemde galibiyet için kutluyorum sizleri. İnşallah 2. yarı bu haftalarda formalite maçları oynayıp şampiyonluğu kutluyor olursunuz
                              SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BİZ , SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIZ !
                              NEFER

Yorum

• Hasan Şaş: Şenol Güneş'e de karizması yok dediler. Ne adam Brad Pitt'mi olacak ne yapacak saçlarını arkaya mı tarayacak? Adama zorla saç taratacaklardı 50 yaşında adam. (Aykut Kocaman'ın çok sakin-ruhsuz- duruşuyla alakalı konuşurken)
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X